Panos Bogda Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μόλις άλλαξα σκληρό δίσκο από ένα φίλο που τον είχε άδειο τελείως πέρασα τα windows 71) Στο κάδο έχω κάτι αρχεία από τον παλιό μου δίσκο δεν ξέρω πως 2) Μετά από κάποιες ώρες τρώει σκαλώματα ξεκινάει από το chrome δεν ανοίγει άλλες καρτέλες + ότι άμα κλείσω το chrome δεν ανοίγει και όχι μόνο το chrome αλλά και txt files ούτε το explorer ούτε το mozzila δεν ξέρω πολλά πολλά από αυτά ραμ έχω αλλάξει πριν 4 μήνες και τα ίδια μου τα κανε και με το παλιό δίσκο !
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πως τα πέρασες τα win? Είχες κρατήσει image από παλιό δίσκο? Μιλάμε για δίσκο έτσι? Όχι για ssd. Τρέξε για αρχή malwarebytes, emsisoft και ένα καλό antivirus free όπως το bitdefender. εκτός και αν έχεις αγοράσει κάποιο άλλο καλύτερο. Γράψε και ποιο είναι το σύστημά αναλυτικά.
LarSon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 αυτό είναι το σύστημα του...... CPU: http://prntscr.com/6irc6b Caches: http://prntscr.com/6ircen MainBoard: http://prntscr.com/6ircl3 Memory: http://prntscr.com/6irctz SPD: http://prntscr.com/6ircyq GPU: GTX 950 MSI παλιά είχα ανοίξει θέμα σε αυτό το Forum για τα προβλήματα που έχει ο υπολογιστής του...μπορείς να δεις και εδώ αλλά το πρόβλημα αυτό που χάλαγε η οθόνη μετά από πολλές ώρες χρήσης λύθηκε....όταν του αλλάξαμε κάρτα γραφικών.. παρόλα αυτά ο υπολογιστής του ακόμα κολλάει ...και αρκετά μάλιστα ..... ο Υπολογιστής του επειδή είναι αγορασμένος έτοιμος έχει.....CD με τα Ηome Premium win 7 και πάνω στο κουτί έχει και τον κωδικό... όποτε πέρασε τα Win7 μέσα από το CD.....θα κάνουμε ξανά SCAN με τα προγράμματα που μας είπαν και στο ποιγουμενο θέμα... και θα σας ενημερώσουμε..... πάντως όπως βλέπετε το σύστημα υπάρχει περίπτωση να φταίει ο επεξεργαστής...η να τα έχει φτύσει η μητρική.....?
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Διαβάζω για noname psu. Βρείτε ένα σωστό, έστω και δανεικό για 1-2 μέρες, μήπως φταίει αυτό. Αλλά φταίει δεν φταίει πρέπει να το αλλάξετε. 1
LarSon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ναι το ξέρω φίλε έχεις δίκιο τροφοδοτικό χρειάζεται αλλαγή..αλλά συνήθως από το τροφοδοτικό δεν προκύπτουν άλλα προβλήματα....?? Έχω το Super Nova G2 750w αλλά πρέπει να το βγάζω από το PC μου και να το πηγαίνω σε αυτόν...είναι λίγο μεγάλη διαδικασία θα το δοκιμάσουμε και θα σας ενημερώσουμε.. Αν έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική του, υπάρχει περίπτωση να πάθη κάτι το τροφοδοτικό ?
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ναι το ξέρω φίλε έχεις δίκιο τροφοδοτικό χρειάζεται αλλαγή..αλλά συνήθως από το τροφοδοτικό δεν προκύπτουν άλλα προβλήματα....?? Έχω το Super Nova G2 750w αλλά πρέπει να το βγάζω από το PC μου και να το πηγαίνω σε αυτόν...είναι λίγο μεγάλη διαδικασία θα το δοκιμάσουμε και θα σας ενημερώσουμε.. Αν έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική του, υπάρχει περίπτωση να πάθη κάτι το τροφοδοτικό ? Όχι το αντίθετο συμβαίνει.
LarSon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) όχι παιδιά δεν φταίει το τροφοδοτικό πάλι τα ίδια κάνει.... τέλος πάντων,για να μην ανοίγω καινούριο θέμα..ένας γνωστός έκανε Format....όλα δουλεύουν σωστά,αλλά μέχρι να βάλει τα Drivers για την κάρτα γραφικών.....όταν βάζει τα Drivers για την κάρτα γραφικών κάτι παθαίνει ο υπολογιστής..και εκεί που λέει κάλως ορίσατε κολλάει...δηλαδή δεν λέει καν κάλως ορίσατε απλά δείχνει την φωτογραφία και τίποτα άλλο.....όταν ανοίγουμε το PC με SafeMode και διαγράφουμε τα Drivers όλα καλά....δοκιμάσαμε τα πάντα....βάλαμε Drivers από την κάρτα γραφικών από το CD και από το Internet Τίποτα..... καμία ιδέα για το τι να κάνω γιατί πάλι έμενα θα φωνάξει και δεν έχω ιδέα το πως να το κάνω....... H κάρτα είναι η GTX 650 PALIT... Ξέχασα να βγάλω εχτές PHOTO για να καταλάβετε τι εννοώ... EDIT: Με πήρε τηλ και μου λέει ότι έβαλε κατά λάθος το CD από το παλιό του pc με τα 32Bit win7....ενώ το δικό του είχε 64bit λέτε να φταίει αυτό? γενικά τα 64bit βάζεις άμα έχεις από 4GB RAM και παραπάνω? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2015 από LarSon
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμάστε να κάνε clear cmos και αναβαθμίστε το BIOS αν δεν είναι ήδη αναβαμισμένο.
LarSon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 πως κάνω Clear cmos ? βρήκα αυτό το Video εκείνο με το κουμπί είναι εύκολο αλλά νομίζω ότι η μητρική του δεν έχει τέτοιο κουμπί και εκείνο που βάζει στην μητρική τι είναι?
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Κλείνεις το pc, κλείνεις και το τροφοδοτικό, πατάς μια φορά το Button του κυτιού σου(δεν θα ανάψει, αφού έχεις κλείσει το τροφοδοτικό), βγάζεις την μπαταρία από την μητρική για 1-2 λεπτάκια και την ξαναβάζεις. Ανάβεις το pc. Επαναλαμβάνω πρέπει να ανβαθμίσεις το BIOS, αν η μητρική σου δεν έχει το τελευταίο.
Panos Bogda Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ακόμα αυτό με την μητρική δεν το κάναμε !! το πρόβλημα που είπα που δεν ανοίγει τίποτα μετά από λίγο και πρέπει να κάνω ρεσταρτ το κάνει αφού κλείσω game μετά κολάν όλα όχι μόνο από το συγκεκριμένο αλλά από όλα τα game σας ευχαριστώ που βοηθάτε ο larsoon απαντάει για μένα λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω να μπω να δω και τα λέμε στο τηλ
LarSon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 BlueBlood7 φίλε ευχαριστώ....το παιδί που είχε θέμα μe τους Drivers ήταν τελικά από την κάρτα και το παρατήρησα εχτές όταν πήγα να δω τι τρέχει....όταν συνδέουμε τον υπολογιστή με την οθόνη του όλα δουλεύουν κανονικά....αλλά αυτός θέλει να στέλνει εικόνα και στην τηλεόραση...έτσι όταν συνδέουμε τον adaptor από MINI HDMI σε HDMI και στην τηλεόραση παθαίνει αυτό που κολλάει εκεί στο καλωσορίσατε...όταν βγάζουμε τον adaptor όλα καλά ανοίγει κανονικά η οθόνη του υπολογιστή.... μάλλον δεν γίνετε να έχεις VGA που να πηγαίνει στην οθόνη,και Adaptor Mini HDMI σε HDMI να πηγαίνει στην τηλεόραση σωστά? γιατί όταν βάζουμε τον Adaptor δεν ανοίγει..... τώρα με το παιδί που έχει κολλήματα θα κάνω και σε αυτόν..αυτό με την μπαταριά και τα BIOS UPDATE....και θα δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα