Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά και φθηνά τηλέφωνα τα Lumia, πολλά υποσχόμενα τα Windows 10 που έρχονται, αλλά χωρίς εφαρμογές δεν υπάρχει μέλλον.

Οι 2 ανταγωνιστές έχουν ξεφύγει πολύ μπροστά και θα είναι τεράστιο κατόρθωμα να τους πάρει μερίδιο αγοράς.

Προσωπικά παραμένω κάτοχος Lumia γιατί με εξυπηρετεί πιο πολύ από IPhone, συν ότι κοστίζει το 1/5...

• Like 3
Δημοσ.

Ας εβγαζε η MS αλλες συσκευες Value for money οπως το Lumia 640 και 640XL να δεις για ποτε θα ανεβαιναν οι πωλησεις.Αλλα δυστηχως η ποικιλια της ειναι απλα τραγικη. Ακομα και το 535 που θα μπορουσε να κερδισει πολλες πωλησεις και μεριδιο αγορας στα χρηματα αυτα βγηκε με ελλατωματα.

• Like 3
Δημοσ.

Η Huawei είδε μεγαλύτερη αύξηση από όση έχασαν τα Windows phones, όσον αφορά στο μερίδιο αγοράς το τελευταίο τρίμηνο, ανεβαίνοντας από το 5,5% στο 7.7%.

Οι κινεζοι ερχονται με φορα.

• Like 3
Δημοσ.

Ο Nadella μόλις είδε τα νούμερα...

Vz1mTb0.gif

Καλό θα ήταν να πήγαιναν καλά για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά με τα «τουβλάκια» δεν πας πουθενά.

Όσο προλαβαίνει η MS θα πρέπει να αλλάξει UI.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Bill οσο προσπαθει να εξαναγκασει τον κοσμο να εχει τα παντα ενοποιημενα το μονο που θα καταφερει ειναι να καταστρεψει και τα windows

• Like 2
Δημοσ.

Εάν τα windows phone 10 και το continuum πάνε καλά θα ανακάμψει σύντομα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. 

Είναι πολύ λογικό να έχει φάει τέτοιο άκυρο μιας και έχει να βγάλει συσκευή (αξιόλογη) εδώ και μήνες και ασχολείται αποκλειστικά με τα 10. 

Πάντως εάν το continuum πάει καλά και είναι προετοιμασμένη σωστά, έτσι βγάλει το καλοκαίρι budget phone με continuum (250-300 ευρώ) βλέπω πολλούς να το δοκιμάζουν.
Γιατί με την τιμή που το λανσάρει δεν είναι για όλες τις τσέπες.

• Like 1
Δημοσ.

Δε πειράζει ρε παιδια ας κάτσετε με τα Android εγω με τα windows θα νιώθω ωραια που θα ειμαι στο λαπτοπ και θα γράφω μαιλ ουπς μου ρθε να παω τουαλέτα; θα κάθομαι και θα συνεχιζω να γράφω το μαιλ μου απο εκει που είχα μείνει έχοντας το κνητο μ θα παιζω παιχνιδια στο λαπτοπ θα πηγαίνω για καφέ θα μπορω απο ρο κινητο μ να συνεχίσω το παιχνίδι ειμαι για βολτα βρισκω μια ιστοσελίδα στο κινητό το αποθηκεύω στο edge παω σπιτι ανοίγω το λαπτοπ μπενω στο edge μου βγάζει τη σελίδα που είχα βρει με το κινητο με ενοχλούν τα πλακάκια τωρα τα βγάζω δεν έχω πλέον τα πλακάκια τι;;; συγχρονιστικέ το skype με το τηλέφωνο και τα μηνύματα;; χαχαχα μείνετε με τα android

Sent from my RM-1045_1050

• Like 6
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά που το περίεργο; Μιλάμε για το τελευταίο τρίμηνο που η Microsoft δεν κυκλοφόρησε καμία συσκευή... Επιπλέον, είχαμε να δουμε ναυαρχίδα εδώ και 2 χρόνια, οπότε πάλι λογικό... Σε άλλα νέα, ο ουρανός είναι γαλάζιος...

Ενώ τώρα με 1,5 ναυαρχίδα που θα κυκλοφορήσει θα ανέβει πολύ το ποσοστό; Πόσα κομμάτια θα πουλήσει; 500 εκατομμύρια;

• Like 1
Δημοσ.

Ο Bill οσο προσπαθει να εξαναγκασει τον κοσμο να εχει τα παντα ενοποιημενα το μονο που θα καταφερει ειναι να καταστρεψει και τα windows

ποιος Bill?  :huh:

• Like 4
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως από το lumia 535 και μετά ήρθε " Η πτώση";

Δεν ξέρω αλλά εγώ έχω την απορία, γιατί κάποιος που θέλει windows phone να πάρει μια "ναυαρχίδα" όποια και αν είναι αυτή αφού θα έχει την ίδια απρόσκοπτη εμπειρία με ένα "ταπεινό" 535;

Δημοσ.

Τι; τωρα πλέον η αριθμό μηχανή τον windows εχει επιστιμονικο κουμπιουτερακι; μετράει μήκος λίτρα ίντσες κλπ; η αφύπνιση εχει παγκόσμια ωρα χρονοδιακοπτη χρονόμετρο;;στη καμερα προστέθηκε το slow motion?? Κάτοχος τελευταίας ναυαρχίδας Lumia 930 απο 8.1 σε 10 και το κινητο πετάει ενώ του φίλου μ sg5 συνέχεια του κολλάει και δε κατεβαζει και εφαρμογές!!!

Sent from my RM-1045_1050

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...