Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα καλα εγραφα παραπανω οτι η υδροψυξη ειναι πεταμενα λεφτα και κριμα που εκανε την μεταβαση απο I7 920 σε 9590 για παιχνιδια...

Μια λέξη. Αουτς...  :ph34r:

Δεν το είχα δει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα ρε φουλγορε εισαι μεγαλη ανακατωστρα.

Ενταξυ δεν πειραζει προτεινετε του εσεις για επεξεργαστη για παιχνιδια κυριως υδροψυξη των 110+ευρω να την κοιταζει μονο...

Δημοσ.

Μαλιστα ολα καλα, φανταζομαι ο 4770k στοκ που με h80 φτανει 70+ βαθμους σε gaming ειναι τρομερα καλυτερος. :X

Καλα θα ηταν αν δεν ειχε παρει τπτ να επαιρνε κλειδωμενο i5. Απο εκει και περα μιας και τον εχει καλυτερα να καθησει να τον ρυθμισει μπας και μαθει και τπτ. 

Το disable στο turbo και στα power states καθως και το undervolt φανταζουν η καλυτερη επιλογη με την ψυχτρα που εχει οπως υποθηκε πολυ σωστα και απο τον Thanos1972.

Η αλλαγη του επεξεργαστη ειναι γελια υποθεση και η μονη διαφορα που θα δει θα ειναι στην τσεπη του, και οσοι τον ενθαρρυνεται για κατι τετοιο δεν ειχατε ποτε FX.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο που ζηταει ειναι ξεκαθαρο και αυτο του προτεινουμε.

Mήπως επειδή δεν ξέρει (φαίνεται από την λάθος επιλογή που έκανε αρχικά) να τον φέρουμε στον σωστό δρόμο?

Γιατί και πάλι φούρνο θα έχει και απόδοση δεν θα έχει. Να έπαιρνε 8320 ή 8350 με 150 ευρώ ναι, αλλά τώρα έδωσε κοντά 250-300 για επεξεργαστή μόνο.

Πιο χάσιμο χρημάτων? Τα έχει κάψει ήδη.

Και εγώ υδρόψυξη πρότεινα, αλλά ο fullgore έχει δίκιο.

Δημοσ.

Τον κλειδωμενο i5 τον προτεινα κυριως απο πλευρας πιο οικονομικου,αν ειναι η χρηση μονο για παιχνιδια και αν ο ts δεν προκειται να ασχοληθει με το Overclock. Το παραλογο αφου ολοι γνωριζουμε πως συμπεριφερονται οι Amd στα περισσοτερα κακογραμμενα console ports δεν καταλαβαινω που το βρισκετε οι προηγουμενοι. Ουτε χασουρα θα εχει αν παει σε κλειδωμενο επεξεργαστη i5(αναλογα τι θα διαλεξει κυριως)και θα εχει και το κεφαλι του ησυχο.

Και η πλακα ειναι οτι χρηματικα ο 9590 που εχει τωρα+υδροψυξη θα του βγουν στα ιδια περιπου χρηματα με το να πουλησει τον 9590 και να παει σε ενα i5+ μια αεροψυξη.

Το παραπανω βεβαια αφου ανεφερα καποιες συγκεκριμενες παραμετρους που πρεπει να απαντησει ο ts αν φυσικα μας κανει την τιμη να απαντησει σε δικο του θεμα που ανοιξε........

ΥΓ προς τον TS η Sapphire R9 290 εχει 2 χρονια εγγυηση και οχι 1 χρονο :)

Δημοσ.

Καλό ήταν να ρώταγε πριν τον πάρει τώρα υποθέτω είναι αργά.Ας κάνει τις ρυθμίσεις στο bios και μπορεί να πέσει σε θερμοκρασίες αλλιώς η υδρόψυξη είναι μονόδρομος.Εκτός αν έχει το πακέτο της διαφοράς και πουλώντας αυτά που έχει τώρα να πάει σε intel

Δημοσ.

Καλό ήταν να ρώταγε πριν τον πάρει τώρα υποθέτω είναι αργά.Ας κάνει τις ρυθμίσεις στο bios και μπορεί να πέσει σε θερμοκρασίες αλλιώς η υδρόψυξη είναι μονόδρομος.Εκτός αν έχει το πακέτο της διαφοράς και πουλώντας αυτά που έχει τώρα να πάει σε intel

Μα είχε ρωτήσει!

Αλλά δεν μας άκουσε. Το λινκ το πόσταρε ο fullgore στην προηγούμενη απ’ότι θυμάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Μα είχε ρωτήσει!

Αλλά δεν μας άκουσε. Το λινκ το πόσταρε ο fullgore στην προηγούμενη απ’ότι θυμάμαι.

http://www.insomnia.gr/topic/557880-motherboard-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-amd-fx-9590-47ghz-8-core-box/page-2

Αυτο ακριβως. Και αφου του ειχαμε πει για ποιο λογο ενας κλειδωμενος i5 ειναι καλυτερος για την δουλεια που τον θελει(δηλαδη παιχνιδια) πεταει και το κορυφαιο post 19

''''το θεμα ειναι ομως οτι κανενας δεν μου απαντησε στην ουσια σε αυτο που ηθελα.....τι motherboard μπορω τελικα να βαλω σε αυτον τον cpu που θελω να αγορασω με 1866 mhz χωρις να ειναι oc και να βλεπει και τους 8 πυρηνες?Η ψυκτρα που εχω ειναι κορυφη δεν θα εχω θεμα θερμοκρασιας.Και οποιος θελει να μου πει μετα για ποιο ακριβως λογο ειναι καλυτερος ενας i5 απο αυτον που θελω εγω ας μου πει με επιχειρήματα και οχι γενικοτητες.''''

Εγω οτι ειχα να πω το ειπα και για τον Ts και για την περιπτωση αυτη. Αν κρινει σαν καλυτερη επιλογη να δωσει 120-130+ευρω για υδροψυξη για stock 9590 που του προτεινεται πιο πισω ας το κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Audi > BMW μου θυμίζει ή φάση χεχεχε

Πουλατα όλα αδερφέ δωστα και φτηνά να φύγουν, δώσε και από πάνω πάρε ένα κλειδωμένο και είσαι GT.

Α και μιας και έχεις AMD GPU δωστην και αυτή να πάει στα κομμάτια πάρε NVIDIA να σωθείς.

Τώρα τα είπα καλά;

Fulgore πολύ ευέξαπτο σε βλέπω.

Αν και είπα δεν θα απαντήσω.... Απλά μπορείς να δεις τι πούλησα.

Το ότι πέρασαν 2 4770Κ από τα χέρια μου και ένας 4790Κ δεν ήταν τυχαίο που πήγα στον 4690Κ.

Τέλος εάν πήρες προσφορά στα 280€ τον 4770Κ πρέπει να αναθεωρήσεις την λέξη προσφορά αυτό μόνο έχω να πω.

• Like 1
Δημοσ.

Audi > BMW μου θυμίζει ή φάση χεχεχε

Πουλατα όλα αδερφέ δωστα και φτηνά να φύγουν, δώσε και από πάνω πάρε ένα κλειδωμένο και είσαι GT.

Α και μιας και έχεις AMD GPU δωστην και αυτή να πάει στα κομμάτια πάρε NVIDIA να σωθείς.

Τώρα τα είπα καλά;

Fulgore πολύ ευέξαπτο σε βλέπω.

Αν και είπα δεν θα απαντήσω.... Απλά μπορείς να δεις τι πούλησα.

Το ότι πέρασαν 2 4770Κ από τα χέρια μου και ένας 4790Κ δεν ήταν τυχαίο που πήγα στον 4690Κ.

Τέλος εάν πήρες προσφορά στα 280€ τον 4770Κ πρέπει να αναθεωρήσεις την λέξη προσφορά αυτό μόνο έχω να πω.

Το παραπανω για την R9 290 το γραφω γιατι εχει βαλει να πουλησει την καρτα του στις αγγελιες,αγορασμενη απο Easybuyworld,και γραφει οτι την καρτα την εχει 1 χρονο και αρα ειναι εκτως εγγυησης κατι που μαλλον το αναφερει επειδη το γραφει στο Site πραγμα που δεν ισχυει καθως ολες οι Sapphire 2χρονια εγγυηση εχουν. Τα αλλα ειναι ασχετα με το θεμα του ts.

• Like 1
Δημοσ.

Ή Sapphire δεν δέχεται από όσο γνωρίζω από ιδιώτες, εάν ξέρεις το αντίθετο πάω πάσο.

Και το Intel εκτός θέματος είναι ουσιαστικά αλλά ποιος τα βλέπει αυτά σιγά.

Δημοσ.

Ή Sapphire δεν δέχεται από όσο γνωρίζω από ιδιώτες, εάν ξέρεις το αντίθετο πάω πάσο.

Και το Intel εκτός θέματος είναι ουσιαστικά αλλά ποιος τα βλέπει αυτά σιγά.

Με οδηγία της ΕΕ δικαιούμαστε ως καταναλωτές 2 χρόνια εγγύηση.

Δεν νομίζω μια μεγάλη εταιρία να μην το τηρεί.

Σας παρακαλώ ρε παλικάρια, ας αποφασίσει ο TS, μην τρώγεστε...

Δημοσ.

Πλάκα κάνω νομίζω το ξέρεις ;)

Όσο για την εγγύηση και ή Apple μεγάλη είναι :)

Μπορεί να πήρε/ βρήκε φουρνιά με λιγότερη εγγύηση, που χλωμό το κόβω ή να κάνει απλά "γρηγοραδα" και όπου κάτσει.

Τα ίδια κάνει και το eshop πχ με τα FSP τροφοδοτικό που είχα δει παλιότερα.

Ένα χρόνο δίνει και εδώ που είμαι τώρα πχ έχουν 5 κανονικότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...