fatsas2222 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πρόκειται να αγοράσω νέο κινητό μέσα το Δεκέμβρη, αφού το καλό και έμπιστο Sony Xperia Tipo άρχισε να κάνει νερά. Το (προοριζόμενο) νέο κινητό θα είναι το Microsoft Lumia 640 (το απλό, όχι το XL). Τα λινκ του Skroutz και Best Price: https://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html?from=account_notifications http://www.bestprice.gr/item/2154559487/microsoft-lumia-640-dual.html?qid=34HrmzYqzha_e9bd5&seq=2 Το κινητό βλέπω ότι είναι πολύ καλό, σύμφωνα με τις κριτικές. Απλά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη λύση σε Windows Phone με αυτά τα specs. Και δεν ξέρω από ποιο κατάστημα να το αγοράσω, αν και σκέφτομαι από το Birdphone (από όπου αγόρασα και το Tipo). Τι λέτε?? Αν κάποιος έχει ή είχε αυτό το κινητό, ας μου πει την γνώμη του.
panos- Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Είναι πολύ καλό κινητό και θα πάρει αναβάθμιση σε Windows 10. Τα specs για Windows είναι πολύ καλά και θα έχεις την αίσθηση της ναυαρχίδας. 1
louben Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 φιλε το εχω απο το καλοκαιρι (το xl).Ειναι καταπληκτικο για τα λεφτα του.ΠΕρασα απο android και φοβομουν τη μεταβαση αλλα δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη.ΠΑει σφαιρα εχει πολυ καλη αισθηση και περιμενω με αγωνια τα 10.Τι να πω ...Ολα τελεια το προτεινω ανεπιφυλακτα....
fatsas2222 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 φιλε το εχω απο το καλοκαιρι (το xl).Ειναι καταπληκτικο για τα λεφτα του.ΠΕρασα απο android και φοβομουν τη μεταβαση αλλα δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη.ΠΑει σφαιρα εχει πολυ καλη αισθηση και περιμενω με αγωνια τα 10.Τι να πω ...Ολα τελεια το προτεινω ανεπιφυλακτα.... Και γω φοβάμαι την αλλάγη
louben Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Να μην τη φοβασαι.Ειχα γεμισει το παλιο μου κινητο με σαβουρες και λαγκαρε τρελα.Αυτο εχω παθει πλακα απο το ποσο γρηγορα παει.ΚΑι με 1 γιγα ραμ.Πηγαινα για xiaomi redmi note των 2 γιγα και ευτυχως πηρα το 640.Και με τα 10αρια προβλεπω να ειναι ακομη καλυτερο.... 1
Makeran Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και γιατί δε βλέπεις και το Galaxy Grand Neo Plus?
fatsas2222 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και γιατί δε βλέπεις και το Galaxy Grand Neo Plus? Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ
Makeran Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ Εντάξει, να ξέρεις πως, κατά τη γνώμη μου το 640 είναι περίπου ίσο, αφού είναι λίγο χειρότερο σε specs, αλλά τα Windows είναι πιο ελαφριά. Εάν δε σε ενοχλεί το Store πάρε 640.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 εαν στο tipo χρησιμοποιούσες αρκετές εφαρμογές και δη social media,ετοιμάσου για μικρό χαστούκι πάντως. Πέρα του οτι οι αντίστοιχες εφαρμογές είναι για κλωτσιές,καλύτερα να μπαίνεις απο explorer και οχι απ την εφαρμογή. Προσωπικά αναφέρομαι για το facebook.
fatsas2222 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 εαν στο tipo χρησιμοποιούσες αρκετές εφαρμογές και δη social media,ετοιμάσου για μικρό χαστούκι πάντως. Πέρα του οτι οι αντίστοιχες εφαρμογές είναι για κλωτσιές,καλύτερα να μπαίνεις απο explorer και οχι απ την εφαρμογή. Προσωπικά αναφέρομαι για το facebook. Το ξέρω. Δυστυχώς χρησιμοποιώ πολύ youtube, hangouts και google+ αλλά βρήκα τρόπο να βάλω εφαρμογές android στο τηλεφωνώ και πιθανότατα θα αναβαθμιστεί το windows store με τα windows 10
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 @fatsas2222 Τι λες. Κι εγώ δεν φοβούμουν την μετάβαση σε WP αλλα τώρα δεν αντέχω με τα Windows. Το store πάντα άθλιο ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Με τα 10 δεν θα φτιάξει. Το είπε πριν λίγες μέρες η εταιρεία. Πάει το project Astoria. Για λόγους νομικούς. Και Android εφαρμογές ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΣΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ. Αυτό το βγαλανε στα προηγούμενα updates. Μην κανεις το λάθος και ύστερα απογοητευτείς. Εάν έχεις κι άλλη άποψη ή ερώτηση πες την.
GBorb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Απορω με τα σχολια εδω μεσα σχετικα με app αφου το 95% του κοσμου δεν μπαινει στα store και δεν χρησιμοποει παρα μονο 2-3 το πολυ εφαρμογες.
fatsas2222 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 @fatsas2222 Τι λες. Κι εγώ δεν φοβούμουν την μετάβαση σε WP αλλα τώρα δεν αντέχω με τα Windows. Το store πάντα άθλιο ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Με τα 10 δεν θα φτιάξει. Το είπε πριν λίγες μέρες η εταιρεία. Πάει το project Astoria. Για λόγους νομικούς. Και Android εφαρμογές ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΣΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ. Αυτό το βγαλανε στα προηγούμενα updates. Μην κανεις το λάθος και ύστερα απογοητευτείς. Εάν έχεις κι άλλη άποψη ή ερώτηση πες την. http://techcat.ca/threads/how-to-install-android-apk-apps-on-windows-phone-10-preview-video-guide.164/ Γίνεται. Το έχει κάνει ένας φίλος σε κινητό εκτός της λίστας που δίνει η ιστοσελίδα.
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Γινόταν μέχρι που το διέγραψε η MS από την τελευταία build, για θέματα ασφάλειας και θέματα που είχαν οι χρηστες σχετικά με την ασφάλεια του λειτουργικού. 1
Makeran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, το Windows θα είναι πιο smooth, όμως το store είναι χάλια. Εγώ θα σου πρότεινα android, όμως κάνε ότι νομίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα