Προς το περιεχόμενο

Αγορα redmi note 2 prime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Ειχα κανει ενα topic και τις προαλλες οπου ζητουσα συμβουλη για αγορα κινεζιας για το που να καταληξω.

Αποφασισα στο redmi note 2 prime, αλλα ουτε το vickmall ουτε το minideal το εχουνε σε stock στις ευρωπαικες αποθηκες τους και το minideal που καταφερα να επικοινωνησω μου ειπανε οτι θα περιμενουνε ακομα καποιες μερες μεχρι να αποφασισουν να κανουν restock οποτε υπολογιζω 2 βδομαδες +.

Απο Κινα το φοβαμαι το πραγμα για τελωνειο μη το παρουνε και απο 160 πχ που το αγορασω πληρωσω 230

Εχει κανεις καποιο αλλο αξιοπιστο site?

Δημοσ.

Φιλε δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στην ευρωπη για το συγκεκριμενο...εγω το πηρα πριν λιγο καιρο απο gearbest(απο κινα) χωρις προβληματα!

Δημοσ.

κριμα εχασες την προσφορα με τον κωδικο του bangood.εβγαινε 125 ευρω αν θυμαμαι καλα και το πηραν πολλα παιδια. δεν νομιζω να εχει θεμα κανεις με τελωνειο αλλα αν θες περιμενεις λιγο και βλεπεις στο αντιστοιχο θεμα

http://www.insomnia.gr/topic/556115-megathread-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%83-no-name-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%82-tablets-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-smartphones-ver2-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%BF/page-83

Δημοσ.

κριμα εχασες την προσφορα με τον κωδικο του bangood.εβγαινε 125 ευρω αν θυμαμαι καλα και το πηραν πολλα παιδια. δεν νομιζω να εχει θεμα κανεις με τελωνειο αλλα αν θες περιμενεις λιγο και βλεπεις στο αντιστοιχο θεμα

http://www.insomnia.gr/topic/556115-megathread-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%83-no-name-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%82-tablets-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-smartphones-ver2-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%BF/page-83

Οκ φιλε μου δεν πειραζει λεφτα εχουμε!!Οντως ητανε καλη προσφορα...154 το πηρα εγω....ετσι ειναι αυτα!!!

Δημοσ.

Κριμα indeed δε το ειδα ποτε, αλλα δεν ειχα και τα χρηματα εκεινες τις μερες :/

Φιλε δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στην ευρωπη για το συγκεκριμενο...εγω το πηρα πριν λιγο καιρο απο gearbest(απο κινα) χωρις προβληματα!

Θα περιμενω μια βδομαδα αν ειναι να δω μπας και υπαρξει και κανα sale λογω black friday

Cheers ευχαριστω

Δημοσ.

Ή αν δεν βιάζεσαι περιμένεις μέχρι τις 24 την παρουσίαση της xiaomi να δεις τι θα παρουσιάσει μήπως ενθουσιαστείς με το νέο της μοντέλο. Φυσικά τότε θα περιμένεις...

Δημοσ.

Ή αν δεν βιάζεσαι περιμένεις μέχρι τις 24 την παρουσίαση της xiaomi να δεις τι θα παρουσιάσει μήπως ενθουσιαστείς με το νέο της μοντέλο. Φυσικά τότε θα περιμένεις...

Σωστά, αλλά ακούγεται ότι θα είναι τα Mi5 και νέο Mipad, οπότε εάν ισχύει αυτό μιλάμε για φοβερές συσκευές μεν, αλλά πολύ πιο ακριβές σίγουρα. Και μέχρι να κυκλοφορήσουν και πότε θα πάνε στα eu warehouse....του χρόνου δηλαδή!
Δημοσ.

Τσίμπα ένα Meizu MX4 PRO από vickmall στα 200 και είσαι έτοιμος. 

Παρολο που το ειδα δε παω σε εκεινη την επιλογη γιατι:

1) Ειναι κατα 40-50 € ακριβοτερο απο το redmi note 2

2) Δεν δεχεται επεκταση μνημης και το "φθηνο" μοντελο ειναι το 16gb

Τελος δεν ειναι ουτε αυτο διαθεσιμο σε ευρωπαικη αποθηκη αλλα στη Κινα και σκεφτομαι το ρισκο τελωνειου.

Οπως και να εχει ευχαριστω για τη προταση :)

Δημοσ.

Παρολο που το ειδα δε παω σε εκεινη την επιλογη γιατι:

1) Ειναι κατα 40-50 € ακριβοτερο απο το redmi note 2

2) Δεν δεχεται επεκταση μνημης και το "φθηνο" μοντελο ειναι το 16gb

Τελος δεν ειναι ουτε αυτο διαθεσιμο σε ευρωπαικη αποθηκη αλλα στη Κινα και σκεφτομαι το ρισκο τελωνειου.

Οπως και να εχει ευχαριστω για τη προταση :)

200 κάνει το 32άρι. 190 κάνει το 16άρι. Μπορεί να είναι 40-50 ευρώ ακριβότερο (που δεν είναι) αλλά αυτά που παίρνεις είναι σίγουρα πολλά (πολλά όμως, όχι αστεία) περισσότερα από το παραπάνω ποσό που το παίρνεις. Βέβαια έχει ορισμένες ελλείψεις σαν καλό περσινό flagship αλλά δεν θεωρώ ότι + που παίρνεις είναι λίγα.

Φοβερή οθόνη, δυνατό SoC, 3GB ram, NFC, hign-end τσιπάκι ήχου, φοβερή ποιότητα κατασκευής, fingerprint sensor... Ρίσκο τελωνείου πάντως δεν χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι. Από την στιγμή που πάτησα το πόδι μου Ελλάδα έχω παραγγείλει 6 τηλέφωνα και ακόμα δεν πέρασαν τελωνείο (χώρια τα υπόλοιπα που έχουν παραγγείλει φίλοι και γνωστοί). Προς το παρόν μια χαρά "ασφαλής" τρόπος είναι. Βέβαια αν δεν αισθάνεσαι εσύ έτοιμος για κάτι τέτοιο be my guest και πάρε ότι βολεύει.  

Δημοσ.

200 κάνει το 32άρι. 190 κάνει το 16άρι. Μπορεί να είναι 40-50 ευρώ ακριβότερο (που δεν είναι) αλλά αυτά που παίρνεις είναι σίγουρα πολλά (πολλά όμως, όχι αστεία) περισσότερα από το παραπάνω ποσό που το παίρνεις. Βέβαια έχει ορισμένες ελλείψεις σαν καλό περσινό flagship αλλά δεν θεωρώ ότι + που παίρνεις είναι λίγα.

Φοβερή οθόνη, δυνατό SoC, 3GB ram, NFC, hign-end τσιπάκι ήχου, φοβερή ποιότητα κατασκευής, fingerprint sensor... Ρίσκο τελωνείου πάντως δεν χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι. Από την στιγμή που πάτησα το πόδι μου Ελλάδα έχω παραγγείλει 6 τηλέφωνα και ακόμα δεν πέρασαν τελωνείο (χώρια τα υπόλοιπα που έχουν παραγγείλει φίλοι και γνωστοί). Προς το παρόν μια χαρά "ασφαλής" τρόπος είναι. Βέβαια αν δεν αισθάνεσαι εσύ έτοιμος για κάτι τέτοιο be my guest και πάρε ότι βολεύει.

Θα συμφωνήσω μαζί σου σ'αυτό, αλλά εάν μία στο εκκατομύριο τύχει μία στραβή, τι λες!? Αυτό είναι ένα ρίσκο, μικρό κατ' εμέ, που το παίρνει ο καθένας μόνος του.
Δημοσ.

Βρε υπάρχει αλλά είναι απειροελάχιστο σε σημείο που να μην σε ενδιαφέρει. Αν είναι τόσο φόβος και τρόμος πια μπορείς απλά να δώσεις κάτι έξτρα ακόμη και ΑΝ σε πιάσουν να πληρώσει το κατάστημα όλα τα έξοδα του τελωνείου. Δεν θα είναι και τόσο μεγάλο το ποσό ΑΝ σε πιάσουν πάντως. Αν κάνεις όλα τα σωστά βήματα παραγγελίας είναι σχεδόν αδύνατο να σε πιάσουν. 

Δημοσ.

Το gearbest πάντως εμφανίζει stock στην ευρωπαϊκή αποθήκη.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229218.html?wid=3

Με τα όσα διαβάζω τον τελευταίο καιρό στα διάφορα φόρουμ για το gearbest, δεν θα το σκεφτόμουνα καν να παραγγείλω από εκεί. Όλοι παραπονιουνται ότι είτε δεν παρέλαβαν τις παραγγελίες τους ή έφτασαν με τρομερή καθυστέρηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...