Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πλάκα κάνω νομίζω το ξέρεις Όσο για την εγγύηση και ή Apple μεγάλη είναι Μπορεί να πήρε/ βρήκε φουρνιά με λιγότερη εγγύηση, που χλωμό το κόβω ή να κάνει απλά "γρηγοραδα" και όπου κάτσει. Τα ίδια κάνει και το eshop πχ με τα FSP τροφοδοτικό που είχα δει παλιότερα. Ένα χρόνο δίνει και εδώ που είμαι τώρα πχ έχουν 5 κανονικότητα Το καταστημα που την αγορασε το Easybuyworld αν δεις στο site του γραφει στα παντα 1 ετος εγγυησης. Δες πχ ακομα και για μνημες ram 12μηνες εγγυηση http://www.ebw.gr/el/product/74500/Kingston-ValueRAM-DDR3-8-GB-DIMM-240-pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μαλιστα ολα καλα, φανταζομαι ο 4770k στοκ που με h80 φτανει 70+ βαθμους σε gaming ειναι τρομερα καλυτερος. Καλα θα ηταν αν δεν ειχε παρει τπτ να επαιρνε κλειδωμενο i5. Απο εκει και περα μιας και τον εχει καλυτερα να καθησει να τον ρυθμισει μπας και μαθει και τπτ. Το disable στο turbo και στα power states καθως και το undervolt φανταζουν η καλυτερη επιλογη με την ψυχτρα που εχει οπως υποθηκε πολυ σωστα και απο τον Thanos1972. Η αλλαγη του επεξεργαστη ειναι γελια υποθεση και η μονη διαφορα που θα δει θα ειναι στην τσεπη του, και οσοι τον ενθαρρυνεται για κατι τετοιο δεν ειχατε ποτε FX. +1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον μια χαρα είναι ο FX , εγώ δεν θα επαιρνα τον 9590 μια και με τον 8350 μια χαρα θα ησουν αλλά το προσπερνάμε Εγω θα σου προτεινα να πας στην Noctua nh-d15 , θα κανει πολυ καλη δουλεια στον επεξεργαστη σου , είναι αθορυβη και πολυ σημαντικο θα ψυχει και τα VRM του motherboard. Εγω είχα custom υδροψυξη και ημουν ευχαριστημενος , το OC μου ομως στον 8350 (4.5) ηταν περιορισμενο λογω motherboard και θερμοκρασίας στα vrm (M5A99x) , πηγα προσφατα στην Noctua και ειμαι πλεον σταθερος με τα ιδια ρευματα στα 4.8 (και δεν δοκιμασα ακομα για παραπανω)!!! Καλη η custom υδροψυξη αλλά δεν είναι παντα η καλυτερη λύση... Just saying... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι καλύτερη η custom από αέρα?? OMG!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εγω τι δεν καταλαβαινω.Μιλαμε για 70βαθμους και κανει throttling.Ειναι πολυ δηλαδη.Ειχα Ε7600 που δουλευει για χρονια 80-85 οταν επαιζα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Με 100 TjMax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι καλύτερη η custom από αέρα?? OMG!!!! μαλλον το fan στα vrm το ξεχασε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 μαλλον το fan στα vrm το ξεχασε... Ευτυχως που στηνουμε υδροψυξεις για να γεμισουμε ανεμιστηρια παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 αν εστηνα υδροψηξη σε am3+ πρωτα θα εβαζα νερο στα vrm. εκει ειναι το αδυνατο σημειο τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν έβγαζε η EK monoblock για για ΑΜ3+ 990X/990FX,θα πουλούσε σάν ζεστό ψωμάκι. Άλλα όχι...προτίμησαν τους αρκουδέηδες με τις Ζ170 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα έκανε τρομερή δουλειά και θα μας ξεκούραζε αν το έβγαζε Δεν μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας το μονομπλόκ γαμώτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα