Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από δική μου απροσεξία, τράβηξα απότομα κατά λάθος με δύναμη το καλώδιο που φορτίζει το κινητό, και από τότε η θύρα usb του κινητού δεν κάνει καλή επαφή, και δυσκολεύομαι να το φορτίσω. Τελευταία δυσκολεύομαι τόσο σε βαθμό που μένω από μπαταρία.

Όταν πρωτοέγινε αυτό πριν κανένα χρόνο, έτυχε να φεύγω για ταξίδι μετά μερικές μέρες και έτσι βρέθηκα στην Μπανγκόκ, όπου ντόπιοι μου είπαν να πάω σε ένα εμπορικό κέντρο όπου θα μπορούσαν να μου το φτιάξουν. Πάω λοιπόν εκεί (10 φορές το δικό μας το μολ), και στον ένα όροφο (τον 6ο) θα υπήρχαν μα και 40-50 μαγαζάκια επισκευής κινητών. Διαλέγω ένα στην τύχη (μάλλον το προτίμησα γιατί ήταν δυο τυπάκια ασιατάκια με κολλητήρια και ανοιχτά κινητά να τα επισκευάζουν) και μου λένε κανε μια βόλτα και έλα σε μία ώρα. Το αφήνω με μεγάλο φόβο, και πράγματι μετά μιάμιση ώρα (συγνώμη αλλά χάθηκα και δεν μπορούσα να βρω που ήταν το μαγαζάκι!!!), πάω και το κινητό έτοιμο! κόστος επισκευής 13 ευρώ.

Τώρα λοιπόν έχω το ίδιο πρόβλημα, και ψάχνω κάποιον που να μπορεί να το φτιάξει εδώ. Επειδή είναι κινεζιά, μάρκα ότι να ναι σε 2-3 μέρη που ρώτησα (πχ γερμανό) δεν βάζουν χέρι, δεν ασχολούνται καν.

Οπότε όποιος ξέρει κάποιον/κάποιο μαγαζί που να ασχολείται με τέτοια ας βοηθήσει, γιατί αλλιώς πρέπει να τρέχω Μπανγκόκ! :lol: Και αν ποτέ σας χαλάσει το κινητό στη Μπανγκόκ, εγώ είμαι εδώ να σας πω που θα το φτιάξετε

• Moderators
Δημοσ.

Με ενδιαφερει κι εμενα αυτο γιατι εχω ενα θεμα με το usb ενος Xperia Go, παρηγγειλα το ανταλλακτικο και τωρα ψαχνω καποιο μαγαζι να το βαλει. Ενα που βρηκα στην Ιπποκρατους δεν το ανελαβε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...