Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έχει παίξει το ίδιο τηλέφωνο στα 169 μου κακοφαίνεται το εξτρα 20άρικο....Αν και το έχω δει απο κοντά και είναι ωραίο...

το εχω το τηλεφωνο εδω και κανα διμηνο-τριμηνο αγορασμενο στα 169€ με την προσφορα. Και στα 199€ παλι θα το αγοραζα

• Like 1
Δημοσ.

ξαναπαίζει στο eshop τελευταία μαύρα κομμάτια του μοντέλου στα 199€ crazy sundays

Τώρα για όσους περιμένουν να ξαναπέσει στα 169€ χωρίς και να το αποκλείω, μάλλον το βλέπω δύσκολο καθώς είναι προφανές ότι το κινητό αποσύρεται και όσοι έχουν κάποια κομμάτια τα "ξεστοκάρουν" στα 199€. 

Δημοσ.

το κινητο αυτο πωλειται πιο ακριβα στην χωρα προελευσης του (Κινα) απ οτι στην Ελλαδα, δε σας προβληματιζει αυτο??

http://www.vickmall.com/huawei-p8-young-4g-lte-smartphone-hisilicon-kirin-620-octa-core-2gb-ram-16gb-rom-5-0-hd-android-5-0-13mp-dual-sim.html

ο λογος που πωλειται στην ελλαδα στα 200 ειναι για να αποκτησει μεριδιο αγορας η huawei και να ανεβασει το image της. Στα 169 ηρθε μια (μεγαλη) φουρνια και τελος. Κραχτης ηταν. Δεν εβγαλαν λεφτα απο αυτο. 

5ιντσο 8πυρηνο με 2γιγα ραμ και εγγυηση απο ελλαδα δε νομιζω να βρειτε αλλο ακομα και στα 200€

Δημοσ.

ο λογος που πωλειται στην ελλαδα στα 200 ειναι για να αποκτησει μεριδιο αγορας η huawei και να ανεβασει το image της. Στα 169 ηρθε μια (μεγαλη) φουρνια και τελος. Κραχτης ηταν. Δεν εβγαλαν λεφτα απο αυτο. 

5ιντσο 8πυρηνο με 2γιγα ραμ και εγγυηση απο ελλαδα δε νομιζω να βρειτε αλλο ακομα και στα 200€

Υπάρχει το Vodafone smart ultra με 5,5 ίντσες μάλιστα, και πιο φωτεινή οθόνη. Σαφώς καλύτερο και με πιο καθαρό android από το huawei. Έπαιζε κι αυτό πρόσφατα στα 169€...

Δημοσ.

Vodafone καλό αλλά πολύ μεγάλο. Για κάποιον που θέλει έλεγχο με το ένα χέρι δύσκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...