Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως στη μοναδική (δωρεάν, γιατί για την επίσημη ανάλυση ζητάει ~$7k) ανάλυση-δελτίο τύπου της Gartner, λέει μόνο για πωλήσεις, όχι πόσοι το χρησιμοποιούν. Οπότε, η κατάσταση είναι μάλλον σαν τον Opera, πολλοί τον χρησιμοποιούν αλλά λίγος κόσμος τους έχει δει να το κάνουν.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@d4mge

Προφανώς εννοεί ότι η απόδοση του λειτουργικού είναι αυτή που πρέπει και δεν βλέπεις ουσιαστικές διαφορές στην ταχύτητα, όπως αυτή στο android. Μην τρελλαίνεσαι -εκτός αν έχεις μετοχές της google...-

Με αυτή τη λογική εγώ πάλι δεν βρίσκω λόγο το να φύγει κάποιος από το iphone 6 σε 6s. Σιγά τις διαφορές στην ταχύτητα ( μιλάμε για συσκευές ναυαρχίδες ). Εάν οι διαφορές στην ταχύτητα δεν διαφέρουν από 535 σε 930... ε, έλεος άλλα δεν θα ασχοληθώ άλλο!

Υ.Γ Η αλήθεια είναι πως κάτι ψιλά μου τα σκάνε!

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική εγώ πάλι δεν βρίσκω λόγο το να φύγει κάποιος από το iphone 6 σε 6s. Σιγά τις διαφορές στην ταχύτητα ( μιλάμε για συσκευές ναυαρχίδες ). Εάν οι διαφορές στην ταχύτητα δεν διαφέρουν από 535 σε 930... ε, έλεος άλλα δεν θα ασχοληθώ άλλο!

Υ.Γ Η αλήθεια είναι πως κάτι ψιλά μου τα σκάνε!

Γιατί σου φαίνεται περίεργο;

Εκει που στα android αν πιάσεις ένα των 100 ευρώ και ένα των 500 ευρώ οι διαφορές στο UI, στο σκρολάρισμα και γενικά στην αμεσότητα απόκρισης είναι εμφανείς, στα αντίστοιχα wp των 100 και 500 δεν είναι εμφανείς.

Το ακριβό wp θα έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερο φινίρισμα, ίσως και κάποια άλλα features, αλλά η βασική εμπειρία χρήσης θα είναι ίδια. 

Υποθέτω ότι δεν είχες ποτέ κάποιο wp να ζήσεις λίγο μαζί του ή να το συγκρίνεις με άλλα μεγαλύτερα ή μικρότερα wp κινητά. Θα αντιλαμβανόσουν αυτό που γράφω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η Microsoft βάζει ταφόπλακα σιγά σιγά στα Windows Phone.... δυστυχώς χωρίς developers και εφαρμογές ένα άλλο zune is on the making. Κρίμα γιατί σαν λειτουργικό ήταν σταθερό και έτρεχε σαφώς πιο γρήγορα στις mid/low range συσκευές από το κατακερματισμένο έκτρωμα της Google...

Screen_Shot_2016_03_31_at_07_36_20.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...