koslibpro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, Στο συστημα VIES της Ευρωπαικης Ενωσης, το ΑΦΜ μου εμφανιζεται ως invalid. Το ελεγχω απο εδω: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vatRequest.htmlπου επιλεγω την χωρα μου, βαζω το ΑΦΜ μου (copy-paste απο το gsis για να ειμαι σιγουρος οτι δεν κανω κατι λαθος) και εμφανιζεται ως ακυρο.. Ψαχνοντας το θεμα λιγο, βρηκα αυτο στο gsis: http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/epexigiseis.html Η δευτερη παυλα, αναφερεται ουσιαστικα στα capital controls? Δηλαδη αυτο ειναι που το εμποδιζει να εμφανιστει ως "εγκυρο"? Γενικα δεν εχω κανει ποτε τιποτα με το ΑΦΜ μου, απο την μερα που το πηρα απλα το εχω χρησιμοποιησει για να ανοιξω λογαριασμο σε τραπεζα, να κανω την δηλωση μου και για 1 απλη εξουσιοδοτηση, οποτε δεν ειναι οτι κατι εχω "μπλοκαρει" ή εχω κανει κατι περιεργο. Εχεις ξανασυμβει σε καποιον αυτο, τι βήματα θα μπορουσα να κανω τωρα? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Eχεις εταιρεια με εναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγων για να στο εμφανισει valid στο vies; Μάλλον οχι, οπότε εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 οχι οχι, φαντασου οτι δεν καταλαβα καν τι ειναι αυτο - αλλα σιγουρα δεν εχω εταιρια με/σε αυτο το ΑΦΜ. Απλα θελω να πληρωθω μεσω γνωστης πλατφορμας (εξωτερικου) για freelancers και μου ζητανε ενα valid απο το VIES αφμ για tax-related λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το vies ειναι για να ελεγχεις αν ενα αφμ εχει ενεργοποιησει τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες. Δηλαδη αν η εταιρεια μπορει να προβει σε ενδοκοινοτικη αποκτηση προιοντος. Αυτοι που σου ζητανε το αφμ, θεωρουν προυποθεση να εχεις κανει εναρξη επαγγελματος και να εχεις ενεργοποιησει τις ενδοκοινοτικες ωστε να σου κοψουν τιμολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Με λίγα λόγια στο λογιστή σου πριν πραγματοποιήσεις τη συναλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αααα μαλιστα, ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ελπιζω το website αυτό να προσφέρει εναλλακτική για την αμοιβή σου, γιατί το να κάνεις έναρξη επιτηδεύματος ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Αν δεν μιλάμε για τρελά λεφτά, μην διανοηθείς καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ελπιζω το website αυτό να προσφέρει εναλλακτική για την αμοιβή σου, γιατί το να κάνεις έναρξη επιτηδεύματος ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Αν δεν μιλάμε για τρελά λεφτά, μην διανοηθείς καν. Σωστός !!!! ΤΕΒΕ , ΦΠΑ , έξοδα λογιστή , προκαταβολές φόρου, τέλος επιτηδευματία !!!!!! Καλύτερα να πας ταξιδάκι στο Πέτριτς στη Βουλγαρία, να ανοίξεις εκεί εταιρία. Εδώ πρέπει να είσαι τρελός να ανοίξεις εταιρία πλέον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 σκεφτομαι σοβαρα το e-esthonian ή εστω να παω σε μια σοβαρη χωρα. thanks για τις συμβουλες παντως παιδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 να κανω μια ακυρη ερωτηση, έχει ένας κοντινός συγγενής μου μια επιχείρηση και θα ήθελα να ρωτήσω αν με αυτό το VIES γίνεται να αγοραστεί κάτι απο amazon πχ άσχετο με την επιχείρηση, ελεγχεται καπως αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Ελέγχεται οπως ολα τα υπόλοιπα. Ο φιλος έχει ευρωπαϊκό αφμ; Αν οχι και κοψεις τιμολόγιο θα φαει ενα κατοσταρι πρόστιμο, το νου σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, παπι είπε Ελέγχεται οπως ολα τα υπόλοιπα. Ο φιλος έχει ευρωπαϊκό αφμ; Αν οχι και κοψεις τιμολόγιο θα φαει ενα κατοσταρι πρόστιμο, το νου σου. δεν νομιζω οτι εχει γιατι δεν εχει παρει κατι απο εξωτερικο, αλλα μπορει να βγαλει φανταζομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopicStrarter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 https://www.aade.gr/epicheireseis/phorologikes-yperesies/phpa/deloseis-phpa-vies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα