Dinos_12345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το νέο μου LG G4. Μέχρι στιγμής όλα υπέροχα. Κανένα σημάδι dead pixel ή defective pixel ούτε bleeding, αλλά ένα μόνο πρόβλημα με την οθόνη πάνω πάνω, που δεν ξέρω αν αποτελεί πρόβλημα ή είναι έτσι από μαμά. Παρατήρησα ότι στα ανοιχτά χρώματα όπως γκρί ανοιχτό και μπλε ανοιχτό έχει ένα strip πάνω πάνω σαν να είναι ελάχιστα πιο φωτεινό εκεί. Σαν μια γραμμή bleeding σε μαύρο αλλά όχι σε μαύρο. Είμαι λίγο τρομαγμένος (πολύ) και δεν ξέρω αν βγάζω νόημα.
Socratis_g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τετοιο. ψαξε google ή ΥΤ αν έχουν αναφέρει άλλοι χρήστες κάτι παρόμοιο. αλλιώς το service τους ειναι κάπου στο ψυχικό. μπες στο site τους ελλάδα και θα το βρεις.
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του MKBHD μετά το 4:15 φαίνεται ακριβώς όπως το δικό μου και μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι έτσι από μαμά όλα. https://youtu.be/VTUDzrIgZlI Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τετοιο. ψαξε google ή ΥΤ αν έχουν αναφέρει άλλοι χρήστες κάτι παρόμοιο. Κατέβασε το pixel test από Play store και δες. Εγώ έτσι το είδα. αλλιώς το service τους ειναι κάπου στο ψυχικό. μπες στο site τους ελλάδα και θα το βρεις. Ψάξε στο Google Play για pixel test. Εγώ έτσι το είδα
2.1Ohm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 σε ολα ειναι ετσι κ εγω το παρατηρησα σε οτι σθσκεθη περασε απο τα χερια μ το ειχε αλλα ουι οποτε μαλλον ειναι φυσιολογικο!επισης τ εχουν κ αλλες lcd screen οπως το meizu m2 note που εχω αλλα στο κατω μερος της οθονης!
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ουφ! Πραγματικά δεν ήθελα να έχει τίποτα, πρώτη φορά high end κινητό και τόσα λεφτά... Μέχρι στιγμής έχει μείνει το σαγόνι μου στο πάτωμα, δεν έχω λόγια.
2.1Ohm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ουφ! Πραγματικά δεν ήθελα να έχει τίποτα, πρώτη φορά high end κινητό και τόσα λεφτά... Μέχρι στιγμής έχει μείνει το σαγόνι μου στο πάτωμα, δεν έχω λόγια. Ναι είναι πάρα πολύ καλό κινητό οθοναρα πάνω από όλα κ εγώ σαν φαν των lcd μ άρεσε πιο πολύ κ απο των ανταγωνισμό (s6!) Γνκα ήταν το πιο πλήρες κινητό που πέρασε από τα χέρια μ αλλά πρόσεχε το σαν τα μάτια σου! Μια βουτιτσα στο νερό για στην κυριολεξία 2 δευτερόλεπτα και πάει..
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Of course! Ξέρεις τι δύναμη θέλει να χρησιμοποιείς Moto G ενώ έχεις το ΤΕΡΑΣ επειδή δεν ήρθε ακόμα το Tempered Glass; Εσύ που το σκότωσες; Τουαλέτα;
2.1Ohm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει είπαμε τα κινητά τα έχουμε να βολεύουν εμάς όχι το αντίθετο! Σε Κούβα από σφουγγραριστρα!! Μια φορά είπα να καθαρίσω τον σταβλο μου κ έγινε το κακό.. Μετά από αυτό δεν ξανασφουγγαρισα :Ρ (πλάκα κάνω έτσι)
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει είπαμε τα κινητά τα έχουμε να βολεύουν εμάς όχι το αντίθετο! Σε Κούβα από σφουγγραριστρα!! Μια φορά είπα να καθαρίσω τον σταβλο μου κ έγινε το κακό.. Μετά από αυτό δεν ξανασφουγγαρισα :Ρ (πλάκα κάνω έτσι) Καλή φάση! Τουλάχιστον δεν ήταν τουαλέτα (ποσό δύσκολο παίζει να είναι να γίνει κάτι τέτοιο; )Δυστυχώς φιλέ μου δεν έχω εισόδημα για να επισκευάζω κάτι τόσο ακριβό αν πάθει κάτι και είμαι φοιτητής οπότε βγαίνω δύσκολα.
2.1Ohm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Για αυτό δν περνεις τέτοια κινητά! Ούτε εγώ είχα κ πήγε χαμένο στη ουσία! Οπότε ποτέ ξανά flagship! Γενικά αμα σου χαλάσει το χάσεις η οτιδήποτε και δν εχεις τα λεφτα να πάρεις αύριο ακριβώς το ίδιο τότε μν το περνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα