angmar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τα βλέπω κι εγώ αυτά, αλλά απ ό,τι έχω καταλάβει το 100% των παραπόνων αφορούν παραγγελίες από Κίνα στις οποίες επιλέχθηκαν δωρεάν μεταφορικά και χωρίς tracking number. Έχω κάνει ουκ ολίγες παραγγελίες από gb και από Ευρώπη και από Κίνα και πάντα επέλεγα να δώσω $2 για να χω tracking, όλα ήρθαν μια χαρά και σχετικά γρήγορα (με NL post & Sing Post). Το μόνο που άργησε λίγο παραπάνω ήταν 2 powerbanks από Κίνα, γιατί στέλνονται μέσω swedish post, τα οποία είναι μάλλον πιο αργά κι απ τα ελ.τα. Αυτά φυσικά είναι προσωπικές εμπειρίες, μπορεί να μου έκατσαν όλα καλά εμένα.
Hellwarrior Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 200 κάνει το 32άρι. 190 κάνει το 16άρι. Μπορεί να είναι 40-50 ευρώ ακριβότερο (που δεν είναι) αλλά αυτά που παίρνεις είναι σίγουρα πολλά (πολλά όμως, όχι αστεία) περισσότερα από το παραπάνω ποσό που το παίρνεις. Βέβαια έχει ορισμένες ελλείψεις σαν καλό περσινό flagship αλλά δεν θεωρώ ότι + που παίρνεις είναι λίγα. Φοβερή οθόνη, δυνατό SoC, 3GB ram, NFC, hign-end τσιπάκι ήχου, φοβερή ποιότητα κατασκευής, fingerprint sensor... Ρίσκο τελωνείου πάντως δεν χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι. Από την στιγμή που πάτησα το πόδι μου Ελλάδα έχω παραγγείλει 6 τηλέφωνα και ακόμα δεν πέρασαν τελωνείο (χώρια τα υπόλοιπα που έχουν παραγγείλει φίλοι και γνωστοί). Προς το παρόν μια χαρά "ασφαλής" τρόπος είναι. Βέβαια αν δεν αισθάνεσαι εσύ έτοιμος για κάτι τέτοιο be my guest και πάρε ότι βολεύει. http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html Μονο αυτο βλεπω, δηλαδη 210€ το 16αρη.. ή κατι παιζεται ή ειμαι τυφλος Το gearbest πάντως εμφανίζει stock στην ευρωπαϊκή αποθήκη. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229218.html?wid=3 Ειναι αξιοπιστο? Γιατι διαβασα κατι περιεργα.. Υ.Γ τοση ωρα που μου πηρε να γραψω ειχε προλαβει και ειχε απαντηθει παραπανω
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html Μονο αυτο βλεπω, δηλαδη 210€ το 16αρη.. ή κατι παιζεται ή ειμαι τυφλος Αλλαξε η τιμή, στα 219 δολάρια είχε το PRO 32 και στα 199 είχε το PRO 16. Τώρα το 32άρι έχει εξαντληθεί (λογικό) και έμεινε μόνο το 16άρι. Βέβαια και αυτό μια χαρά αρκετό είναι αν δεν έχεις σκοπό να παίζεις παιχνίδια και κάνεις τη δουλειά σου για οτιδήποτε άλλο με OTG αλλά ναι, η προσφορά πλέον εξαντλήθηκε. Για εμένα βέβαια συνεχίζει να αξίζει τρελά το PRO. Δεν πρόκειται να βρεις συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά και ποιότητα σε αυτά τα λεφτά. Επώνυμη κιόλας. Θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς με τις ελλείψεις του. Από εκεί και έπειτα αν δεν θες να μπεις στη διαδικασία αγοράς από εξωτερικό πάρε ότι βολεύει από εδώ.
Hellwarrior Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αλλαξε η τιμή, στα 219 δολάρια είχε το PRO 32 και στα 199 είχε το PRO 16. Τώρα το 32άρι έχει εξαντληθεί (λογικό) και έμεινε μόνο το 16άρι. Βέβαια και αυτό μια χαρά αρκετό είναι αν δεν έχεις σκοπό να παίζεις παιχνίδια και κάνεις τη δουλειά σου για οτιδήποτε άλλο με OTG αλλά ναι, η προσφορά πλέον εξαντλήθηκε. Για εμένα βέβαια συνεχίζει να αξίζει τρελά το PRO. Δεν πρόκειται να βρεις συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά και ποιότητα σε αυτά τα λεφτά. Επώνυμη κιόλας. Θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς με τις ελλείψεις του. Από εκεί και έπειτα αν δεν θες να μπεις στη διαδικασία αγοράς από εξωτερικό πάρε ότι βολεύει από εδώ. Βασικα θελω παιχνιδια κλπ και εκει για οταν ειμαι μετρο κλπ (περναω την ημερα τουλαχιστον 2 ωρες στα ΜΜΜ) γιαυτο δε μου κανουν τα 16.. ειδικα οταν δεν ειναι expandable.. ως χαρακτηριστικα οντως ητανε jet.. απλα το ηθελα απο Ευρωπη για τελωνειο οπως ειπα.. anyway οπως και να εχει περιμενω Black Friday/Cyber Monday μιας που δε βρισκω ετοιμο αυτο που θελω μπας και παρω και τπτ ισως καλυτερο με το budget μου Thanks παντως και αμα εχεις κατι αλλο να προτεινεις εως 200 € καλοδεχουμενο
newsformobiles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το Xiaomi είναι πάντως πολύ καλό. Το θέμα είναι ότι εσύ θέλεις από eu αποθήκη, οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω από kimovil. Βρήκα αυτό σαν πιθανό αντικαταστάτη του Xiaomi, από eu αποθήκη -> ULEFONE BE TOUCH 2 3GB 64bit MTK6752 1.7GHz Octa Core . Δες την εάν σε ενδιαφέρει, έχει δυνατά χαρακτηριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα