2.1Ohm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Κλτρα όμως λίγο χάλια store (που τις πιο διάσημες εφαρμογές τις έχει απλά δν ειναι τόσο καλό όσο το Android) πάρα χάλια κινητό γτ σε αυτά τα λεφτά ότι ανδροιδ και να πάρεις χάλια είναι από Ελλάδα τουλάχιστον!
Makeran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Κλτρα όμως λίγο χάλια store (που τις πιο διάσημες εφαρμογές τις έχει απλά δν ειναι τόσο καλό όσο το Android) πάρα χάλια κινητό γτ σε αυτά τα λεφτά ότι ανδροιδ και να πάρεις χάλια είναι από Ελλάδα τουλάχιστον! Υπάρχει το Grand Prime Value Edition...
2.1Ohm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει το Grand Prime Value Edition... Που με βαση το όνομα του είναι value συσκευή?! Αμα κάποιον τον μισουσα και ήθελα κάθε φορά που ανοίγει το κινητο του να με εβριζε και να του έσπαγαν τα νεύρα τότε θα του πρότεινα low end Samsung συσκευή! Όλοι οι άλλοι απλά μακριά!
Makeran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Που με βαση το όνομα του είναι value συσκευή?! Αμα κάποιον τον μισουσα και ήθελα κάθε φορά που ανοίγει το κινητο του να με εβριζε και να του έσπαγαν τα νεύρα τότε θα του πρότεινα low end Samsung συσκευή! Όλοι οι άλλοι απλά μακριά! Είναι όντως value συσκευή, ένας φίλος μου έχει το Grand Prime και έχει το καλύτερο κινητό της παρέας.
darksider13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Είναι όντως value συσκευή, ένας φίλος μου έχει το Grand Prime και έχει το καλύτερο κινητό της παρέας. φανταζομαι η παρεα εχει εχει nokia 3210, 3310, sony Ericsson t28 κτλ.. 2
Makeran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Είναι όντως value συσκευή, ένας φίλος μου έχει το Grand Prime και έχει το καλύτερο κινητό της παρέας. φανταζομαι η παρεα εχει εχει nokia 3210, 3310, sony Ericsson t28 κτλ.. Όχι,η παρέα έχει Xperia E3, Galaxy Grand Neo, Galaxy Trend Plus, Galaxy s4 mini,Galaxy Pocket 2, Huawei Honor 3C και ένα turbox.
fatsas2222 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δηλ. δεν αξίζει να αγοράσω το lumia?? (Παρεμπιπτόντως σιχαίνομαι τα samsung) (Ωραία φώτο @2.1Ohm)
Makeran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δηλ. δεν αξίζει να αγοράσω το lumia?? (Παρεμπιπτόντως σιχαίνομαι τα samsung) (Ωραία φώτο @2.1Ohm) Λοιπόν, αξίζει, αλλά το Store είναι λίγο έως πολύ χάλια.
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κοιτά το επόμενο κινητό που αξίζει είναι το Vodafone smart ultra 6 το οποίο κοστίζει 170! Από ανδροιδ άλλο κινητό δν αξίζει θα έχει Πολλά μειονέκτημα σε σχέση με lumia βσκα όχι πολλά ΌΛΑ είναι κατώτερα επιδόσεις κάμερα οθόνη μπαταρία αλλά ναι το στορε δν ειναι κ ότι κλτρο! Την δουλειά σ θ την κάνεις και έχεις και μερικά παιχνιδάκια αλλά μέχρι εκεί δν ειναι στα επίπεδα του Android ούτε σε ποσότητα ούτε ποιότητα! Και ευχαριστώ δοκίμασε το πιάνει :Ρ
paramedic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ζύγισέ τα και δες τι θές. Για μένα πχ το LUMIA 640 XL είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ και έχει περάσει και LG G2 απο τα χέρια μου. Γιατί τι να τα κάνω τα χιλιάδες app στο playstore αν εγώ χρησιμοποιώ στην τελική 10 εφαρμογές που είναι και στο Windows Store? Γιατί μην μου πείτε οτι χρησιμοποιείται πάνω απο τόσες δεν θα σας πιστέψω και τόσο. Καλό το android και το playstore αλλά έχει τόση σαβούρα όση η χωματερή. Φοβερή οθόνη που τα σπάει στο internet, ταχύτητα που το android θέλει 3πλάσια μνήμη για να φτάσει, παραμετροποιήσιμο όσο θές, διαθέσιμες όλες οι χρήσιμες εφραμογές, GPS απίστευτο, χάρτες online και offline, το σύνδεσα με την ενδοεπικοινωνία του κράνους μου σε 1 λεπτό και άκουγα τις φωνητικές οδηγίες(οκ στα αγγλικά αλλά τζάμπα) και το κυριότερο σε σχέση με τα συμφέροντα κινέζικα: το ανοίγεις και τα έχεις όλα στα Ελληνικά αμέσως χωρις bug,χωρίς να ψάχνεσαι για root κλπ και με εγγύηση φυσικά. Απορώ γιατί δεν πήγα σε windows phone νωρίτερα απο τότε που το απέκτησα, πραγματικά. 1
AlienTechGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Είχα εγώ πριν λίγο καιρό το 640,το απλό.Σαν κινητό ήταν άριστο σε όλα (οθόνη-κάμερα-επιδόσεις) αλλά το λειτουργικό ήταν κουτσό και το Store απλά άθλιο.Για μένα η καλύτερη λύση είναι κάποιο μεταχειρισμένο LG G2 που δεν υπολείπεται πουθενά και ούτε θα σε απογοητεύσει.
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλά ένταξη g2 πιστεύω το κλτρο κινητό που είχα στα χέρια μου με εξερεση την μικρή για τα γούστα μου οθόνη 5,5κ πάνω θέλω! Αλλά άμα δν ξέρεις να κοιτάς και τι να προσέξεις είναι λίγο ριψοκινδυνο το μεταχειρισμενο!
Makeran Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλά ένταξη g2 πιστεύω το κλτρο κινητό που είχα στα χέρια μου με εξερεση την μικρή για τα γούστα μου οθόνη 5,5κ πάνω θέλω! Αλλά άμα δν ξέρεις να κοιτάς και τι να προσέξεις είναι λίγο ριψοκινδυνο το μεταχειρισμενο! Να ρωτήσω κάτι, επειδή λέτε για μεταχειρισμένα G2. Αυτό http://www.ebay.com/itm/New-Black-LG-G2-D800-4G-LTE-32GB-13-0MP-5-2-Unlocked-Android-OS-Smartphone-/151409824996?hash=item2340ba94e4 που λέει New μπορεί να είναι κάποιου είδους απάτη?
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω ο seller καλός φαίνεται αλλά είναι το d800 που λογικά δν πιάνει 4g εδώ! Πάντως αμα ο TS είναι από Θεσσαλονίκη μπορώ να τν βοηθήσω στην εύρεση μεταχειρισμενου (στον έλεγχο τις συσκευής) η να του δώσω κάποια τιπ! Το είχα πάνω από χρόνο το κινητο και το ξερω πολύ καλά!
fatsas2222 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μόλις είδα το Nokia Lumia 1320 και σαν να μου φάνηκε πολύ καλό. Είναι όντος??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα