Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, προχθες μου χαλασε το τροφοδοτικο - εκλεισε ο υπολογιστης για 24 ωρες περιπου (απο μπαταρια εκλεισε)

προσπαθησα και εφτιαξα το τροφοδοτικο μονος μου (ειχε κοπει στο κατω μερος το καλωδιο)

το φτιαχνω με το πολλα το ανοιγω τον υπολογιστη και παω να δουλεψω μια φωτογραφια στο lightroom

με το που αρχιζω και την δουλευω τα ανεμιστηρακια βγαζουν παρα πολυ θορυβο (δεν μου εχουν βγαλει ποτε ετσι) και τρωει κατι κολληματα (μεταφορα αρχειων κτλ κτλ)

κλεινω κανω reset smc και pram αλλα παλι τα ιδια... πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο το μηχανημα ειναι macbook pro retina late 13 2,3 GHz Intel Core i7 16gb ram

Δημοσ.

ναι θα γινει αμεσα αυριο κιολας απλα ηθελα να ξερω τι μπορει να φταει... αν καποιος το χει να με ενημερωσει - ευχαριστω

Δημοσ.

Μην παίζεις με τους φορτιστές στα mac.Όσο είναι χαλασμένος ο αυθεντικός μην κάνεις πειράματα.Εαν έχει φθαρεί μόνο το καλώδιο και ο μετασχηματιστής λειτουργεί κανονικά είναι κρίμα να τον πετάξεις και να δώσεις 70 για φορτιστή ενώ λειτουργεί ο παλιός ακόμα.Εγώ θα σου πρότεινα απλά να αλλάξεις το καλώδιο του φορτιστή με ένα καινούριο/ποιοτικό magsafe cable για να μην έχεις ιστορίες και βραχυκυκλώματα με το υπάρχον καλώδιο σου.
 Στο ebay θα βρεις πάρα πολλά ανταλλακτικά magsafe καλώδια.Όσο ακριβότερο το καλώδιο τόσο το καλύτερο.Μία τιμή γύρω στα 6-10 ευρώ είναι αρκετά καλή. Πλεον όλοι αυτό κάνουν.Απλά θα πας τον φορτιστή σε ένα τεχνικό να σου περάσει με καλάι το νέο καλώδιο στον φορτιστή εαν δεν ξέρεις εσύ να το κάνεις μόνος.Δες εδώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...