Metaksas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 γεια σας παιδια, εχω το τροφοδοτικο (ax860) και το συστημα της υπογραφης μ. και αρχισε να μ κανει νερα, δηλαδη random shutdown σε gaming και να ανοιγει παλι μονο τ. με το προηγουμενο HW520 δν ειχα τετοιο θεμα. εκανα αιτηση για rma και μ ειπαν να το στειλω εγω σε αυτους, το psu ομως ειναι πολυ βαρυ, θα μ βγει ο κουκους αηδονι!, εσεις εχετε παρομοια εμπειρια με τροφοδοτικο τους? αν ναι, πως το στειλατε?
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ένας είναι μόνο ο τρόπος δεν υπάρχει άλλος. Θα σου βγει ο κούκος αηδόνι στα μεταφορικά και δε σου βγήκε ο κούκος αηδόνι όταν ο αγορρασες. Στείλτο να κάνεις τη δουλειά σου δεν έχω ακούσει κάτι άλλο σαν επιλογή σε αυτή τη περίπτωση. Απλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι το τροφοδοτικό; Μη το στείελεις τσάμπα και δεν είναι αυτό και τα έχεις πληρώσει τσάμπα;
Glikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Στειλτο αν δεν έχεις άλλη επιλογή και όντως φταίει αυτό. Μπορείς να δοκιμάσεις να τους ζητήσεις να σου πληρώσουν τα μεταφορικά. Εχω ακούσει παρόμοιες περιπτώσεις.
Metaksas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ένας είναι μόνο ο τρόπος δεν υπάρχει άλλος. Θα σου βγει ο κούκος αηδόνι στα μεταφορικά και δε σου βγήκε ο κούκος αηδόνι όταν ο αγορρασες. Στείλτο να κάνεις τη δουλειά σου δεν έχω ακούσει κάτι άλλο σαν επιλογή σε αυτή τη περίπτωση. Απλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι το τροφοδοτικό; Μη το στείελεις τσάμπα και δεν είναι αυτό και τα έχεις πληρώσει τσάμπα; πριν αναβαθμισω το psu μου ολα ηταν ρολοι, οταν πηρα το ax 860 αραια και που εκανε αυτα τα random shutdown λεω θα ετυχε... τωρα τα κανει πιο συχνα γ αυτο εβγαλα αυτο το συμπερασμα. υγ. αν το στειλω με ελτα θα κανω μακακια?
patriot21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μονο με ελτα αξιζει να το στειλεις..Οποιοσδηποτε αλλος τροπος ΔΕ συμφερει!
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Για μένα πρώτα σιγουρέψου χρησιμοποιώντας το τροφοδοτικό και κάπου αλλού να δεις ότι όντως 100% το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα. Απλά στο λέω για να μη πληρώνεις τσάμπα. Δε λέει κάτι το ότι μόλις το άλλαξες ξεκίνησε, μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Εγώ για καλό το λέω.
Silverage Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μονο με ελτα αξιζει να το στειλεις..Οποιοσδηποτε αλλος τροπος ΔΕ συμφερει! Μην το λές, εγώ που έστειλα ένα σκληρό δίσκο Γερμανία μου έβγαινε πιο φθηνά απο ACS (27€ έναντι 36€).
patriot21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μην το λές, εγώ που έστειλα ένα σκληρό δίσκο Γερμανία μου έβγαινε πιο φθηνά απο ACS. Oταν λες πιο φθηνα?Εγω εστειλα δισκο στη wd(γερμανια) και πληρωσα 8,5ευρω.. 1
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ο ένας το έστειλε συστημένο με track id και ο άλλος χύμα στη διεύθηνση.
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ναι φυσικά δεν αντιλέγω. Το θέμα είναι ότι για τη Corsair η εταιρεία προτείνει να το στείελεις με tracking id.
Metaksas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 θα παω και απο acs πρωτα και μετα απο ελτα και αναλογα αν συμφερει ενα απο τα 2. να το βαλω στο κουτι π ηταν μεσα λετε χωρις τπτ εξτρα? φουσκαλες κτλπ.
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνει βόλτες μέχρι να φτάσει. Πάρε εφημερίδες και γέμισε το κουτί να μη κουνιέται.
patriot21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ολες οι εταιριες προτεινουν κουριερ κτλ.. Τωρα για το πακεταρισμα,οτι σου ειπαν στο mail...
Silverage Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 θα παω και απο acs πρωτα και μετα απο ελτα και αναλογα αν συμφερει ενα απο τα 2. να το βαλω στο κουτι π ηταν μεσα λετε χωρις τπτ εξτρα? φουσκαλες κτλπ. Καλύτερα να βάλεις φούσκες. Έχουν τα Jumbo με 2-3 ευρώ 5 μέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα