Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με 5 gps :fear:  μαζεψεις πελατες και απο γυρω γυρω πολυκατοικιες :devil:

Ακριβώς, μπορείς να δώσεις...vdsl 50 mbps σε 100 σπίτια με αυτήν την εξωφρενική ταχύτητα και να κοστίζει στον καθένα 4 λίρες.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

με ενα απλο router των 500ευρω, με sfp 10gbps και καμια 10αρια θυρες του 1 gbps, το μοιραζεις σε πολυκατοικια και εχουν ολοι 0,5-1gbps με 40 λιρες

Δημοσ.

^δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα ενταξει.

να δώσω κυρίως πιο παραστατικά το μέγεθος της ταχύτητας που προσφέρεται ήθελα.

Δημοσ.

Αρκετα καλη τιμη.....αν σκεφτεις οτι τα 200Mbps που δινει η Virgin με το vivid 200 , κοστιζουν περι τις £40-42 απο οτι θυμαμαι....

Το σκεφτομαι να ξαναπαω στην Virgin.....  :-(   αλλα και η BT ανακοινωσε οτι θα ξεκινησει απο το 2016 στο 1Gbps.... 

Δοκίμασε και την hyperoptic αν καλύπτει την περιοχή σου! τους εχω εδω και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω το FTTH πακέτο τους στα 20 Mbps με 16£ το μήνα (9£ το πρωτο 6μηνο) ενω το 1GBps έχει 47£ (22£ το πρωτο εξαμηνο)

Δημοσ.

στην ελλαδα όταν ερθει το 2059 θα εχει 3999 ευρω ανετα και θα σου λεει μεχρι 5gbps lol

συγχαρητηρια, εγραψες το πιο ανουσιο ποστ της ημερας, κερδισες ενα κουραμπιε usb

Διαφωνώ.... αν και συμμερίζομαι την άποψη ότι το να κατακρίνεις κάτι/κάποιον που δεν κάνει το ίδιο ή δεν είναι το ίδιο καλός με κάτι/κάποιον άλλο  δεν έχει ουσία δυστυχώς πιστεύω ότι η χώρα μας είναι τόσο χαμηλά στα πάντα που πλέον έχει ένα νόημα να κοροϊδεύουμε μπας και απο την πολύ κοροϊδία αρχίσει κάποιος και πεί "για κάτσε αυτά που λέτε είναι μαλακίες μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό"... :P επίσης επειδή είμαστε γενικά χαιρέκακος λαός τα τελευταία χρόνια (όπως κάθε λαός που βρίσκεται στην κατηγορία υποανάπτυκτος/αναπτυσσόμενος)  βοηθάει να διαδοθούν τα νέα " κοίτα του κόσκινο του ξένου που είναι πολύ καλύτερο απο το κόσκινο του άχρηστου δημάρχου" πολύ πιο γρήγορα και κατα συνέπεια να γεννηθεί η ιδέα της ανάγκης

πχ απόκτησης γρηγορότερου ιντερνετ στην περίπτωσή του ποστ "για να μην μας πούνε και βλάχους" -λογική ανούσια και αυτοκαταστροφική τις περισσότερες φορές εκτός αν είναι κάποιος στα δικά μας χάλια την παντελή αδράνεια και αδιαφορία δηλαδή όπου έτσι τουλάχιστον μια τέτοια λογική προκαλεί μια μικρή κινητικότητα έστω και για λάθος λόγους

Το να είναι κάποιος ISP είναι ενα απο τα πιο εύκολα μοντέλα επιχειρήσεων ο καθένας με μεσαίες προς μεγάλες προσωπικές οικονομίες θα μπορούσε να γίνει τοπικός ISP σε κάποιον νομό ή μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεγάλο μηνιαίο εισόδημα η κάποιος με ένα δύο πετυχημένα σουβλατζίδικα ή ρουχάδικα (το λέω γιατι δυστυχώς αυτό είναι το ευρύτερο μοντέλο επιχείρησης στην χώρα) θα μπορούσε άνετα να γίνει τοπικός ISP,

και θα ήταν ανταγωνιστικότερος μακράν απο τους "εδραιωμένους" (ή καλύτερα αυτούς που ανεχόμαστε με το ζόρι γιατι δεν υπάρχει άλλη λύση.... μου θυμίζει λίγο και το πολιτικό σκηνικό αυτό αλλά σταματάω εδώ αυτή την σκέψη :P )

Αλλά κανένας δεν μπαίνει σε τέτοια λογική γιατι ακριβώς μοιάζει βουνό, τερατώδης, ψιλά γράμματα κτλ... ενώ είναι κάτι ιδιαίτερα απλό... (συγκριτικά πάντα με την σύγχρονη πραγματικότητα στα σχήματα επιχειρήσεων ανα τον κόσμο.. γιατι ναι συγκριτικά με σουβλατζίδικο είναι πιο πολύπλοκο το να γίνεις ISP αν και όχί τόσο πολύ όσο θα νόμιζε κανείς)..

αφήνουμε απλα τους ξένους να κάνουν τέτοιες "τρέλες" (και δεν μιλάω να ανοίξεις μοντέλο ISP για 5gbps FTH υπηρεσίες σε αγροτικές περιοχές -όχι όμως ότι βρίσκω κάτι ιδιαίτερα κακό σε αυτό απλά οκ έχει μεγαλύτερο ρίσκο απο το να είσαι "απλά" ISP)

Βέβαια ίσως υπάρχει 1 στους 10.000.000 που το επιχειρεί κάτι έχω ακουστά για μια εταιρία στην Θεσσαλονίκη που δίνει πρόσβαση 1Gbps .... αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω για το σχήμα και το μοντέλο επιχείρησης του συγκεκριμένου ISP

Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει κυριολεκτικά 100φορές καλύτερη δικτύωση απο κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη λόγω των μικρών αποστάσεων και του χαμηλού πληθυσμού που μειώνουν το κόστος κατακόρυφα αλλά τα ζώα μου αργά.... περιμένουμε απο ξένες αλυσίδες τύπου McDonalds να μας προσφέρουν φιλέτο(wind holvodafone forthnet)  ή απο τον πΟΤΕ που ήταν όπως ήταν τώρα που έγινε γερμανός μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τους απο πάνω....

• Like 2
Δημοσ.

Διαφωνώ.... αν και συμμερίζομαι την άποψη ότι το να κατακρίνεις κάτι/κάποιον που δεν κάνει το ίδιο ή δεν είναι το ίδιο καλός με κάτι/κάποιον άλλο  δεν έχει ουσία δυστυχώς πιστεύω ότι η χώρα μας είναι τόσο χαμηλά στα πάντα που πλέον έχει ένα νόημα να κοροϊδεύουμε μπας και απο την πολύ κοροϊδία αρχίσει κάποιος και πεί "για κάτσε αυτά που λέτε είναι μαλακίες μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό"... :P επίσης επειδή είμαστε γενικά χαιρέκακος λαός τα τελευταία χρόνια (όπως κάθε λαός που βρίσκεται στην κατηγορία υποανάπτυκτος/αναπτυσσόμενος)  βοηθάει να διαδοθούν τα νέα " κοίτα του κόσκινο του ξένου που είναι πολύ καλύτερο απο το κόσκινο του άχρηστου δημάρχου" πολύ πιο γρήγορα και κατα συνέπεια να γεννηθεί η ιδέα της ανάγκης (πχ απόκτησης γρηγορότεροι ιντερνετ στην περίπτωσή του ποστ για να μην μας πούνε και βλάχους -λογική ανούσια και αυτοκαταστροφική τις περισσότερες φορές εκτός αν είναι κάποιος στα δικά μας χάλια την παντελή αδράνεια και αδιαφορία δηλαδή όπου έτσι τουλάχιστον μια τέτοια λογική προκαλεί μια μικρή κινητικότητα έστω και για λάθος λόγους)

Το να είναι κάποιος ISP είναι ενα απο τα πιο εύκολα μοντέλα επιχειρήσεων ο καθένας με μεσαίες προς μεγάλες προσωπικές οικονομίες θα μπορούσε να γίνει τοπικός ISP σε κάποιον νομό ή μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλο μηνιαίο εισόδημα η κάποιος με δύο τρία πετυχημένα σουβλατζίδικα ή ρουχάδικα (το λέω γιατι δυστιχός αυτό είναι το ευρύτερο μοντέλο επιχείρησης στην χώρα) θα μπορούσε άνετα να γίνει τοπικός ISP,

και θα ήταν ανταγωνιστικότερους μακράν απο τους "εδραιωμένους" (ή καλύτερα αυτούς που ανεχόμαστε με το ζόρι γιατι δεν υπάρχει άλλη λύση.... μου θυμίζει λίγο και το πολιτικό σκηνικό αυτό αλλά σταματάω εδώ αυτή την σκέψη :P )

Αλλά κανένας δεν μπαίνει σε τέτοια λογική γιατι ακριβώς μοιάζει βουνό, τερατώδης, ψιλά γράμματα κτλ... ενώ είναι κάτι ιδιαίτερα απλό... (συγκριτικά πάντα με την σύγχρονη πραγματικότητα στα σχήματα επιχειρήσεων ανα τον κόσμο.. γιατι ναι συγκριτικά με σουβλατζίδικο είναι πιο πολύπλοκο το να γίνεις ISP αν και όχί τόσο πολύ όσο θα νόμιζε κανείς)..

αφήνουμε απλα τους ξένους να κάνουν τέτοιες "τρέλες" (και δεν μιλάω να ανοίξεις μοντέλο ISP για 5gbps FTH υπηρεσίες σε αγροτικές περιοχές -όχι όμως ότι βρίσκω κάτι ιδιαίτερα κακό σε αυτό απλά οκ έχει μεγαλύτερο ρίσκο απο το να είσαι "απλά" ISP)

Βέβαια υπάρχει 1 στους 100 που το επιχιρεί κάτι έχω ακουστά για μια εταιρία στην Θεσσαλονίκη που δίνει πρόσβαση 1GBPS .... αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω για το σχήμα και το μοντέλο επιχείρησης του συγκεκριμένου ISP

Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει κυριολεκτικά 100φορές καλύτερη δικτύωση απο κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη λόγο των μικρών αποστάσεων και του χαμηλού πληθυσμού που μειώνουν το κόστος κατακόρυφα αλλά τα ζώα μου αργά.... περιμένουμε απο ξένες αλυσίδες τύπου McDonalds να μας προσφέρουν φιλέτο...

@Mr_Proper Συμφωνώ με τον τρόπο που σκέφτεσαι, το ίδιο ακριβώς σκεφτομουν κι εγώ!

Δημοσ.

μια χαρά είναι η τιμή του ρε...... 400 λίρες/20άτομα = 20 λίρες ανα άτομο/διαμέρισμα και βγάζει ταχύτητα 250mbps που κολλάτε? η νομίζεται επειδή είναι shared υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει κάποιος και να κολλάει? δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει κάποιος στις περισσότερες περιπτώσεις παιχνίδι-ταινία etc με πάνω απο 50mbps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...