Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Υδροψυξη σε AMD3+ FX9590

Polakis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια!

Ειμαι σε ερευνα για αγορα μιας υδροψυξης για τον επεξεργαστη AMD3+ FX9590.Θα ηθελα την συμβουλη σας οποιος ξερει μιας και οταν παιζω βαρια games οπως το Witcher 3 στο ultra υπαρχουνε στιγμες που το frame drop παει στα 15 fps.Διαβασα σε ξενα forums οτι αυτο συμβαινει λογο της θερμοκρασιας μιας και παιζω σταθερα με 71 βαθμους!Οταν τον πειρα εβαλα μια μεγαλη ψυκτρα  Hyper TX3 EVO της coolermaster ειναι πολυ καλη αλλα δεν αρκει.Οποιος θελει λοιπον ακουω προτασεις......θα ηταν ακομα καλυτερα να μου πει καποιος απο προσωπικη του εμπειρια τι εχει βαλει!θεμα χωρου με το κουτι δεν εχω ειναι μεγαλο.

Ευχαριστω Γιωργος :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις εχω δει αυτες αλλα για την nepton γραφουν οτι μπορει να φτασει μεχρι και 65 βαθμους.Υπαρχει κατι ποιο αποτελεσματικο?γιατι να δωσω 100 ευρω και να παω -5 βαθμους ειναι τσαμπα κοπος/λεφτα.

Ευχαριστω!

Γενικά οι fx δεν είναι και οι πιο "κρύοι" cpu. Με μια καλή αερόψυκτρα όπως το κτήνος noctua dh-15 δεν θα έχεις θεμα. Αλλιώς μια καλή AIO όπως nepton 240/280 , corsair 240/280 , kraken κλπ. Σε συνδυασμό με καλο air flow στο κουτί είσαι κομπλέ. Όπως ειπε και ο φίλτατος από πάνω μετά πας σε custom.

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θέλει νερό γιατι είναι πολύ hot

Αν σκοπεύεις να βάλεις και την κάρτα σε νερό πάνε σε custom.Μάζεψε κάποια χρήματα παραπάνω και κάνε το ντου

• Like 3

Γενικά οι fx δεν είναι και οι πιο "κρύοι" cpu. Με μια καλή αερόψυκτρα όπως το κτήνος noctua dh-15 δεν θα έχεις θεμα. Αλλιώς μια καλή AIO όπως nepton 240/280 , corsair 240/280 , kraken κλπ. Σε συνδυασμό με καλο air flow στο κουτί είσαι κομπλέ. Όπως ειπε και ο φίλτατος από πάνω μετά πας σε custom.

Πλακιτσα κανεις ε? Δεν ειπε 8320e.

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θέλει νερό γιατι είναι πολύ hot

Αν σκοπεύεις να βάλεις και την κάρτα σε νερό πάνε σε custom.Μάζεψε κάποια χρήματα παραπάνω και κάνε το ντου

Και στα ελεγα εγω οτι το νερο θα σου γινει εμμονη,,,,,, 

• Like 3

Αν βρεις πουθενά ακόμη και από έξω πάρε αυτήν  : http://www.skroutz.gr/s/6201894/Swiftech-H220-X.html .

Πολύ καλή και τραβάει ακόμη και αν βάλεις και την γραφικών πάνω της αργότερα (παίρνει επέκταση).

• Like 1

φιλε μου κλεισε το turbo αν το εχεις ανοιχτο γιατι δινει παρα πολυ ρευμα και εχεις τετοιες θερμοκρασιες. μετα ελενξε ξανα.και αν ακομη εισαι πανω απο 63 τοτε παρε nepton 280l ή την H110 της corsair,ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.

ποια μητρηκη εχεις?

Αν βρεις πουθενά ακόμη και από έξω πάρε αυτήν  : http://www.skroutz.gr/s/6201894/Swiftech-H220-X.html .

Πολύ καλή και τραβάει ακόμη και αν βάλεις και την γραφικών πάνω της αργότερα (παίρνει επέκταση).

Σε 775 δεν μπαίνει?  :ph34r:

ffs  :-(

• Like 1

με την nepton 280L σε 8350 στα 4.7ghz και ρευμα 1.44 εαν θυμαμαι καλα σε occt test(δηλαδη πιο μεγαλο φορτιο απο αυτο του παιχνιδου) επαιζα σε cores στους 60 max εαν θυμαμαι καλα.

αλλα πρεπει να φτιαξεις και ενα προφιλ για τους ανεμιστηρες γιατι θα σου σπασουν τα νευρα εαν γυρνανε και οι 2 14ριδες στις 2200 στροφες.και πρεπει να σου δινει η μητρικη που εχεις την δυνατοτητα για καλο προφιλ,να τα φιταξεις οπως θελεις.εμενα εφταναν μαξ 1500 στροφες οι ανεμιστηρες με το προφιλ που ειχα φτιαξει.

για αρχη κανε οτι σου λεει ο aetolofitis,κλεισε turbo και προσπαθησε να ριξεις το ρευμα του επεξεργαστη για να δεις εαν εισαι και σταθερος.

αγορασες ζορικο επεξεργαστη που ενα σεταρισμα το θελει για να τον φερεις στα ισια του.

την tx3 θα την χαρακτηριζα ανεπαρκη για την ψυξη του συγκεκριμενου.

• Like 2

Fallen4Angel- Όχι δεν κάνω πλακιτσα. Πολλοί έχουνε θεμα με τον συγκεκριμένο, καθώς και με άλλους FX οταν τον ζορίσουν με παιχνίδια. Για να μην αναφέρω τα θερμικά ορια των FX. Anyway μια καλή AIO θα του κάνει. Οχι οτι μια noctua h15 θα ήταν άσχημη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...