Προς το περιεχόμενο

[USB Fan] Authentic Xiaomi USB Fan @ FastTech - 1.82€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το BG πράγματι την δέχεται. Νομίζω και το geekbuying (ενδέχεται να έχουν Ελληνικό λογαριασμό or something). Στα άλλα αμφιβάλλω αν θα καταφέρεις τίποτα.

Ουτε το greekbuying δεχεται την χρεωστικη ειχα δοκιμασει πριν λιγες μερες.Αν κανω confirm την καρτα θα μπορω να βαλω μετα χρηματα στο balance πιστευεις?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε το greekbuying δεχεται την χρεωστικη ειχα δοκιμασει πριν λιγες μερες.Αν κανω confirm την καρτα θα μπορω να βαλω μετα χρηματα στο balance πιστευεις?

Οι τρόποι για να βάλεις χρήματα στο pp balance είναι 1) με top up μέσω εμβάσματος και 2) με request money. Στην πρώτη περίπτωση αμφιβάλλω αν θα καταφέρεις κάτι μιας και τα όρια εμβασμάτων σε πολλές τράπεζες έχουν εξαντληθεί για τον Νοέμβριο. Με request money δεν χρειάζεσαι κανένα verification ή confirmation. Απλά ένα δεύτερο email που δεν είναι γραμμένο στο paypal. Και εκεί τα πράγματα είναι δυσοίωνα μιας και πολλοί (συμπ. και εμού) τρώνε πόρτα πλέον.

Δημοσ.

Οι τρόποι για να βάλεις χρήματα στο pp balance είναι 1) με top up μέσω εμβάσματος και 2) με request money. Στην πρώτη περίπτωση αμφιβάλλω αν θα καταφέρεις κάτι μιας και τα όρια εμβασμάτων σε πολλές τράπεζες έχουν εξαντληθεί για τον Νοέμβριο. Με request money δεν χρειάζεσαι κανένα verification ή confirmation. Απλά ένα δεύτερο email που δεν είναι γραμμένο στο paypal. Και εκεί τα πράγματα είναι δυσοίωνα μιας και πολλοί (συμπ. και εμού) τρώνε πόρτα πλέον.

Αρα τελος οι αγορες με το paypal balance?Βλεπω να περιμενουμε πως και πως απο banggood να κανει καμια προσφορα να παραγγειλουμε κανονικα με αυτα που μπλεξαμε.

Νομιζα οτι αν κανω confirm την καρτα με request money θα τραβαει κανονικα απο την καρτα στο balance.

Δημοσ.

Ολα καλα με paypal (καρτα εθνικης). Τσιμπησα ενα. Thx!

Απο το balance η μέσω κάρτας? Να δοκιμάσω με κάρτα εθνικής αν είναι.

Δημοσ.

Οχι μεσω καρτας. Χρεωστικη ειναι η καρτα και εδω και ενα μηνα περιπου μου περναει κανονικα στο paypal

• Like 1
Δημοσ.

είπαμε δεν έχει ανοίξει ακόμα το greekbuying :-)

• Like 2
Δημοσ.

Μια κάρτα της εθνικής έκανες συνδεση με paypal?

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση...

Δημοσ.

Οχι μεσω καρτας. Χρεωστικη ειναι η καρτα και εδω και ενα μηνα περιπου μου περναει κανονικα στο paypal

@paragontikos

Απαντάει όχι στο balance, αλλά μέσω κάρτας. Άρα δεν έννοει με request (balance=request Προφανως).

Δημοσ.

Μια κάρτα της εθνικής έκανες συνδεση με paypal?

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση...

Ναι με χρεωστική (DEBIT MASTERCARD). 

Δημοσ.

Ναι με χρεωστική (DEBIT MASTERCARD).

Λοιπόν τελικά με paypal MasterCard περνάει χωρίς να τραβάει λεφτά από το balance. Με paypal visa δεν δουλεύει που δοκίμασα χθες βράδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...