Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vodafone καλό αλλά πολύ μεγάλο. Για κάποιον που θέλει έλεγχο με το ένα χέρι δύσκολα.

Μεταξύ μας όχι ότι οι 5'' κάνουν για έλεγχο με ένα χέρι ακριβώς, αλλα είναι βέβαια καλύτερη η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει το Vodafone smart ultra με 5,5 ίντσες μάλιστα, και πιο φωτεινή οθόνη. Σαφώς καλύτερο και με πιο καθαρό android από το huawei. Έπαιζε κι αυτό πρόσφατα στα 169€...

το προηγουμενο κινητο μου ηταν το xiaomi note. Πιστεψε με, η μεταβαση απο τις 5,5 στις 5 ινστες ηταν σωτηρια για μενα, πλεον το κινητο χωραει στην τσεπη μου! Κανενα 5.5αρι δεν εχει καταφερει να πμει στην τσεπη μου και να μην με ενοχλει. Για εμενα ιδανικο μεγεθος ειναι οι 4,3-4,5 ιντσες αλλα δεν βγαινουν πλεον σοβαρα κινητα σε μικρο μεγεθος...

Δημοσ.

το προηγουμενο κινητο μου ηταν το xiaomi note. Πιστεψε με, η μεταβαση απο τις 5,5 στις 5 ινστες ηταν σωτηρια για μενα, πλεον το κινητο χωραει στην τσεπη μου! Κανενα 5.5αρι δεν εχει καταφερει να πμει στην τσεπη μου και να μην με ενοχλει. Για εμενα ιδανικο μεγεθος ειναι οι 4,3-4,5 ιντσες αλλα δεν βγαινουν πλεον σοβαρα κινητα σε μικρο μεγεθος...

Εδώ είσαι: http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5_compact-7535.php

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...