Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα έχουν αρκετά προβλήματα οπότε καλύτερα να την αργήσουν παρά να την δώσουν προβληματική.

Όποιος είναι insider ας μας πει αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εγώ πάντως αν είχα WP θα περίμενα μέχρι το Πάσχα ή αρχές καλοκαιριού και αν έβλεπα ότι δεν αλλάζει κάτι τότε θα κοίταζα προς Android ή iOS.

Αυτό θα κάνω κι εγώ. Περιμένω να δω τα 10 και λίγο υπομονή το πολύ μέχρι πασχα (πέφτει αργά καλά τους έκατσε) και μετά αν δεν δω φως δίνω τι 930 και πάω η android η ios. Ααααν δω επιτέλους φως πάω για το 950.

Να πω βέβαια ότι εφαρμογή που έψαχνα στο android να μου αποθηκεύει mp3 από YouTube, έφαγα τον τόπο και αποτέλεσμα μηδέν η κάποιες πολλα υποσχόμενες σου κάναν τα νεύρα τσαταλια και στα WP ως εκ θαύματος το κάνω σε εφαρμογή με ένα κλικ.

• Like 2
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα καλα τι περιμενε η ms?

Να αλλαξει τα δεδομενα?

Το οτι το android ειναι η πρωτη πλατφορμα λογισμικου κινητων δεν προκειτε να αλλαξει γιατι πλεον εχει παρα πολυ μεγαλο ποσοστο κινητων ανα το κοσμο που ειναι σχεδον αδυνατο να αλλαξει πλεον κατι τετοιο ειδικα απο την ms και τα windows mobile.

Το καταλαβε εστω και αργα η ms γι' αυτο και καποια nokia κινητα θα κυκλοφορησουν με android λειτουργικο παρολο που η nokia πλεον ανοικει στην ms.

Δημοσ.

εχω το htc hd2 με windows phone 6.5 εδω και 6 χρονια και δεν το αλλαζω γιατι μπορω να περασω προγραμματα απο cd στο κινητο . απο τοτε που αρχισε η microsoft να μημητε την google με το αντροϊντ χαλασε .

εχω το iolite με 6.5,πιο δυσκινητο και αχρηστο κινητο δεν ειχα στα χερια μου......

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά λάθη έχει κάνει αυτή η εταιρεία με τα κινητά. Lumia 920 έχω και τρώει σκόνη. Έχω δει όλη την 'εξέλιξη' του λειτουργικού γιατί το είχα πάρει όταν κυκλοφόρησε σχεδόν. Πολύς κόσμος λέει ότι τους αρέσει το λειτουργικό και Διαφωνώ με αυτό τελείως. Καλά για τις εφαρμογές όλοι συμφωνούμε ότι δεν κάνουν και δεν υπάρχουν.

Όταν βγήκαν τα 8 διαφήμιζαν τέρμα την ενσωμάτωση στο λειτουργικό τα social media με τις επαφές και να στέλνεις μηνύματα ή να ανανεώνεις τα στάτους σου χωρίς καν εφαρμογή η browser. Διαφήμιζαν τα Xbox games. Τι έγιναν όλα αυτά,τα έκοψαν.

Φώναζε ο κόσμος μήνες να μπει μπάρα με ειδοποιήσεις πόσο καιρό. Την βάζουν και δεν βάζουν να απενεργοποιείς τα δεδομένα και το αντίθετο. Βάζουν μόνο 4-5 πλακάκια και τέλος.

Διαφήμιζαν ότι είναι το πιο προσωπικό και παραμετροποιησιμο λειτουργικό με τις πατάτες του belfiore και δεν μπορούσες να βάλεις ένα φόντο πίσω από τα πλακάκια. Το έβαλαν και πάλι είναι ανεπαρκής. Στα 10 φαίνεται να το διόρθωσαν...στα 10 μετά από πόσα χρόνια!

Το παράδοξο τώρα. Έχεις Lumia 520?920?1520? Δλδ 512mb 1,2gb ραμ και μπορούσες να ανοίξεις μέχρι 5-6 εφαρμογές στο multitasking. Ούτε επιλογή σε νέα καρτέλα στον explorer στο παρασκήνιο δεν έχουν βάλει οι αθεόφοβοι.

Ζήταγε ο κόσμος έναν file manager και έπρεπε να περάσουν χρόνια. Κάναμε θυμάμαι τα αρχεία σε κατάληξη φωτογραφίας για να μπορούμε να τα στείλουμε και να τα κουμανταρουμε(κατι τέτοιο δεν το θυμάμαι καλά. Οι παλιοί ξέρουν τι εννοώ).

Μπορώ να γράφω μέχρι το πρωί για τα αρνητικά αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ και τι τραγικές ελλείψεις έχει αυτό το λειτουργικό πέρα από τις εφαρμογές. Δικαιολογημένα τα ποσοστά τους στο 100%

• Like 8
Δημοσ.

Εχω lumia 920 εδώ και 2,5 χρόνια το οποίο πήρα με 230 ευρω, το λειτουργικό είναι σχεδόν αλαγκαριστο αν εξαιρέσεις 2-3 φορές που είχε κάτι κολλήματα. Η παραμετροποίηση είναι κατι υποκειμενικό, για μενα μια χαρά είναι τα πλακάκια.

Το τεράστιο πρόβλημα των wp είναι οι εφαρμογές γιαυτό τα ποσοστά τους είναι τόσο χάλια.

Αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές here, το mytube, το 6tag και κανα 2-3 άλλες, οι υπόλοιπες είναι άθλιες.

facebook 5 χρόνια πισω

Τεράστια έλλειψη από ξένες εφαρμογές

viber χωρίς καν βιντεοκλησεις

90% των ελληνικών εφαρμογών δεν υπάρχει καν

Εγω προσωπικά αν δε δω τεράστια διαφορά στις εφαρμογές δεν πρόκειται να ξαναγοράσω wp

• Like 2
Δημοσ.

Όσον αφορά το smoothness του λειτουργικού, MS και Apple είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

To Android είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Μακάρι να πάρει τα πάνω της η MS, γιατί έχει καλό λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τη γνωμη μου η στρατηγικη της MS ειναι να περασει οσο το δυνατον περισσοτερος κοσμος τα 10αρια στο pc του (αυτοι από οτι εχουν πει, ευχονται για 2 δισ χρηστες σε 2 χρονια).

Αν γινει αυτο, και δεδομενου το κοινο market που εχουν οι υπολογιστες με windows  με τα κινητα , αυτομάτως θα εχουν αποκτησει και 2 δις χρηστες η πλατφορμα των κινητών της.

Στο σημειο αυτό να θυμησω οτι ουτε το android ουτε το ios δεν πλησιαζει καν αυτό το νουμερο παγκοσμίως.

Μετα λοιπον από αυτό και μιλωντας παντα θεωρητικα, ολοι οι developers θα πεσουν σαν τα κορακια πανω στα windows 10 γιατι με 2 δισ χρηστες εκει θα ειναι το ψωμι πλεον.

Όλα αυτά θεωρητικα, στο πρακτικο κομματι δεν αρκει να βαλουν 2 δισ κοσμος τα windows 10 στο pc τους αλλα για να τους θεωρήσουμε και πελατες του windows store, πρεπει να χρησημοποιουν εφαρμογες από εκει.

Και εδώ ειναι το μεγαλο στοίχημα. Θα κατεβαζουν οι χρηστες από το pc τους εφαρμογες από το store όπως p.x το twitter η θα χρησημοποιουν τον browser? Θα κατεβασουν την εφαρμογή για facebook η θα χρησημοποιουν τον browser.

Συνοψιζοντας λοιπον, τα windows 10 εχουν λαμπρο μελλον αλλα υπο προϋποθέσεις. Αν οι χρηστες γινουν οντως 2 δις σε 2 χρονια, και αν αυτοι οι χρηστες χρησημοποιουν εφαρμογες από το store, τοτε η ms θα ανεβει πολύ ψηλα

• Like 2
Δημοσ.

Πολλά λάθη έχει κάνει αυτή η εταιρεία με τα κινητά. Lumia 920 έχω και τρώει σκόνη. Έχω δει όλη την 'εξέλιξη' του λειτουργικού γιατί το είχα πάρει όταν κυκλοφόρησε σχεδόν. Πολύς κόσμος λέει ότι τους αρέσει το λειτουργικό και Διαφωνώ με αυτό τελείως. Καλά για τις εφαρμογές όλοι συμφωνούμε ότι δεν κάνουν και δεν υπάρχουν.

Όταν βγήκαν τα 8 διαφήμιζαν τέρμα την ενσωμάτωση στο λειτουργικό τα social media με τις επαφές και να στέλνεις μηνύματα ή να ανανεώνεις τα στάτους σου χωρίς καν εφαρμογή η browser. Διαφήμιζαν τα Xbox games. Τι έγιναν όλα αυτά,τα έκοψαν.

Φώναζε ο κόσμος μήνες να μπει μπάρα με ειδοποιήσεις πόσο καιρό. Την βάζουν και δεν βάζουν να απενεργοποιείς τα δεδομένα και το αντίθετο. Βάζουν μόνο 4-5 πλακάκια και τέλος.

Διαφήμιζαν ότι είναι το πιο προσωπικό και παραμετροποιησιμο λειτουργικό με τις πατάτες του belfiore και δεν μπορούσες να βάλεις ένα φόντο πίσω από τα πλακάκια. Το έβαλαν και πάλι είναι ανεπαρκής. Στα 10 φαίνεται να το διόρθωσαν...στα 10 μετά από πόσα χρόνια!

Το παράδοξο τώρα. Έχεις Lumia 520?920?1520? Δλδ 512mb 1,2gb ραμ και μπορούσες να ανοίξεις μέχρι 5-6 εφαρμογές στο multitasking. Ούτε επιλογή σε νέα καρτέλα στον explorer στο παρασκήνιο δεν έχουν βάλει οι αθεόφοβοι.

Ζήταγε ο κόσμος έναν file manager και έπρεπε να περάσουν χρόνια. Κάναμε θυμάμαι τα αρχεία σε κατάληξη φωτογραφίας για να μπορούμε να τα στείλουμε και να τα κουμανταρουμε(κατι τέτοιο δεν το θυμάμαι καλά. Οι παλιοί ξέρουν τι εννοώ).

Μπορώ να γράφω μέχρι το πρωί για τα αρνητικά αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ και τι τραγικές ελλείψεις έχει αυτό το λειτουργικό πέρα από τις εφαρμογές. Δικαιολογημένα τα ποσοστά τους στο 100%

ΦΙΛΕ πόσο δικιο εχεις. Γι αυτο κι εγω μαλλον θα παω σε android. iPhone με την καμμια. Απλα περιμενω λιγο να δω αν θα καταφερουν τιποτα με τα νεα τους κινητα ΑΛΛΑ και παλι developers για να βγαλουν εφαρμογες ή παιχνιδια δεν θα εχουν. Ειναι το μονο σιγουρο. Με βλεπω με nexus 6P και ας μην μαρεσει σαν λειτουργικο. Τουλαχιστον εκει θα εχω εφαρμογες (ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ)

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά ΚΑΙ ο τίτλος είναι οοοοοοτι να ναι και FULL παραπλανητικός και ΚΑΝΕΙΣ μάλλον δε διάβασε την πηγή!!!

Το ποσοστό του 1.7% αφορά της ΠΩΛΗΣΕΙΣ το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ!!! ΟΧΙ το συνολικό ποσοστό των Windows Phone στην αγορά!!!

Και βέβαια, μιλάμε για ένα τρίμηνο ΝΕΚΡΟ απο συσκευές!!!

Αλλά, ο καθένας βγάζει τη χολή του και λέει την κοτσανα του χωρίς να έχει διαβάσει την είδηση (στηριζόμενος μόνο στον παραπλανητικό τίτλο).

Peace παιδιά, υπάρχουν τόσες συσκευές εκεί έξω, αφήστε εμάς με τα πλακάκια (αν και αυτή τη στιγμη απανταω απο Moto G) να είμαστε οι "βλακες" :)

• Like 5
Δημοσ.

"Microsoft Expects Windows Phone 7 to Significantly Pick Up by 2015

Microsoft currently has nearly 5% share in the smartphone market worldwide. According to estimates by Gartner and IDC, Windows Phone 7 will be on nearly 20% of all smartphones in the world, by 2015. [1] However Microsoft’s Windows Phone Marketing Head stated that they expect more than 20% market share by 2015 and that they believe that the current estimates are very conservative. [2]"

http://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2011/09/06/microsoft-to-snatch-20-smartphone-market-share-by-2015/

• Like 1
Δημοσ.

φιλε το ιδιο σκεπτικο εχουμε.κατοχος 1020 απο την πρωτη μερα που βγηκε.για εμενα ακυρο η ms.ακομα περιμενω να βαλουν τα 10 στο 1020...πηγα android και ησυχασα

Δημοσ.

φιλε το ιδιο σκεπτικο εχουμε.κατοχος 1020 απο την πρωτη μερα που βγηκε.για εμενα ακυρο η ms.ακομα περιμενω να βαλουν τα 10 στο 1020...πηγα android και ησυχασα

Άρα ήθελες κάτι που δεν ήταν τελειωμένο....οκ τότε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...