Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενε το πασχα εσυ και ξαναγραψε εδω μετα

Δηλαδή οι άλλες που δίνουν πιο γρήγορα updates μέσα στα bugs είναι καλύτερα...

• Like 2
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, αυτή η πιπίλα με το Android να ..."λαγκάρει" πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή, Ναι, στο Samsung και στο LG που είχα σερνόταν, αλλά υπάρχουν και low spec'd (1-8) Android που ...πετάνε και δεν "λαγκάρουν" με τίποτα ...εκτός κι αν έχεις 150 widgets και 40 εφαρμογές να τρέχουν! Έτσι και Apple να πάρεις θα "λαγκάρει" (α, ξέχασα, δεν έχει widgets)

Όσο για τα WP8, μετά από ένα χρόνο συμβίωση με το 620 και φόρτιση 2 φορές την ημέρα χωρίς να κάνω τίποτα (!) [γιατί ...τι υπάρχει να κάνεις (...) σε WP8?] είπα "αρκετά". Ναι, είναι το πιο "όμορφο" λειτουργικό, αλλά το ίδιο είναι κι ένας πίνακας κρεμασμένος στο σαλόνι...

• Like 3
Δημοσ.

ε και τοσα δισ. πληρωνει η google στην ms τοσα  χρονια για τις πατεντες ευρεσιτεχνιας   αυτο καλυπτει ολες τις απωλειες

Δημοσ.

ήμουν τόσο κοντά να πάρω το 640 το τσέκαρα το ξανατσέκαρα το δοκίμασα στα public ήθελα ένα οικονομικό κινητό...και τελευταία στιγμή παρήγγειλα το moto g 3rd gen.ο λόγος? χρησιμοποιώ καθημερινά Instagram και vscocam, είμαι σε πολλές ομάδες στο fb και ελέγχω πολύ συχνά τις ανακοινώσεις σε αυτές τις εφαρμογές. στα wp η μια δεν θα βγεί ποτέ και οι άλλες απλά...πρέπει να στραφείς σε άλλες επιλογές( fb μέσω browser και ινστα από 3rd party). Mην ξεχνάμε τα smartphone τα παίρνουμε για τα social media! Και αυτό έχει ξεχάσει η MS, όσο αδιαφορεί να φέρει εφαρμογές εκκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών στην πλατφόρμα της...τότε είναι άξια της μοίρας της.

• Like 1
Δημοσ.

Το κακο με τη Microsoft είναι οτι εχασε τον αερα που δικαιωματικα ειχε.. Κάποιος που δεν ήξερε το mobile λειτουργικό της (πολλοί) , το αγοραζε θεωρώντας δεδομένο οτι θα συνεργάζεται καλύτερα με το pc.. Που να φανταζοταν οτι ακομα και εκει το android δουλευει καλύτερα..

Πραγματικά η Microsoft φαίνεται να μη ασχολείται οσο θα πρεπε με τα Windows Phone..

Ποσο δύσκολο θα ήταν για τη Microsoft να πληρωσει εν ανάγκη στη Facebook ώστε να βγάλει ολοκληρωμενη εφαρμογή?

Οι εφαρμογές είναι όντως το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Θαρθει καποια στιγμη πιθανόν που θα γίνει πολύ καλύτερο το λειτουργικό, με ποιο πολλές και καλυτερες εφαρμογές, και παλι δε θα παει καλα γιατι εχει χασει αυτο τον αερα του νέου λειτουργικου. Εχει καταφερει δυστυχώς να κανει δυσφήμιση στον εαυτο της..

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά εγώ έχω την απορία, γιατί κάποιος που θέλει windows phone να πάρει μια "ναυαρχίδα" όποια και αν είναι αυτή αφού θα έχει την ίδια απρόσκοπτη εμπειρία με ένα "ταπεινό" 535;

σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδια η εμπειρία, έχεις δει την οθόνη του 535;

Δυστυχώς το λειτουργικό εξελίσσεται πολύ αργά και οι εφαρμογές δεν είναι προσεγμένες κάτι το οποίο έχει επιπτώσεις και στην ταχύτητά τους. Κρίμα γιατί όταν βγήκε το λειτουργικό ήταν πολλά υποσχόμενο καθώς με φθηνά android δεν υπήρχε σύγκριση στην αίσθηση που σου άφηνε το κινητό. Μόνο και μόνο η ταχύτητα και η ευκολία του people hub και το Intergration στα μηνυματα το οποίιο εν τέλη χάλασαν ήταν εκπληκτικό.

Δημοσ.

Όντως στα φτηνα ηταν ασυναγωνιστο.. Αλλα ακομα και εκει με τον καιρό εμενε δυσάρεστημενος ο αλλος.. Αφού ειχα προτεινει παλιότερα σε 2 φιλους μου το samsung windows.. Τα κριτήρια τους ηταν υποτίθεται η σταθερότητα και το κόστος και δεν τους ενδιαφέραν υποτίθεται οι εφαρμογές.. Ελα που οποίος λεει οτι δεν τον ενδιαφέρουν οι εφαρμογές θεωρει δεδομένα κάποια Facebook κλπ.. Κανεις δεν εμεινε ευχαριστημενος.. Και οι 2 ξανα πηραν android..

• Like 1
Δημοσ.

Αργουνε πολυ στη microsoft με τις συσκευές τους. 

Τον πρώτο χρονο ανακοίνωση συσκευης, το δευτερο παρουσιαση, τον τριτο release. Καλα Χριστούγεννα. 

Δημοσ.

Εχω το 925 εδω και πανω απο 1.5 χρονο και ειναι το μονο smartphone που εχω κρατησει τοσο πολυ γιατι δεν σπαει, δεν χαλαει, εχει καλη ταχυτητα....και δεν το κλεβουν (μου επεσε απο την τσεπη και μου το επεστρεψαν...μαλλον δεν ηξεραν τι να το κανουν :P).

Καποιες φορες οντως με χαλασε το γεγονος οτι δεν υπηρχε καποια niche εφαρμογη (π.χ.  Revolut που χρειαστηκα για να ξεπερασω capital controls ή το hearthstone), αλλα γενικα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος ωστε να μου φαινεται υπερβολικο τοσο χαμηλο ποσοστο. Η απουσια νεας flagship συσκευης για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα σιγουρα ηταν πολυ αρνητικη.

Σε καθε περιπτωση, χωρις να θεωρω τον εαυτο μου φανατικο, πιθανως να παραμεινω στο windows phone με τα 950 γιατι και σου προσφερει τη "διαφορετικοτητα" σε λογικη τιμη και ειναι μια πλατφορμα που καλυπτει σε μεγαλο βαθμο τις αναγκες μου (και το continuum μπορει να αποδειχθει χρησιμο)

• Like 1
Δημοσ.

94% iPhone 2% Microsoft 4% Android...Απλά είναι οι πωλήσεις το τελευταίο τρίμηνο χωρίς να έχει βγει καινούργιο κινητό από πλευράς Microsoft τουλάχιστον ένα χρόνο.μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα και κυρίως μην κράζετε χωρίς λόγο

• Like 2
Δημοσ.

Ο Nadella μόλις είδε τα νούμερα...

Vz1mTb0.gif

Καλό θα ήταν να πήγαιναν καλά για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά με τα «τουβλάκια» δεν πας πουθενά.

Όσο προλαβαίνει η MS θα πρέπει να αλλάξει UI.

Ποιο ειναι αυτο το βιντεο ρε παιδια; Τι να πατησω στο yt;
Δημοσ.

λέτε συνέχεια πολλοι πως οι συσκευές ειναι το πρόβλημα... Μακάρι να ταν αυτό εγω θα πω. Ειναι το τελευταιο που θα με εμποδιζε να πάω σε WinPho.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...