JoooJ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 έχω το συγκεκριμένο ρουτερ. το πρόβλημα μου. κοιτάξτε την εικόνα. πηγαίνω στο adsl-> status και μου εμφανίζει 404 Not Found.παλιά το εμφάνιζε μια χαρά έκανα ρεσταρτ το ρουτερ αλλά πάλι τα ίδια. το ίδιο μήνυμα εμφανίζει και στις ρυθμίσεις voip, εκεί δε με απασχολεί αλλά το αναφέρω. επίσης πηγαίνοντας στο wireless->WDS και κάνοντας scan, δεν έπρεπε να μου εμφανίσει τα γειτονικά δίκτυα; δεν εμφανίζει τίποτα παρόλο που υπάρχουν. μου εμφανίζει αυτή την εικόνα. απ ότι θυμάμαι παλαιότερα έδειχνε μερικά δίκτυα εκεί αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν αυτό το μενού. τώρα που έμαθα δε δουλεύει μήπως τα έχει παίξει;
JoooJ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 απαντώ μόνος. τελικά έβγαλα άκρη στο περίπου. τα μενου που δεν εμφανίζουν τίποτα ενώ πριν εμφάνιζαν δουλεύουν μια χαρά αν μπω σαν root. επίσης παλαιότερα κλείδωνα κατα μέσο όρο στα 12,000 Kbps με μέγιστο κάτι λιγότερο από 14 000 και ελάχιστο 10 500 χοντρικά. τώρα όσα ρεσταρτ και να κάνω είμαι γύρω στα 10 600. μου κάνει εντύπωση γιατί πριν μπορεί να κλείδωνα πχ στα 10600 έκανα ένα ρεσταρτ κι έπιανα 11000+ γενικά έπαιζε αρκετά, τώρα από 10650 μπορεί να πάει 10660. δεν αλλάζει κάτι δηλαδή δε ξέρω αν έχουν σχέση όλα αυτά αλλά σίγουρα κάτι έχει γίνει
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 το πρωτο το ελυσες οποτε το παρακαμπτουμε.πηγα να σου πω Hard reset,firmware update και δοκιμη με αλλο browser ή αλλο Pc. για το δευτερο δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτερ.για καποιο λογο η γραμμη σου εχει πεσει σε ταχυτητα μεν αλλα εχει σταθεροποιηθει εκει.πριν αν εκλεινες και ανοιγες το ρουτερ και εβλεπες αλλη ταχυτητα οπως λες τοτε το Margin σου εκανε διακυμανσεις.το φυσιολογικο σε μια φυσιολογικη γραμμη ειναι μετα απο καθε Reboot πανω κατω να βλεπεις τα ιδια νουμερα και στο data rate οπως και στο attainable.αν δηλαδη εισαι την μια 10500 στο data rate την αλλη 12000 αυτο ειναι μεγαλη διαφορα.οι διαφορες θα πρεπει να ειναι σχετικα μικρες .οσο πιο μικρες και οσο το attainable αλλαζει λιγο τοσο πιο καλα.
Λύση JoooJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Λύση Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 το πρώτο βασικά δε το έλυσα διότι ποτέ δεν είχε εμφανίσει αυτό το πρόβλημα. εμφανίζεται σωστά το μενου μόνο αν μπω με το "κρυφό" account στο netfaster. με τα πολλά ρεσταρτ μια φορά εμφανίστηκε σωστά αλλά μετά χάλασε. κάτι παίζει στο ρουτερ. το θέμα με το wds λύθηκε. δικό μου λάθος με τα άλλα ρουτερ. όσο για το συγχρονισμό. 2+ χρόνια με hol στα 24mbps κλείδωνα γύρω στα 12. αποσυνδέσεις δεν είχα ποτέ. απλά με ρεσταρτ στο ρουτερ είχα διακυμάνσεις στο κλείδωμα. 10500-14000 τόσο καιρό όμως ποτέ δεν έπεσα κάτω από ~10600. αυτές τις μέρες όμως είδα και ~9960. κάτι έγινε σίγουρα, κι άλλα 2 ρουτερ που δοκίμασα στα ίδια κλείδωνα, άρα δεν είναι θέμα ρουτερ. βασικά έχω πέσει κατά 2mbps. αν τους πάρω τηλ θα βγάλω άκρη; μετά από 2+ χρόνια δηλαδή τι έγινε και έπεσε η ταχύτητα;
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως θελει κανα Hard reset? εκτος αν εχει αρχισει να τα παιζει αν και παλι ειναι κουφο αυτο που κανει. χλωμο να βγαλεις ακρη αλλα μπορεις να το δοκιμασεις.αν θες ζητα 6 margin η εστω 8-9 για να κερδισεις σε ταχυτητα εκτος αν εισαι ηδη σε καποιο απο αυτα τα profile>το default ειναι το 11 για Hol. λογοι για να πεσει ταχυτητα. παραπανω χρηστες στο καφαο = παραπανω Crosstalk = μειωση ταχυτητας. καλωδιωακη στα καλωδια του οτε.κοψε ραψε κοψε ραψε χανεις σε ταχυτητα.να κερδισεις δεν κερδιζεις εκτος αν αλλαξει κατι προς το καλο. πχ αλλαγη καφαο με καινουριο με ρεγκλετες ή αλλαγη καλωδιου ή να μπει και δευτερο καλωδιο για οταν τελειωσουν τα ζευγη. δεν νομιζω ο οτε να το πιασει σαν βλαβη παντως.το βλεπω να λεει οτι οι μετρησεις ειναι οκ διοτι μετραει ηλεκτρικες ρυθμισεις και να κλεινει ετσι η βλαβη.και η ταχυτητα θα θεωρηθει φυσιολογικη.
rfc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Για δωσε το ροοτ του νετφαστερ.... ετσι για να τοχουμε.
dr_papas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Κωδικός : root και password : !adminforimthol 1
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ισως να πιανει και στα 2 με βαση αυτο το θεμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=320234 http://www.adslgr.com/forum/threads/555366-Root-password-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Netfaster2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα