BILL5 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 εδω βαζουν vdsl 30ρα και χαιρονται ενω η αλοι εχουν 500
Konstantinos! Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εδώ εγώ με τον ΠΟΤΕ έκανα μια μεταφορά τη vdsl από τη Δράμα στην Αθήνα, και όχι μόνο στην περιοχή δεν έχει vdsl, αλλά όταν έκανα την αίτηση μου είπαν ΟΤΑΝ το θυμήθηκαν, 10 μέρες αργότερα ότι δεν υπάρχει ούτε 24αρα. Και εν τέλει είμαι με 4 mbps και δεν μπορούμε να είμαστε συγχρόνως έγω και η γυναίκα μου επειδή όταν κάνω κάτι στο internet και ανοίγει ιστοσελίδες lagarei το σύμπαν σε εμένα. Ελλάδα... Παρεπιπτόντως η μεταφορά διήρκησε 18 ημέρες...ΜΟΝΟ!
arianos16 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αρκετα καλη τιμη.....αν σκεφτεις οτι τα 200Mbps που δινει η Virgin με το vivid 200 , κοστιζουν περι τις £40-42 απο οτι θυμαμαι.... Το σκεφτομαι να ξαναπαω στην Virgin..... αλλα και η BT ανακοινωσε οτι θα ξεκινησει απο το 2016 στο 1Gbps.... Υπάρχει κάτι τέτοιο και σε αυτή την τιμή ? Να πάρω τον πούλο από Sky αν είναι! Πάντως η τιμή του για UK είναι καλή
21century Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι δυνατότητες είναι απεριόριστες ιδίως όταν μιλάμε για οικιακούς χρήστες, εμείς ακόμα έχουμε με το ζόρι 30άρες συνδέσεις...
Conan2046 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει κυριολεκτικά 100φορές καλύτερη δικτύωση απο κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη λόγω των μικρών αποστάσεων και του χαμηλού πληθυσμού που μειώνουν το κόστος κατακόρυφα αλλά τα ζώα μου αργά.... περιμένουμε απο ξένες αλυσίδες τύπου McDonalds να μας προσφέρουν φιλέτο(wind holvodafone forthnet) ή απο τον πΟΤΕ που ήταν όπως ήταν τώρα που έγινε γερμανός μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τους απο πάνω.... Διαφωνώ, δες τον πληθυσμό ανά τ.χ είναι πολύ μικρότερος από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, και υπάρχουν πολλές περιοχές απομακρυνσμένες και με μικρούς πληθυσμούς.
Kootoomootoo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δλδ χρεώνουν την σύνδεση στην πολυκατοικία; γιατί εγώ κατάλαβα τα 400 είναι ανά νοικοκυριό, δλδ ανά σύνδεση χρήστη όπως και στην Ελβετία που το cable στα 500mbps πάει στα 100 ευρώ περίπου Και εδώ που έχει και 1gbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα