alldaynews Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Και είδες και συ το φώς τέκνο JohnTheo29!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 απορω γιατι εσεις ειχατε αυτα τα θεματα.με ποσο ρευμα ησασταν εκει πανω?μπας και ειχατε θεματα με τα vrm? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Η AMD προτείνει υφροψυξη πάντως για τον συγκεκριμένο. Θεωρώ με μια καλή AIO με aftermarket fans και καλό εξαερισμό στο κουτί θα είναι κομπλέ. Τωρα βέβαια αν έχει το χρημα για custom ακομα καλύτερα. Προσωπικά θα κοιτούσα και το hybrid aio της ΕΚ το predator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/62166-amd-fx-9590-review-piledriver-5ghz-18.html 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια! Ειμαι σε ερευνα για αγορα μιας υδροψυξης για τον επεξεργαστη AMD3+ FX9590.Θα ηθελα την συμβουλη σας οποιος ξερει μιας και οταν παιζω βαρια games οπως το Witcher 3 στο ultra υπαρχουνε στιγμες που το frame drop παει στα 15 fps.Διαβασα σε ξενα forums οτι αυτο συμβαινει λογο της θερμοκρασιας μιας και παιζω σταθερα με 71 βαθμους!Οταν τον πειρα εβαλα μια μεγαλη ψυκτρα Hyper TX3 EVO της coolermaster ειναι πολυ καλη αλλα δεν αρκει.Οποιος θελει λοιπον ακουω προτασεις......θα ηταν ακομα καλυτερα να μου πει καποιος απο προσωπικη του εμπειρια τι εχει βαλει!θεμα χωρου με το κουτι δεν εχω ειναι μεγαλο. Ευχαριστω Γιωργος Φιλικα παντα αλλα για παιχνιδια δεν κανει ο παραπανω επεξεργαστης. Αν μπορεις πουλα τον και αγορασε ενα i5 εστω κλειδωμενο που ουτε υδροψυξη χρειαζεται και ειναι και δυνατοτερος και καλυτερος στα παιχνιδια απο τον 9590 βλεπε πχ i5 6500. Η αλλιως αγοραζεις i5 6600k με μια αεροψυξη των 35-40ευρω αντι για υδροψυξη και εχεις και το overclock σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντεξες ε; Για πες του και τι μάρκα/μοντέλο αυτοκίνητο να πάρει, τι φάει να του αρέσει κτλπ Καταλαβαίνεις ότι είναι γούστο; Βίτσιο; Έτσι του αρέσει στην τελική. Και ο 4770 που έχεις fail είναι αλλά δεν στο λένε εσύ θεωρεις ότι είναι αρκετός. Καταλαβαίνεις τι σου γράφω πιστεύω, οπότε απάντηση μην περιμένεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντεξες ε; Για πες του και τι μάρκα/μοντέλο αυτοκίνητο να πάρει, τι φάει να του αρέσει κτλπ Καταλαβαίνεις ότι είναι γούστο; Βίτσιο; Έτσι του αρέσει στην τελική. Και ο 4770 που έχεις fail είναι αλλά δεν στο λένε εσύ θεωρεις ότι είναι αρκετός. Καταλαβαίνεις τι σου γράφω πιστεύω, οπότε απάντηση μην περιμένεις. Δεν αντεξα τι πραγμα???Να πω την αληθεια και τα πραγματα οπως ειναι???Δηλαδη τοσο κακο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες???Ασε που γιαυτο το λογο και προτεινα τον i5 6500 για να μην εχει και μεγαλη χασουρα στα χρηματα μιας και ορισμενες μητρικες δεχονται Ddr3 μνημες και αρα δεν χρειαζεται να παρει αλλες Ddr4. Τα αλλα που γραφεις ειναι ασχετα δυστηχως με το θεμα και δεν χρειαζονται σχολιασμο. Οσο για τον i7 4770k μου ας σου δινοταν η ευκαιρια να τον αγορασεις με 280ευρω απο Amazon(240 εκανε ο i5 4570k τοτε)και ας ελεγες οχι ευχαριστω δεν θα παρω. Αν ο ts ηξερε τι αγοραζε προφανως και δεν θα ειχε αγορασει την αρχικη ψυκτρα που διαλεξε σε τετοιο επεξεργαστη. Τι στοιχημα πας οτι οι περισσοτεροι που παιρνουν τετοιους επεξεργαστες(και δεν γνωριζουν) το κανουν επειδη βλεπουν 8πυρηνες εναντι 4 των Intel και μεγαλυτερη συχνοτητα??? Καλημερα παιδια! Ειμαι σε ερευνα για αγορα μιας υδροψυξης για τον επεξεργαστη AMD3+ FX9590.Θα ηθελα την συμβουλη σας οποιος ξερει μιας και οταν παιζω βαρια games οπως το Witcher 3 στο ultra υπαρχουνε στιγμες που το frame drop παει στα 15 fps.Διαβασα σε ξενα forums οτι αυτο συμβαινει λογο της θερμοκρασιας μιας και παιζω σταθερα με 71 βαθμους!Οταν τον πειρα εβαλα μια μεγαλη ψυκτρα Hyper TX3 EVO της coolermaster ειναι πολυ καλη αλλα δεν αρκει.Οποιος θελει λοιπον ακουω προτασεις......θα ηταν ακομα καλυτερα να μου πει καποιος απο προσωπικη του εμπειρια τι εχει βαλει!θεμα χωρου με το κουτι δεν εχω ειναι μεγαλο. Ευχαριστω Γιωργος Ουτε μεγαλη ειναι η tx3 ουτε πολυ καλη(εδω ερχομαι σε αυτα που γραφω περι επιλογων)https://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html?from=drop&keyphrase=tx3+evo Εκτως αν ειναι να παρουμε τις μετρητοις λογια οπως ατομων στις αξιολογησεις στο Skroutz που η εν λογω απλη αεροψυξη εριξε σε καποιον σε παιχνιδια τον 8320 απο 70 βαθμους στους 45.... Μα καλα τι super αεροψυξη ειναι που εχει επιδοσεις υδροψυξης ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Mην φαγώνεστε ρε παλικάρια βραδιάτικα. Μην χαλιέστε, προσωπικές κόντρες δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Καλό βράδυ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Mην φαγώνεστε ρε παλικάρια βραδιάτικα. Μην χαλιέστε, προσωπικές κόντρες δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Καλό βράδυ! Αλλος εχει ορεξη αγαπητε οχι εγω Εγω ειπα την καλυτερη δυνατη επιλογη για τον ts και απο το να αγορασει υδροψυξη για να μην του ανεβαζει θερμοκρασια ο επεξεργαστης στα παιχνιδια(δεν αναφερει τιποτα για overclock)ναι καλυτερη λυση ειναι ο i5 και απο θερμοκρασιες(για κλειδωμενο κανει και η ψυκτρα που εχει τωρα πχ)και απο επιδοσεις στα παιχνιδια. Για δες και αυτά http://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html http://www.skroutz.gr/s/5765480/Thermaltake-Water-3-0-Ultimate.html http://www.skroutz.gr/s/3136992/Alphacool-NexXxoS-Cool-Answer-360-LT-ST.html http://www.skroutz.gr/s/6210893/NZXT-Kraken-X61.html Μετά πας σε custom Για παραδειγμα ο παραπανω συμφορουμιτης προτεινει καποιες ομορφες και ακριβες προτασεις σε υδροψυξεις για hardcore overclock(γιατι 170ευρω για ψυξη δεν τα λες και λιγα) ενω ο ts απο αυτα που γραφει απλα δεν θελει να εχει υψηλες θερμοκρασιες στα παιχνιδια. Το ιδιο βλεπω και στις υπολοιπες απαντησεις και μου κανει εντυπωση κιολας που σχεδον κανενας δεν προτεινε την αλλαγη επεξεργαστη. Καλημερα παιδια! Ειμαι σε ερευνα για αγορα μιας υδροψυξης για τον επεξεργαστη AMD3+ FX9590.Θα ηθελα την συμβουλη σας οποιος ξερει μιας και οταν παιζω βαρια games οπως το Witcher 3 στο ultra υπαρχουνε στιγμες που το frame drop παει στα 15 fps.Διαβασα σε ξενα forums οτι αυτο συμβαινει λογο της θερμοκρασιας μιας και παιζω σταθερα με 71 βαθμους!Οταν τον πειρα εβαλα μια μεγαλη ψυκτρα Hyper TX3 EVO της coolermaster ειναι πολυ καλη αλλα δεν αρκει.Οποιος θελει λοιπον ακουω προτασεις......θα ηταν ακομα καλυτερα να μου πει καποιος απο προσωπικη του εμπειρια τι εχει βαλει!θεμα χωρου με το κουτι δεν εχω ειναι μεγαλο. Ευχαριστω Γιωργος Τις εχω δει αυτες αλλα για την nepton γραφουν οτι μπορει να φτασει μεχρι και 65 βαθμους.Υπαρχει κατι ποιο αποτελεσματικο?γιατι να δωσω 100 ευρω και να παω -5 βαθμους ειναι τσαμπα κοπος/λεφτα. Ευχαριστω! Και ξαναβαζω τις απαντησεις του ts για να δειτε οτι το προβλημα ειναι στις θερμοκρασιες στα παιχνιδια και οχι θερμοκρασιες απο overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 γιατι να προτεινουμε αλλαγη επεξεργαστη απο την στιγμη που τον εχει κιολας?τι λες βρε fulgore,επικοινωνεις?ζηταει ψυχτρα ο ανθρωπος και θα του πουμε να αλλαξει επεξεργαστη?λες και μιλαμε για να βαλει υδροψυξη σε pentium..... η μηπως οταν με το καλο στο μελλον αλλαξει επεξεργαστη,δεν θα μπορει να κρατησει την υδροψυξη που θα παρει τωρα? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 γιατι να προτεινουμε αλλαγη επεξεργαστη απο την στιγμη που τον εχει κιολας?τι λες βρε fulgore,επικοινωνεις?ζηταει ψυχτρα ο ανθρωπος και θα του πουμε να αλλαξει επεξεργαστη?λες και μιλαμε για να βαλει υδροψυξη σε pentium..... η μηπως οταν με το καλο στο μελλον αλλαξει επεξεργαστη,δεν θα μπορει να κρατησει την υδροψυξη που θα παρει τωρα? Δηλαδη σου φενεται εσενα πιο λογικο να δωσει 100+ευρω για υδροψυξη για να παιζει μονο παιχνιδια???Πες μου εσυ απο τα παραπανω που γραφει ο Ts για πιο λογο να παει σε υδροψυξη.... Ο ανθρωπος ειδε υψηλη θερμοκρασια σε παιχνιδι(και λογικα απο οτι λεει με overclock δεν εχει ασχοληθει).Αν λοιπον το pc του(και αρα και ο επεξεργαστης του)προοριζεται κυριως για gaming,που νομιζεις θα εχει το μεγαλυτερο οφελος.Απο αλλαγη επεξεργαστη ή αν αγορασει υδροψυξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ^για την απαντηση σου μεγαλυτερο οφελος θα εχει σεταροντας τον επεξεργαστη που εχει ηδη. ας μπει στο bios και ας χαμηλωσει το ρευμα,ας κλεισει το turbo και ας δοκιμασει να δει ετσι τι θα καταφερει. αργοτερα μπαινουν και τα αλλα βηματα,βημα βημα πρεπει να το παει.σαν τελευταιο βημα ειναι η αλλαγη επεξεργαστη. τελευταιο και μακρινο κατα την γνωμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 παιδια καλημερα, Υπαρχει και αλλο προβλημα. αν δεν εχει καμια καλη μητρηκη θα χρειαστει και fan μπροστα στα vrm και πισω στο socket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 TS κάνε μας την χάρη και γράψε από τι αποτελείται το σύστημα σου για να έχουμε μια βάση για τις απαντήσεις μας? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 TS κάνε μας την χάρη και γράψε από τι αποτελείται το σύστημα σου για να έχουμε μια βάση για τις απαντήσεις μας? Στα λογια μου ερχεσαι http://www.insomnia.gr/topic/557880-motherboard-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-amd-fx-9590-47ghz-8-core-box/ Σε πιο παλι topic που ειχε ανοιξει βλεπω και λεει οτι εψαχνε μητρικη για να δουλευει χωρις να γινει overclock,χρηση παιχνιδια και καρτα γραφικων εχει την R9 290 και 8gb ram. Αρα καλα εγραφα παραπανω οτι η υδροψυξη ειναι πεταμενα λεφτα και κριμα που εκανε την μεταβαση απο I7 920 σε 9590 για παιχνιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα