vourosp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας.Έχω το MLS DESTINATOR T&D 43TS και ανοίγω τα αγαπημένα μου με "My Poi" και "PoiEdit".Και με τα δύο προγράμματα δεν μπορώ να τα δω.Συγκεκριμένα:Ανοίγω το αρχείο "MY FAVORITES.dat" από την συσκευή ή την επιφάνεια εργασίας, και στο "My Poi" βλέπω τις ονομασίες που έχω βάλει κανονικά, αλλά έχουν όλες διεύθυνση 0,00000 0,00000. Στο "PoiEdit" μου βγάζει "Invalid floating point operation", που η "PoiEdit" λέει "The poi files installed with the Destinator navigation system are encrypted, to prevent people from copying and/or publishing them. You get the error message, because PoiEdit is unable to read encrypted poi files.".Σε συσκευή MLS DESTINATOR T&D 43A που έχω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Υπάρχει λύση;Τι φταίει;Υπάρχει άλλο πρόγραμμα να μου ανοίγει το "MY FAVORITES.dat";Ευχαριστώ.
vourosp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τελικά βρήκα ένα πρόγραμμα που τα ανοίγει. Λέγεται «Garo's Poi Editor», και δεν χρειάζεται εγγατάσταση. http://www.riccardogarofano.com/Staticpage.aspx?Control=PoiEditor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα