Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν πρώην κάτοχος LG G3, NOTE 3 ,GALAXY ALPHA , S4 , HUAWEI MATE 7 και πολλών άλλον ναυαρχίδων το Lag και τα σκαλωματα πάντα τα ειχε το android κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ σε windows phone 8.1 όπου από τα χέρια μου περάσανε συσκευές όπως 1520, 930 , 830 ,1020 .

Εμένα το store των windows με καλύπτει σαν εφαρμογές , το κακό είναι ότι είναι κακογραμμένες , ακόμα και εφαρμογές της ίδιας της MS ( βλέπε onedrive ).

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο να γίνει αλλά η εμπειρία χρήσης πάει περίπατο, θα είναι μπάχαλο. 

Παρόλα αυτά, αυτός είναι ο μόνος δρόμος, αν θέλει να ανέβει. Έχεις ολόκληρο τον πλανήτη να χρησιμοποιεί το desktop λειτουργικό σου, υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό για να το μεταφέρεις και στα κινητά σου; Αντί αυτού τί κάνεις; Προσπαθείς με το ζόρι να κάνεις τους χρήστες  του desktop σου να συνηθίσουν το mobile λειτουργικό σου!

Δυνατό hardware, οθόνη 6", ποιοτικό stylus και συμβατότητα με x86 εφαρμογές.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια πλακάκια ρε παιδια άμα θέλετε τώρα με τα 10 θα βγάζετε έχετε φαγωθεί όλοι με τα πλακάκια !!!!καλα ρε φίλε και εσυ επειδή η blackberry έβαλε android θα αύξηση τα ποσοστά;

Sent from my RM-1045_1050

• Like 1
Δημοσ.
καλα ρε φίλε και εσυ επειδή η blackberry έβαλε android θα αύξηση τα ποσοστά;

Καταρχάς η blackberry έχει διαφορετική στρατηγική τοποθέτηση. Ακόμα και ο τρόπο διανομής είναι διαφορετικός..

Δεν ξέρω αν αύξησε με αυτό το ποσοστό της, το σίγουρο είναι έδωσε στον Android user μια σοβαρή εναλλακτική χωρίς καμία επικίνδυνοτητα για τον ίδιο αναφορικά με την εμπειρία χρήσης.. Not bad at all

Δημοσ.

Τα ποσοστά αυτά αφορούν τις πωλήσεις κινητών (ανά λειτουργικό σύστημα) για το τρίτο τρίμηνο του 2015 και όχι το συνολικό μερίδιο των Windows Phone για το 2015. Όχι ότι θα έχει και μεγάλη διαφορά αλλά και πάλι...

http://www.gsmarena.com/gartner_windows_phones_market_share_in_q3_was_just_17-blog-15095.php

• Like 1
Δημοσ.

Όταν βλέπεις την εφαρμογή facebook, που το 80% των χρηστών αγοράζουν smartphone για την πάρτη της, και είναι απλά για τα σκουπιδια στα windows phone, το 1,7% μερίδιο είναι αυρι που πρέπει να είναι.

Δηλαδη μερικές φορές το σκέφτομαι και χτυπάω το κεφάλι μου. Θέλω να βρω αυτόν τον υπεύθυνο τον πως τον λένε της ms και να του φωνάξω:

Ρε αχρηστε με μια γ@μημενη εφαρμογή να ασχοληθείς λίγο και να την κανεις να πετάει θα ανεβασεις ποσοστά. ΜΙΑ εφαρμογή την no1.

Έχω fb, δεν είμαι φαν, απλά το χαζεύω αρκετές φορές και είναι τόσο άθλια η εφαρμογή που θες να το πετάξεις, και μετά περιμένει να ανεβάσει ποσοστά?

• Like 7
Δημοσ.

Καλά να πάθει... έκαψε το project ASTORIA, αργεί τις ενημερώσεις του 10 ..σκατά .... εγώ πούλησα το Lumia 640 και γύρισα android....

• Like 1
Δημοσ.

Καλά να πάθει... έκαψε το project ASTORIA, αργεί τις ενημερώσεις του 10 ..σκατά .... εγώ πούλησα το Lumia 640 και γύρισα android....

Λογικά θα έχουν αρκετά προβλήματα οπότε καλύτερα να την αργήσουν παρά να την δώσουν προβληματική.

Όποιος είναι insider ας μας πει αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εγώ πάντως αν είχα WP θα περίμενα μέχρι το Πάσχα ή αρχές καλοκαιριού και αν έβλεπα ότι δεν αλλάζει κάτι τότε θα κοίταζα προς Android ή iOS.

• Like 2
Δημοσ.

Περήφανος κάτοχος Lumia 535.Το πρώτο κινητό με συνείδηση στέλνει μόνο του μηνύματα,ανοίγει μόνο του εφαρμογές,βγάζει μόνο του φωτογραφίες κ.α.Σοβαρο πρόβλημα με το touch εν έτη 2015 απαράδεκτη MS.παρα πολλές φορες θελησα να το σπάσω αλλά δεν έχω άλλο.Καλή ταχύτητα browsing μέτριες κάμερες και μέτρια προς κακια μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας δυο χρονια το 1020 δύσκολα θα αλλάξω κινητό παρα μόνο αν βγει αντικαταστάτης του . Για μένα το μόνο πρόβλημα ειναι οι εφαρμογές οχι οτι δεν έχει αλλα σε μερικές η ποιότητα θα συμφωνήσω με παραπάνω για fb μέχρι κ η κουτσή Μαρία εχει και η εφαρμογή στο store ειναι γτπ . Πάντως το παιχνίδι δε νομιζω ότι εχει χαθεί αν βγαλει ποιοτικες εφαρμογές για τις κυριες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μια χαρά θα πάει κ σε νούμερα ,γτ ως λειτουργικό ειναι πολυ καλό κ με τα 10ρια θα φτάσει κοντά στο android σε δυνατότητες

Sent from my Lumia 1020

Δημοσ.

Δε πειράζει ρε παιδια ας κάτσετε με τα Android εγω με τα windows θα νιώθω ωραια που θα ειμαι στο λαπτοπ και θα γράφω μαιλ ουπς μου ρθε να παω τουαλέτα; θα κάθομαι και θα συνεχιζω να γράφω το μαιλ μου απο εκει που είχα μείνει έχοντας το κνητο μ θα παιζω παιχνιδια στο λαπτοπ θα πηγαίνω για καφέ θα μπορω απο ρο κινητο μ να συνεχίσω το παιχνίδι ειμαι για βολτα βρισκω μια ιστοσελίδα στο κινητό το αποθηκεύω στο edge παω σπιτι ανοίγω το λαπτοπ μπενω στο edge μου βγάζει τη σελίδα που είχα βρει με το κινητο με ενοχλούν τα πλακάκια τωρα τα βγάζω δεν έχω πλέον τα πλακάκια τι;;; συγχρονιστικέ το skype με το τηλέφωνο και τα μηνύματα;; χαχαχα μείνετε με τα android

η μεγαλυτερη μαλακια που εχω δει ποτε σε φορουμ εδω και χρονια.μην γραφεις γενικα φιλε

• Like 8
Δημοσ.

Θελω μεχρι το καλοκαιρι να βγαλουν smartphone κατω απο 5" με x86 επεξεργαστη για να τρεχει κλασικες εφαρμογες. Λυνεις το προβλημα των εφαρμογων στα μπαμ. Παιζεις με την οθονη αφης ως touchpad οπως κανεις στο team viewer.

Αν και πρεπει να ειναι λιγοι που θελουν κατι τετοιο οποτε εαν βγει ποτε μαλλον θα το βγαλει κανεις αλλος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...