2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μόλις είδα το Nokia Lumia 1320 και σαν να μου φάνηκε πολύ καλό. Είναι όντος?? Παλιο πλεον με τον sd200 αμα δν κανω λαθος και 2πυρινο και μικροτερη συχνοτητα επεξεργαστη και δν ξερω ποτε θα παρει τα 10αρια! Aμα θελεις phablet παρε το lumia 640xl! To ειχα 2 μηνες και μετα στην κυριολεξια μου το εκλεψε η κοπελα μου γτ τις αρεσε τοσο πολυ! Οθοναρα πολυ φωτεινη και ωραια καμερα παρα πολυ καλη και το κλτρο με ελαφρια χρηση μ επιασε μεχρι και 3μερο χωρις φορτιση οτι κλτρο εχει περασει απο τα χερια μ απο αποψη μπαταριας! Θελεις πολυ πολυ πολυ κοπο να την τελειωσεις σε μια μερα! 1
tomasss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πρόκειται να αγοράσω νέο κινητό μέσα το Δεκέμβρη, αφού το καλό και έμπιστο Sony Xperia Tipo άρχισε να κάνει νερά. Το (προοριζόμενο) νέο κινητό θα είναι το Microsoft Lumia 640 (το απλό, όχι το XL). Τα λινκ του Skroutz και Best Price: https://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html?from=account_notifications http://www.bestprice.gr/item/2154559487/microsoft-lumia-640-dual.html?qid=34HrmzYqzha_e9bd5&seq=2 Το κινητό βλέπω ότι είναι πολύ καλό, σύμφωνα με τις κριτικές. Απλά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη λύση σε Windows Phone με αυτά τα specs. Και δεν ξέρω από ποιο κατάστημα να το αγοράσω, αν και σκέφτομαι από το Birdphone (από όπου αγόρασα και το Tipo). Τι λέτε?? Αν κάποιος έχει ή είχε αυτό το κινητό, ας μου πει την γνώμη του Καλησπέρα. Εδώ και 2 μήνες έχω το 640 LTE. Μια μικρή αναφορά στο παρελθόν :Είχα ξοδέψει 250αρια και 350αρια(ανά συσκευή) σε 4 Samsung Galaxy με Android. Στο 6μηνο πάνω άρχιζαν τα ευτράπελα. Και για να είμαι πιο ειλικρινής, από την 1η κιόλας μέρα εγκαθιστώντας μερικές εφαρμογές παραπάνω, είχα κολλήματα. Μην επεκταθώ περισσότερο στο πόσο άβολα ένιωθα από την 2η κιόλας χρονιά όταν κολλούσε ο dialer , όταν έχανα κλήσεις, όταν κυκλοφορούσα με φορτιστή ανά χείρας, όταν ο συγχρονισμός στο mail δούλευε όταν ήθελε, όταν κολλούσαν τα πάντα, όταν το ξυπνητήρι λειτουργούσε όταν ήθελε κλπ Μην είμαι άδικος όμως, είχαν Super Amoled οθόνη Η μετάβαση σε Windows Phone έγινε προσεκτικά.Πριν 1,5 περίπου χρόνο αγόρασε η μητέρα μου ένα Lumia 635 με 512MB ram. Εγκατέστησε εφαρμογές που χρησιμοποιεί, εγκατέστησα και εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ. Με μεικτή λοιπόν χρήση, δεν κόλλησε σε τίποτα. Και αποφάσισα να πάρω το 640LTE για μένα. 160 ευρώ κόστος. Με εντυπωσίασαν οι 2μέρες αυτονομίας (3 αν δεν το σκαλίζεις συνεχώς). Η κάμερα πολύ καλή για το κόστος της συσκευής. Η οθόνη εξαιρετική με εξαίρεση το επίπεδο του μαύρου κάπως. Ένταση ηχείου πολύ δυνατή , και απλά δυνατή όταν αυτό καλύπτεται από μια επιφάνεια ( λάθος σχεδιασμός). Επίπεδα σήματος με τον ίδιο πάροχο , στα ίδια σημεία , αρκετά υψηλότερα. Στο Store βρήκα σχεδόν όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα στο Android. Για τις υπόλοιπες βρήκα εναλλακτικές. Προσωπικά με κάλυψαν. Και λειτουργούν άψογα. Έχει και παιχνίδια καλούτσικα, βλέπε γκάμα Gameloft. Κακή εντύπωση με άφησε η περιορισμένης χωρητικότητας εσωτερική μνήμη. Επιβαρύνθηκα 20 ευρώ για μια πραγματικά γρήγορη 32αρα micro sd , όπου της φόρτωσα σχεδόν τα πάντα και τα παιχνίδια τα οποία τρέχουν νεράκι. Κοντολογίς, έτσι και καλύπτεσαι από τις εφαρμογές του Store, θα νιώσεις ότι ΕΧΕΙΣ ανά πάσα στιγμή το τηλέφωνο που αγόρασες όταν ήταν καινούριο. Δεν θα νιώσεις την ανάγκη να το πειράξεις και να μπεις σε χρονοβόρες περιπέτειες , δοκιμάζοντας Custom roms και π@@@ριες. Ξέρω ότι δεν μπορώ να πείσω τους ''ειδικούς'' του φόρουμ (όχι μόνο στο insomnia) που κάποτε με έπεισαν να πετάξω τα λεφτά μου σε ναυαρχίδες της Samsung. Ντρέπομαι και να τα πουλήσω κιόλας μην εκτεθώ. Άραγε πόσα λεφτά χρειάζεται να επενδύσει κάποιος σε android κινητό που να βγάλει μια διετία και να δουλεύει όπως την πρώτη μέρα; 2
panos- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Άραγε πόσα λεφτά χρειάζεται να επενδύσει κάποιος σε android κινητό που να βγάλει μια διετία και να δουλεύει όπως την πρώτη μέρα; Όσα και να δώσει στον πρώτο χρόνο θα βγάλει κολληματάκια. Γύρω στο 600 το κινητό θα βγάλει οριακά τα 2 χρόνια. 1
Makeran Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μήνες έχω το 640 LTE. Μια μικρή αναφορά στο παρελθόν :Είχα ξοδέψει 250αρια και 350αρια(ανά συσκευή) σε 4 Samsung Galaxy με Android. Στο 6μηνο πάνω άρχιζαν τα ευτράπελα. Και για να είμαι πιο ειλικρινής, από την 1η κιόλας μέρα εγκαθιστώντας μερικές εφαρμογές παραπάνω, είχα κολλήματα. Μην επεκταθώ περισσότερο στο πόσο άβολα ένιωθα από την 2η κιόλας χρονιά όταν κολλούσε ο dialer , όταν έχανα κλήσεις, όταν κυκλοφορούσα με φορτιστή ανά χείρας, όταν ο συγχρονισμός στο mail δούλευε όταν ήθελε, όταν κολλούσαν τα πάντα, όταν το ξυπνητήρι λειτουργούσε όταν ήθελε κλπ Μην είμαι άδικος όμως, είχαν Super Amoled οθόνη Η μετάβαση σε Windows Phone έγινε προσεκτικά.Πριν 1,5 περίπου χρόνο αγόρασε η μητέρα μου ένα Lumia 635 με 512MB ram. Εγκατέστησε εφαρμογές που χρησιμοποιεί, εγκατέστησα και εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ. Με μεικτή λοιπόν χρήση, δεν κόλλησε σε τίποτα. Και αποφάσισα να πάρω το 640LTE για μένα. 160 ευρώ κόστος. Με εντυπωσίασαν οι 2μέρες αυτονομίας (3 αν δεν το σκαλίζεις συνεχώς). Η κάμερα πολύ καλή για το κόστος της συσκευής. Η οθόνη εξαιρετική με εξαίρεση το επίπεδο του μαύρου κάπως. Ένταση ηχείου πολύ δυνατή , και απλά δυνατή όταν αυτό καλύπτεται από μια επιφάνεια ( λάθος σχεδιασμός). Επίπεδα σήματος με τον ίδιο πάροχο , στα ίδια σημεία , αρκετά υψηλότερα. Στο Store βρήκα σχεδόν όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα στο Android. Για τις υπόλοιπες βρήκα εναλλακτικές. Προσωπικά με κάλυψαν. Και λειτουργούν άψογα. Έχει και παιχνίδια καλούτσικα, βλέπε γκάμα Gameloft. Κακή εντύπωση με άφησε η περιορισμένης χωρητικότητας εσωτερική μνήμη. Επιβαρύνθηκα 20 ευρώ για μια πραγματικά γρήγορη 32αρα micro sd , όπου της φόρτωσα σχεδόν τα πάντα και τα παιχνίδια τα οποία τρέχουν νεράκι. Κοντολογίς, έτσι και καλύπτεσαι από τις εφαρμογές του Store, θα νιώσεις ότι ΕΧΕΙΣ ανά πάσα στιγμή το τηλέφωνο που αγόρασες όταν ήταν καινούριο. Δεν θα νιώσεις την ανάγκη να το πειράξεις και να μπεις σε χρονοβόρες περιπέτειες , δοκιμάζοντας Custom roms και π@@@ριες. Ξέρω ότι δεν μπορώ να πείσω τους ''ειδικούς'' του φόρουμ (όχι μόνο στο insomnia) που κάποτε με έπεισαν να πετάξω τα λεφτά μου σε ναυαρχίδες της Samsung. Ντρέπομαι και να τα πουλήσω κιόλας μην εκτεθώ. Άραγε πόσα λεφτά χρειάζεται να επενδύσει κάποιος σε android κινητό που να βγάλει μια διετία και να δουλεύει όπως την πρώτη μέρα; Το λες και μόνος σου: Την 2η χρονιά. Για περίμενε να δεις πόσο καλό θα είναι και το 640 τότε
xpera_x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Το λες και μόνος σου: Την 2η χρονιά. Για περίμενε να δεις πόσο καλό θα είναι και το 640 τότε Δεν έχεις λόγο να αμφιβάλλεις. Τα WP λειτουργούν απροβλημάτιστα χωρίς καμία επιδείνωση της εμπειρίας χρήσης στο πέρασμα του χρόνου. 2
Kostas93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το λες και μόνος σου: Την 2η χρονιά. Για περίμενε να δεις πόσο καλό θα είναι και το 640 τότε εχω το 925 δύο χρόνια, είναι ακόμη όπως το αγόρασα, ταχύτατο και κανένα κόλλημα. Σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μπροστά τα wp. 2
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αλλες δυνατοτητες ομως εχεις στο τι μπορεις να κανεις με τα Windows phones και αλλες με τα Android αυτη ειναι η διαφορα. 2
Kostas93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 έχει να κάνει και με το τι χρειάζεται ο καθένας όμως. 1
Psyber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία. Ειμαι 2 χρόνια τώρα με Lumia 1020. Το δυνατό του σημείο είναι όντως η εμπειρία χρήσης. Πάει σφαίρα ότι και να του κανεις.Όσο αφορά στο store οι προλαλησαντες έχουν δίκιο. Το ios και το android είναι ετη φωτός μπροστά. Και μεταξύ μας δεν νομίζω να αλλάξει αυτό. Η Microsoft δε δείχνει να σοβαρεύεται ως προς αυτό και δε δείχνει να τη νοιαζει. Όπως καινά έχει, βασικά πράγματα μπορείς να κανεις και να έχεις ένα πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο. Το κάτι παραπάνω που θα το έκανε πιο smart από ότι phone μάλλον πρέπει να το ψάξεις αλλου. Για τα δικά μου γούστα πάντως δεν το αλλάζω με τίποτα. Και το καλο για μας τους καταναλωτές είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να πας σε ναυαρχίδα. Κρατα τα ➕ 440 που ζητάει το 950 για κάτι άλλο. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2015 από Psyber 2
tomasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το ios και το android είναι στη φωτός μπροστά. Ως προς την πληθώρα εφαρμογών ναι. Αλλά ως προς την σταθερότητα και την ποιότητα των αναβαθμίσεων τους, χωράει πολύ συζήτηση. Βέβαια πρέπει να ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι μετά από 4-5 χρόνια σε Android( οι περισσότεροι), η όποια μετάβαση απαιτεί και την αντίστοιχη εξοικίωση ως προς τον χειρισμό. To πιο απλό παράδειγμα το πώς αλλάζεις φωτογραφία προφίλ στο Viber... Επειδή τέλος πάντων ο χαρακτηρισμός ''άθλιο store'' είναι κατά την γνώμη μου ισοπεδωτικός, προτείνω να αναφέρουμε τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε και αυτές που δεν βρήκαμε. Κάνω την αρχή: Viber Skype Facebook Messenger AccuWeather Adobe Reader One Drive Outlook ( στο Android είναι χάλι μαύρο) Youtube (Γκρινιάζουν πολλοί, δεν καταλαβαίνω το γιατί) Tube HD (Για να μη γκρινιάζουν οι από πάνω) Here Maps Here Drive+ ( Ακριβέστατοι) Lumia Camera (και 3-4 συμπληρωματικές εφαρμογές) Αpps με Ειδήσεις, Οικονομία και Αθλητισμό, Καιρό της MSN ( θα ήθελα περισσότερες πηγές) Guitar Tuna (Για να κουρδίζω την κιθάρα μου) 2 εφαρμογές για τα δρομολόγια ΟΑΣΘ ( θα κρατήσω μάλλον το OASTH bus) TuneIN Radio Asphalt 8 Airborne Brothers in Arms 3 Sonic Dach Subway Surfers Beach Buggy Racing Sound Hound Skroutz FuelGR Zedge Speedtest.net Εορτές #TileArt Shazam Φακός SD Card Speed Sygic Navigation CamScanner Office Internet Explorer ( Όλα καλά, αλλά ξέχασαν να βάλουν homepage. Έβαλα livetile το google.com να τελειώνω) Spotify Translator της Μicrosoft ( Τύφλα να έχει το google translator) Taxibeat TripAdvisor Fuels GreekTolls Alpha Bank Mobile Banking ( Έχει και για Εθνική και Eurobank) Paypal Αυτά τα λίγα χρησιμοποιώ εγώ + κάποια της Microsoft που βαριέμαι να γράφω. Η έλλειψη Cosmote App χτυπάει άσχημα. Αν πάλι θυμηθώ πόσο σκατά δούλευε στο Android , μπορώ να νιώθω ευτυχής που ενημερώνομαι με γραπτά SMS. Εφαρμογή της Sony για σύνδεση με ψηφιακή φωτογραφική δεν βρήκα. Caller ID σαν του Android δεν βρήκα. Για τους πιο social τύπους : το Instagram Beta δουλεύει αρκέτα καλά. 2
01jnr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 κολλημενος με το android απο την πρωτη του εκδοση,φοβομουνα και εγω την μεταβαση σε wp παρα το γεγονος πως ηθελα να δοκιμασω και κατι διαφορετικο πια.ακομα και μετα απο επισκεψη σε καταστημα να δω το 640 που ηθελα.παρα το γεγονος πως μου αρεσε και απο ταχυτητα και απο τις msn εφαρμογες,ασκηση,ειδησεις κτλ μαζι με την καμερα του,ημουνα λιγο διστακτικος λογω του store.τελικα το πηρα και δεν το μετανοιωσα αφου εχει σχεδον εστω,οτι ζηταει ο χρηστης μαζι με το μεγαλο θετικο που λειπει στα android οτι περνανε στην sd οποτε κατεβαζεις αβερτα εφαρμογες!!!σε σχεση ομως με το moto g2 που ειχα δεν ειχε διαφορα συνολικα στην ταχυτητα λογω του pure android.σε αλλες συσκευες ομως το λαγκαρισμα ειναι εμφανες. 2
stevengreeceGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τι γνώμη έχετε για το Meizu Vibe P1m? Σκέφτομαι να το αγοράσω (όχι ακόμα) και πιστεύω πως είναι καλύτερο από το Meizu M2, λόγω τεραστιας μπαταρίας, ελληνική εγγύηση, κάμερας ισαξιας με του Meizu M2. Τι λέτε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα