Nikolaos26 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα. Αγόρασα νέο pc και φίλος μου έδωσε να περάσω τα windows. Την ώρα όμως που κάνω το μηχάνημα boot από το cd και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το φορματ δε λειτουργεί καμία θύρα USB με αποτέλεσμα να μη μπορώ ούτε από το ποντίκι (ενσύρματο η ασύρματο) ούτε από το πληκτρολόγιο, να επιλέξω τις παραμέτρους για να ξεκινήσει το φορματ. Δοκίμασα όλες τις θύρες του υπολογιστή (οι οποίες είναι USB 3 δε ξέρω αν παίζει ρόλο). Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω, έχω ένα καινούργιο μηχάνημα και δε μπορώ να το χαρώ. Δε ξέρω και αν υπάρχει κάποια ρύθμιση από το bios, πραγματικά έχω απογοητευτεί
Glikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Έχεις συνδέσει σωστά όλα τα καλώδια οταν έστησες το PC? Δοκίμασε και τις θύρες του κουτιού αφού συνδέσεις τα usb σωστά. Δανείσου κάποιο άλλο ποντίκι / πληκτρολόγιο απο κάποιον φίλο σου και δοκίμασε
Nikolaos26 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασα απ όλες τις θύρες και 3 διαφορετικά ποντίκια 1
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μπες στο BIOS/UEFI δουλεύει το Mouse ή το keyboard?
Nikolaos26 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Στο bios δουλεύουν ναι. Τη ρύθμιση για το USB από το bios την κάνω ?
virus33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Στο bios δουλεύουν ναι. Τη ρύθμιση για το USB από το bios την κάνω ? ναι στην επιλογη usb suport καντο enable
balourdiskakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μερικα CPU θελουν να τα βαλεις σε αλλο pc πρωτου τα βαλεις στο δικο σου και να κανεις bios update στο τελευταιο version για να δουλεψει σωστα σε καινουριο συστημα..
Nikolaos26 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πω πω παιδιά αυτό ήταν, έπρεπε να αλλάξω τις ρυθμίσεις μέσα στο bios που αφορούσαν το USB. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα