Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας, παραθέτω το πρόβλημα που αντιμετώπισα κατά τη διάρκεια φορμάτ που έκανα χτες στο Pc μετά από 6 χρόνια.

Βλέποντας τα βήματα του παρακάτω οδηγού αναφέρω το εξής. 

http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-xp-format-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-r71

Δε μου βγάζει πουθενά την επιλογή της πρώτης εικόνας "press any key to boot from cd". Το boot γίνεται κανονικά βέβαια, μπαίνω στις μπλε οθόνες, έκανα το φορμάτ, φτάνει και στο "setup is copying files", τελειώνει, και βγαίνει η οθόνη your computer "will reboot in 8 seconds..." 

Εδώ ξεκινάει το πρόβλημα και θέλω βοήθεια. Αντί να με πάει κατά την επανεκκίνηση στο "γραφικό περιβάλλον με ποντίκι" και να συνεχίσει κανονικά ξαναμπαίνει στις μπλε οθόνες. Κάνει boot ξανά από το σιντί. όσους οδηγούς κοίταξα, δείχνουν την ίδια διαδικασία, όλοι αναφέρουν όταν βγει το μήνυμα "press any key το boor from cd" μη πατήσεις τίποτα. Αλλά εμένα δε μου βγάζει τέτοιο μήνυμα με αποτέλεσμα φτου κι απ' την αρχή. Μπλε οθόνες και ξανά και ξανά. Τι να κάνω? Καμιά ιδέα? Απελπίστηκα.

Motherboard είναι asus p5ld2.

Δημοσ.

Ή όταν βγάλει το μήνυμα "press any key to boot from cd", μην πατήσεις κανένα κουμπί.

Ή όταν κάνει restart, μπαίνεις πρώτα στο BIOS και ρυθμίζεις να μην μπουτάρει από CD.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρέθηκε καμμιά λύση ρε παιδιά;...Επειδή αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..

Τα διάβασα...τα έχω κάνει ...αλλά μάταια.

Δηλαδή αν κάνεις το παρακάτω πάλι σου ξεκινάει την εγκατάσταση; Γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα του ts.

Όταν πει "will reboot in 8 seconds..." τότε βγάλε το CD ton windows από το drive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...