Voodooman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τί διάολο εμποδίζει την MS να κυκλοφορήσει μία συσκευή με επεξεργαστή Χ86 που να τρέχει desktop εφαρμογές. Πόσο δύσκολη πια είναι μία τέτοια υλοποίηση την σήμερον ημέρα; Όταν το κάνει αυτό, τότε... 2
Voodooman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δε πειράζει ρε παιδια ας κάτσετε με τα Android εγω με τα windows θα νιώθω ωραια που θα ειμαι στο λαπτοπ και θα γράφω μαιλ ουπς μου ρθε να παω τουαλέτα; θα κάθομαι και θα συνεχιζω να γράφω το μαιλ μου απο εκει που είχα μείνει έχοντας το κνητο μ θα παιζω παιχνιδια στο λαπτοπ θα πηγαίνω για καφέ θα μπορω απο ρο κινητο μ να συνεχίσω το παιχνίδι ειμαι για βολτα βρισκω μια ιστοσελίδα στο κινητό το αποθηκεύω στο edge παω σπιτι ανοίγω το λαπτοπ μπενω στο edge μου βγάζει τη σελίδα που είχα βρει με το κινητο με ενοχλούν τα πλακάκια τωρα τα βγάζω δεν έχω πλέον τα πλακάκια τι;;; συγχρονιστικέ το skype με το τηλέφωνο και τα μηνύματα;; χαχαχα μείνετε με τα android Sent from my RM-1045_1050 Και ελπίζω το continuum να διδάσκει ορθογραφία, γραμματική, συντακτικό και στίξη... 22
Dark Scizor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ο Bill οσο προσπαθει να εξαναγκασει τον κοσμο να εχει τα παντα ενοποιημενα το μονο που θα καταφερει ειναι να καταστρεψει και τα windows Αν εννοείς τον Gates, αυτός πλέον ασχολείται με το ίδρυμά του, τη Microsoft την έχει αφήσει στον Nadella. 1
myr. ana Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δε πειράζει ρε παιδια ας κάτσετε με τα Android εγω με τα windows θα νιώθω ωραια που θα ειμαι στο λαπτοπ και θα γράφω μαιλ ουπς μου ρθε να παω τουαλέτα; θα κάθομαι και θα συνεχιζω να γράφω το μαιλ μου απο εκει που είχα μείνει έχοντας το κνητο μ θα παιζω παιχνιδια στο λαπτοπ θα πηγαίνω για καφέ θα μπορω απο ρο κινητο μ να συνεχίσω το παιχνίδι ειμαι για βολτα βρισκω μια ιστοσελίδα στο κινητό το αποθηκεύω στο edge παω σπιτι ανοίγω το λαπτοπ μπενω στο edge μου βγάζει τη σελίδα που είχα βρει με το κινητο με ενοχλούν τα πλακάκια τωρα τα βγάζω δεν έχω πλέον τα πλακάκια τι;;; συγχρονιστικέ το skype με το τηλέφωνο και τα μηνύματα;; χαχαχα μείνετε με τα android Sent from my RM-1045_1050 Get a life dude. 11
coffeex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τί διάολο εμποδίζει την MS να κυκλοφορήσει μία συσκευή με επεξεργαστή Χ86 που να τρέχει desktop εφαρμογές. Πόσο δύσκολη πια είναι μία τέτοια υλοποίηση την σήμερον ημέρα; Όταν το κάνει αυτό, τότε... Δεν είναι δύσκολο να γίνει αλλά η εμπειρία χρήσης πάει περίπατο, θα είναι μπάχαλο. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δε πειράζει ρε παιδια ας κάτσετε με τα Android εγω με τα windows θα νιώθω ωραια που θα ειμαι στο λαπτοπ και θα γράφω μαιλ ουπς μου ρθε να παω τουαλέτα; θα κάθομαι και θα συνεχιζω να γράφω το μαιλ μου απο εκει που είχα μείνει έχοντας το κνητο μ θα παιζω παιχνιδια στο λαπτοπ θα πηγαίνω για καφέ θα μπορω απο ρο κινητο μ να συνεχίσω το παιχνίδι ειμαι για βολτα βρισκω μια ιστοσελίδα στο κινητό το αποθηκεύω στο edge παω σπιτι ανοίγω το λαπτοπ μπενω στο edge μου βγάζει τη σελίδα που είχα βρει με το κινητο με ενοχλούν τα πλακάκια τωρα τα βγάζω δεν έχω πλέον τα πλακάκια τι;;; συγχρονιστικέ το skype με το τηλέφωνο και τα μηνύματα;; χαχαχα μείνετε με τα android Sent from my RM-1045_1050 Εφυγε ενα βαρος προσπαθωντας να γραψεις το παραπανω ετσι δεν ειναι? 6
mad_apo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αναμενομενο, μιας και η MS εχει κανει τραγικα λαθη. Το personalisation στα Win Phone 8 ηταν ελαχιστο εως ανυπαρκτο σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Aυτος για μενα ηταν ο κυριος λογος που εφυγα απο Win 8 για το Android. Ευχομαι να αλλαξει αυτο με τα 10αρια. Αν οντως αλλαξει, θα γυρισω πισω γιατι κατα τα αλλα ημουν πολυ ευχαριστημενος απο την πλατφορμα, ειδικα σε θεμα ταχυτητας ΥΓ τα πραγματα πλεον δε θα ειναι ευκολα για την MS διοτι οι περισσοτερες συσκευες Android πλεον εχουν τεχνικα χαρακτηριστικα που επιτρεπουν lag-free λειτουργια κι ετσι η MS εχασε την ευκαιρια να εδραιωθει στην αγορα προβαλλοντας ως σημαντικο πλεονεκτημα το smooth λειτουργικο Μιας και Windows mobile user να αναφερω οτι δεν προκειτε να αλλαξει κατι ως προς το mobile τμημα της microsoft. Ελεγα να παω να αγορασω μεσα στις γιορτες το Lumia 950 XL ΑΛΛΑ χωρις apps (δεν αλλαζει αυτο με τιποτα. Σε ολα τα βιντεο η microsoft προσπαθει να φτιαξει τα Windows 10 mobile ΑΛΛΑ δεν αναφερεται πουθενα τι γινεται με τα apps απο τους developers. Αρα δεν νομιζω) θα παω να αγορασω το Nexus 6P. Κριμα για την συσκευη Lumia 950 XL γιατι ειναι καταπληκτικη συσκευη , ομως χωρις παραμετροποιηση και χωρις εφαρμογες ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ Microsoft? Και οι περισσοτεροι που λετε εχει εφαρμογες που ειναι ρε σεις? Εγω θελω να χαλασω money για εφαρμογες αλλα δεν βρισκω. Αρα πλακα κανουμε οτι φτιαχνει το store? Επεσε και αλλο το μεριδιο της microsoft αρα κλαφτα χαραλαμπε. ΥΓ. Μεχρι και την νεα εκδοση εβαλα χθες (Windows 10 Mobile Insider Build 10586) και ειναι επιεικως μετρια. ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι τα προεπιλεγμενα apps να μπορουν να παρουν αναβαθμισεις?? Ασε. με την νεα εκδοση 10 αναβαθμισεις μενουν με ενα ωραιο error. xaxaax. FAIL guys (και ειμαι και Windows user "640XL" αλλα να τα λεμε αυτα. Δεν μας τα δινουν τσαμπα για να τους προμοταρουμε κιολας, ΕΚΤΟΣ και αν οι περισσοτεροι εδω μεσα εχετε μετοχες. ) 3
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Wtf! Κι εγώ θα γυρίσω στο Android. Πιστεύω να πέσει στο 1.5 % Φεύγεις εσύ, μένουν οι άλλοι 3, εκεί θα πάει.
Paris777 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εχω σαν πρωτο κινητο το note 1 με lollipop ρομ περασμενη και το lumia 920 στα 8.1 .Ενω το note εχει αρχησει και κολλαει πολυ το 920 παει σφαιρα.Μιλαμε για κινητα περιπου ιδιας εποχης με το note πολυ πιο ακριβο απο το 920. Ομως τα 10 που ειχα στο 920 του ειχαν αλλαξει τα φωτα...ουτε μπαταρια καλη ειχα,οι μισες εφαρμογες δεν εκαναν ενημερωση,το τηλεφωνο κολλαγε κλπ.Γυρισα στα 8.1 Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα τα 10 δεν ειναι ετοιμα,οι εφαρμογες ουτε αυτες δεν ειναι,δυστυχως δεν προβλεπεται να αλλαξει στο μελλον αυτο. Επισης ειμαι ο μονος που υποστηριζει με σθενος οτι σε low end κατω απο 100 ευρω κινητα τα windows phone ειναι ανικητα,τοσο σε επιδοση καθημερινης χρησης οσο και σε αντοχη στο ξυλο.Το δικο μου 920 εχει φαει τοσο ξυλο που χρειαστηκε να αγορασω αλλο καπακι να το ξεβιδωσω και να το βαλω και δουλευει ακομα μια χαρα. Μου χρησιμευει ακομα και η ασυρματη φορτιση αφανταστα και απο τοτε που αγορασα τον φορτιστη εχω ορκιστει οτι δεν θα ξαναγορασω κινητο χωρις ασυρματη φορτιση. Περα απο αυτο ομως δυστυχως χωρις ναυαρχιδες και χωρις καλες υπηρεσιες δεν νομιζω να μπορει να παει μπροστα το windows phone,Νιωθεις σαν πελατης τεταρτης κατηγοριας με τις εφαρμογες,ειδικα τωρα με το onedrive και την μειωση στα δωρεαν gb σκοτωνεται η εμπιστοσυνη (οση ειχε απομεινει) στις φθηνες συσκευες.Για εμενα που ειχα 30 γιγα να μου τα μειωσει στα 5 ενω χρησιμοποιω τα 10 μονο απο ανεβασμενες απο το κινητο φωτογραφιες ειναι τραγικο.Πυροβολει τα ποδια της η MS και χανουν την εμπιστοσυνη σε αυτην οι πελατες της.Θα το σκεφτω πολυ να προτεινω κινητο low end τωρα πια σε φιλο απο MS,οχι γιατι δεν ειναι καλα αλλα γιατι οι κινησεις της εταιριας πανε προς το χειροτερο. 2
mertaghon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δε πειράζει ρε παιδια ας κάτσετε με τα Android εγω με τα windows θα νιώθω ωραια που θα ειμαι στο λαπτοπ και θα γράφω μαιλ ουπς μου ρθε να παω τουαλέτα; θα κάθομαι και θα συνεχιζω να γράφω το μαιλ μου απο εκει που είχα μείνει έχοντας το κνητο μ θα παιζω παιχνιδια στο λαπτοπ θα πηγαίνω για καφέ θα μπορω απο ρο κινητο μ να συνεχίσω το παιχνίδι ειμαι για βολτα βρισκω μια ιστοσελίδα στο κινητό το αποθηκεύω στο edge παω σπιτι ανοίγω το λαπτοπ μπενω στο edge μου βγάζει τη σελίδα που είχα βρει με το κινητο με ενοχλούν τα πλακάκια τωρα τα βγάζω δεν έχω πλέον τα πλακάκια τι;;; συγχρονιστικέ το skype με το τηλέφωνο και τα μηνύματα;; χαχαχα μείνετε με τα android Sent from my RM-1045_1050 πωπω φιλε εχεις μεινει σε παλιες εποχες..υποσχεσεις.. και σου κανουν κ like.. εγώ πάλι σκότωσα το 930 γιατι σερνόταν με w8, αν και με w10 σε 640xl εύχομαι νατα χα δοκιμασει στο 930.. ενώ επιτάχυνε λίγο με τα λουμια,με το που πηγε microsoft, αργει φουλ να αναβαθμισει λειτουργικό.. πρώτος θα βροντοφωνάξω να έχω wp κινητάρα όπως το 950 ελπίζω να είναι, αλλά εδώ σκουπίζει το πάτωμα κάθε mid android με την υπόληψη των τραγικης αποδοσης w8...... η πραγματικότητα είναι αυτή όχι τι αναμένουμε ΝΑ γίνει..
χιωτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σημερα εκανα αναβάθμιση στα windows phone μη φοβάστε τπτ ολα πάνε ρολόι δε κολλαει και οι εφαρμογές ανοίγουν μια χαρα . Τα είχα ενεργοποίηση εφω τα 10 απο το σεπτεβρη και είχα κάποια προβληματάκια με την έναρξη και κάποιες εφαρμογές δεν μου άνοιγαν η δε μπορούσα να στείλω φωτο κλπ αλλα την τελευταία εβδομάδα μου ηρθα δυο αναβαθμίσεις και μου τα διόρθωσε αυτά οποτε κάντε ενημερωση μη φοβαστε Sent from my RM-1045_1050 Φιλε mertaghon μήπως εχεις μπερδέψει τα κνητα ;; το Lumia 930απο 8.1 παει σε 10 δεν ηταν ποτε 8 !!!!αλλα σκέψου απο 8 σε 8.1 και μετα σε 10 ποια εταιρία θα έδινε τρεις αναβαθμίσεις που στην ουσία σου αλαζουν το λειτουργικό του κινητού;;; Sent from my RM-1045_1050
highpriest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Είχα πολλές ελπίδες για το λειτουργικό. Κράτησα σαν βασική συσκευή το 520 για έναμισι χρόνο περίπου. Όταν τα κινητά android των 100-120 ευρώ σέρνονταν πριν μια τριετία, το lumia 520 πετούσε. Λέγαμε τότε ότι κυρίως έλειπαν οι πολλές εφαρμογές και η προσωποποίηση του λειτουργικού. Και η MS αντί να πάει να φτιάξει αυτά που ήθελαν φτιάξιμο και αντί να ρίξει βάρος στις εφαρμογές τι έκανε; Ρωτάω πραγματικά, τι έκανε; Πως στο καλό κατάφερε να μην κάνει τίποτα; Τέλοσπαντων, κρίμα για το λειτουργικό που απο smoothness πάει σφαίρα και αν με ρωτήσει και σήμερα κάποιος θα του πω ότι τα WP είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει σε κινητό γύρω στα 80-90 ευρώ, που να μην κολλάει, να είναι ανθεκτικό, με αξιοπρεπή κάμερα και επώνυμο. Αλλά ως εκεί. Ως μια εναλλακτική στα feature phones και στα android κάτω των 90 ευρώ που έχουν αρκετά κολλήματα. Τίποτα περισσότερο πλέον. Δεν θεωρώ καν δυνατή την αλλαγή των ποσοστών προς το καλύτερο, ούτε με θαύμα. Κρίμα...το γούσταρα πολύ αυτό το λειτουργικό. 4
king2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τα έλεγα πριν αρκετούς μήνες σε μια συζήτηση με τον φίλο jophiel αλλά όλοι ήταν αντίθετοι. Κρίμα βεβαίως αλλά η MS όλο κάτι πάει να κάνει με τα νέα project και στο τέλος μένει στο μηδέν. Mobile λειτουργικό χωρίς αξιοπρεπές store δεν θα πάει μπροστά. 2
χιωτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και ναι οκ μπορεί το android να εχει παρα πολλές εφαρμογές αλλα μονο η Samsung εχει κέρδη απο αυτο το λειτουργικό διότι σου βγάζει συσκευές αδιαβροχες με να ξεκλειδώνεις με την ίριδα αποτύπωμα κλπ η HTC η Huawei κλπ εταιρίες εφόσον εχουν android γτ δεν πάνε τόσο καλα ;;; Sent from my RM-1045_1050
Getapen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Έχω και εγώ περάσει από Windows.. Λειτουργικό μια χαρά.Η έλλειψη όμως εφαρμογών το κάνει μη χρηστικό δυστυχώς.. Χρησιμοποιώ γύρω στις 40 εφαρμογές Android εκ των οποίων οι 15 μου είναι απαραίτητες σε καθημερινή βάση.. Δυστυχώς δεν βρήκα τις ίδιες ούτε παραπλήσιες.. Και αυτές που βρήκα ήταν υποδέεστερες κατά πολύ.. Αν δεν δώσει σύντομα τα κατάλληλα εργαλεία σε developers ώστε να φέρουν με αυτοματοποιημενο σχεδόν τρόπο εφαρμογές από Android ή ios... Game Over Καλό παράδειγμα η blackberry.. Με το τελευταίο μεγάλο update έδωσε τη δυνατότητα εγκατάστασης Android εφαρμογών.. Το δοκίμασα και όλες έπαιζαν τέλεια.. Μαγκιά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα