Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα νταλάνια. Πριν λιγο καιρο αγορασα μια LG 4k απο τον Κωτσοβολο, την παρελαβα, πηγα στο σπιτι να απολαυσω μια 4k ταινιουλα που ειχα κατεβασει καιιιιιιι balls.. Οταν το εψαξα λιγο παραπανω (με το uk support της LG ) μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει usb 2 θυρα και οχι usb 3 και δεν μπορει να παιξει 4k ταινιες (κατι που ξεχασαν να μου αναφερουν στον κωτσοβολο ).. Επομενως πηρα μια 4k τηλεοραση που δεν μπορει να παιξει 4k. Καλη αγορα, δεν μπορω να πω.. Τεσπα.. επειδη την εχω βαλει με δοσεις και δεν υπαρχει σωτηρια, υπαρχει καμια συσκευη σαν media player ή tv box ή mini pc που να του βαζω επανω το stickaki με την 4k ταινια και να το συνδεω me hdmi και να παιζω τις ταινιες μου απο εκει? 
ΥΓ το μοντελο της τηλεορασης ειναι 43UF675V

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η USB με τις 4k ταινίες. Η USB 2 με 40mb/sec πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται μια συμπιεσμένη ταινία στα 4Κ για να παίξει σωστά.

Για να καταλάβεις... η ταινία σου 4Κ να χρειάζεται το πολύ 4-5 mb/sec για να παίξει... Οπότε δεν φταίει το USB σου.

Μπορεί να μην παίζει η player της 4κ. Το USB πάντως δεν έχει σχέση αν είναι 2 η 3.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο μου ειπαν.. Δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις.. :/ Αρα ειναι software το θεμα? Γιατι δεν βγαζουν κανενα update να το fixaroun.. Τι παλικαρια ειναι αυτα 600 ευρω τηλεοραση... Σχετικα με το αλλο θεμα μου?

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ποια ταινια βρηκες δηλαδη 4Κ?Και γω εχω μια Lg και μεχρι στιγμης βλεπω 4Κ απο το internet(πολυ ωραια ντοκυμαντερ) και τις ταινις που εχει μεσω της Lg η τηλεοραση(film box live(

Συμφωνω και επαυξανω  με τα λεγομενα του παραπανω φιλου Avatar_GR

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Λοιπον παραδειγμα κατέβασα το Xmen που ειναι 4K κοντα στα 40GB Και παραθέτω φωτογραφιες.

Δοκίμασα να κατεβάσω και απο το YouTube 1-2 video 4k αλλα δεν παιζουν ουτε αυτα. Δεν ειναι smart tv η δικια μου. γιαυτο εγραψα και το μοντελο.. ειναι ευκολο να μου στειλεις ενα πμ να μου πεις πως την εκανες εσυ για παραδειγμα;

Δημοσ.

Λυπάμαι εαν σε απογοητεύω με τα παρακάτω που θα γραψω αλλα εκανες μια πολυ κακή αγορα. Φετος η LG παίζει πολυ βρώμικα παιχνίδια.

Δεν θυμάμαι εαν η 675 ανηκει σε αυτην την κατηγορία αλλα φετος η LG εχει διαθέσει στην αγορα μοντέλα ταχα 4Κ αλλα χωρις πιστοποίηση 4Κ (UHD TV).

Για να παρει μια TV την πιστοποίηση πρεπει να εχει  εγγενή ανάλυση  4Κ  αυστηρα  3840Χ2160, να υποστηρίζει τον codec H265 (HEVC) και να εχει θυρες HDMI 2.0

.H πιστοποίηση στην Ευρώπη εχει αυτο το logo

Logo-UHD-Black-FInal.jpg

Και πρεπει η συσκευασία στην tv μας να το εχει πανω υποχρεωτικά.

Η LG παρουσίασε καποια οικονομικά μοντελα με τεχνολογία οθονης RGBW (με επιπλέον λευκό υποπιξελ) με εγγενη ανάλυση 2880Χ2160 αντι 3840Χ2160 χωρις υποστήριξη των άνωθεν codec.

περι επιδοσεων RGBW δειτε εδω...http://www.hdtvtest.co.uk/news/rgbw-201510084189.htm

Κοινώς καλύτερα να αγοραζες μια Full HD σε αυτα τα λεφτα παρα αυτη που εχει και 50ΗΖ εγγενη σαρωση πανελ και δεν υποστηριζει και 4K.

• Like 5
Δημοσ.

Graphist πολυ ενδιαφερον το post σου. Δεν το ηξερα καν αυτο το πραγμα.. Πολυ κακη φαση ολο αυτο πραγματικα.. Αυτη εδω ειναι η τηλεοραση μου https://www.youtube.com/watch?v=C1yeIzy-IZQ αν δεις στο βιντεο στα 00:20 δευτερολεπτα ομως λεει οτι ειναι κανονικα αυτη η αναλυση.. αλλα και παλι δεν παιζει τιποτα..

• Like 1
Δημοσ.

To εχω βαλει στο pc μου σαν δευτερο μονιτορ, μπαινει η 4k αναλυση κανονικα στην tv αλλα δεν εχω αρκετα δυνατο pc για να την σηκωνει και να παει smoothly..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιθανοτατα φταει το συγκεκριμενο μοντελο. Ως κατοχος ub830v επιβεβαιωνω οτι παιζει 4κ υλικο απο usb (διαθετει μονο usb 2.0). Το περναει μεσω hdmi(διαθετει hdmi 2.0 @ 60hz) απο pc. Streamαρει 4κ απο youtube και netflix. Πιθανοτατα η δικη σου δεν εχει το codec hevc h265.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ έχω την lg 60uh 850v έχει usb 3 παίζει ταινίες 4k αλλά η διαφορά θα φανεί σε bluray player αμιγώς 4k γιατί ο player usb της τηλεόρασης δεν έχει την απόδοση ενός καλού bluray player 4k

Εγώ κατέβασα το rogue one 4k 45 γιγα αλλά δεν το έπαιζε άλλες ταινίες μικρότερες τις έπαιζε πιθανόν το usb κάνει upsaling σε 4Κ όχι αυτούσιο

Όσον αφορά την Netflix τις ταινίες 4Κ τις αναπαράγει αλλά για να έχεις τέτοια ποιότητα πρέπει να έχεις από 25 mbps και πάνω ταχύτητες το ευχάριστο είναι ότι έχουν τώρα ελληνικόυς υπότιτλους στα περισσότερα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το καλοκαίρι αγόρασα μία Panasonic VIERA τηλεόραση 4κ και κατέβασα από το laptop μία ταινία 4κ να δοκιμάσω για να δω πως φαίνεται. Μόλις την αντέγραψα στο σκληρό και τον έβαλα στην tv, άνοιξα την ταινία και έφτανε μέχρι ένα σημείο και μετά κόλλαγε και έκλεινε. Μήπως ξέρετε τι γίνεται και αν υπάρχει λύση σε αυτό το θέμα? Ευχαριστώ και καλές γιορτές να έχετε!!

Επεξ/σία από gastone1980

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...