Προς το περιεχόμενο

κολλάω σε hd youtube videos

laikos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω compaq presario cq57 (4gb ram) με λειτουργικό zorin os lite. Γενικά είμαι πολυ ευχαριστιμένος απο τα zorin,δεν κολλάει σε τίποτα το pc μιας και κάνω απλή χρήση (fb,σελίδες,youtbe κλπ.) όμως όταν παίζω βιντεάκια σε hd κολλάω και δεν φταίει το internet. Ξέρει κανεις ποιες ειναι οι πιθανές αιτίες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

amd radeon HD 6320 GRAPHIC CARD

amd E 450 APU with radeon graphics

στο task manager οταν ανοιγω youtube σε hd φτάνει το cpu usage 100%. Φταίει ο επεξεργαστής ή υπάρχει καποιο πρόβλημα;

Οι αιτίες μπορεί να είναι διάφορες, από "αδύναμο" hardware, επιλογή λάθους driver για την κάρτα γραφικών, δυνατοτήτων του browser ανάλογα ποιόν χρησιμοποιείς και την έκδοσή του ή θέμα σωστής εγκατάστασης του κατάλληλου player-plugin σε αυτόν.

Για να αποκλείσεις το συνδιασμό hardware/driver αν παίξεις hd video πχ. στο vlc από τοπικό αρχείο έχεις το ίδιο πρόβλημα;

Καλημέρα !

Πιστεύω ότι το κλειδί της υπόθεσης είναι στο ότι όταν παίζεις ένα video με VLC, τότε δεν κολλάει. Κολλάει μόνο όταν παίζεται μέσω δικτύου. Επομένως προτείνω δύο πράγματα :
Α) Αναβάθμιση του Flash Player Plugin του Web Browser στην πλέον πρόσφατη έκδοση.
Β) Απόκτηση μιας λίγο πιο γρήγορης σύνδεσης Internet. Επίσης, αν η πρόσβαση γίνεται μέσω ασύρματου δικτύου (WiFi), τότε ενδεχομένως σε ορισμένες θέσεις το σήμα να μην είναι αρκετά ισχυρό. Για παρακολούθηση video και άλλες αντίστοιχες απαιτητικές εργασίες στο δίκτυο, θεωρώ ότι είναι πάντα καλύτερη η ενσύρματη σύνδεση. Προσωπικά χρησιμοποιώ είτε την παραδοσιακή ενσύρματη σύνδεση (Ethernet), είτε μετασχηματιστές τύπου PowerLine.

Χαιρετισμούς,
Ο Άσπρος Γάτος

Βαλ' το βίντεο να πάιζει, δώσε σε ένα terminal:

# sudo top

και πόσταρε αποτέλεσμα απο τα πρώτα 10-15 sec.

γιατι sudo?

δοκίμασε να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση έστω και λίγο με την ενεργοποίηση html5 στο youtube.

Αυτο ειναι πιο βαρυ :P Το προηγουμενο laptop το ξεσκιζε, ενω με flash επαιζε normal. 

Εμένα πάλι το Netbook μου με html5 παίζει κανονικά YouTube βιντεάκια (normal βιντεάκια, μη φανταστείς τίποτα HD), ενώ με flash τα ίδια βιντεάκια κολλάνε, πώς το εξηγείς αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβληματικος browser που δεν παιζει καλα με το υπερβολικο js του youtube, αρα ζοριζει τον επεξεργαστη χωρις λογο. Συν το αρχαιο πλεον npapi flash για λινουξ που θελει ο ff.

Εδω ειχα σελιδες που απλα δεν επαιζαν στον ff με flash 11.2. Εκανα κλικ στο πλαισιο του βιντεο και με γειωνε κανονικα. Το πεταξα, εβαλα το freshplugin και ησυχασα. Και για οτι αρνειται να παιξει στον ff, chromium.

Σχετικα με τον προβληματικο browser και την αποδοση του στο js, αλλα σε αλλη σελιδα.

Συστημα με q6600 + 8GB ddr2 + ati 6850 + samsung evo 840 + windows 8.1u1. Ο ff σε hd βιντεο (σε συγκεκριμενη σελιδα) κανει το συστημα να σερνεται σε σημειο που να μην μπορεις ουτε να αλλαξεις καρτελα ή να ελαχιστοποιησεις το παραθυρο και ο chrome πηγαινει απλα νερο...

Απ' οτι μου ειπε, το θεμα εστρωσε λιγο με την μεταβαση σε flash 19.x, αλλα και παλι δεν φτανει την αποδοση στον chrome.

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...