suruklemes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εχω μπερδευτει πολυ, παρακαλώ τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω update τη Bios στο pc μου. τρέχει windows7 και η μητρική μου είναι ASUS P5B-MX/WiFi-AP χρειάζεται να δώσω άλλη πληροφορία;
argimeg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 μπες εδώ http://www.asus.com/Motherboards/P5BMXWiFiAP/HelpDesk_Download/ και κατέβασε από τα bios utilities αυτό ASUS Update V7.10.05 Install Program for Windows 2000/XP/2003/Vista & Windows 64bit XP/2003/Vista εγκατέστησετο και κάνε bios update εάν δεν το κάνει αυτόματα και σου ζητάει αρχείο κατέβασε το τελευταίο bios που βλέπω ότι υπάρχει Version 0802
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 σε πολλα bios απλα κατεβαζεις το bios και το βαζεις σε Usb stick και το περνας μεσα απο το bios
argimeg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 σε πολλα bios απλα κατεβαζεις το bios και το βαζεις σε Usb stick και το περνας μεσα απο το bios νομίζω ότι η μητρική του είναι πολύ παλιά για να κάνει κάτι τέτοιο
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ας το τσεκαρει .δεν ειδα ποιο board εβαλε απλα ας το δει αν δεν θελει να το κανει μεσα απο τα windows>επισης μερικες φορες το Live update τρωει κανα σκαλωμα στο να βρει το τελευταιο bios.Οχι να το περασει αλλα να το βρει.
argimeg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ε ναι εάν σκαλώσει ή κατεβάζει το τελευταίο bios και το βάζει μέσο της εφαρμογής που του είπα να κατεβάσει ή κατεβάζει το utility που τρέχει άπο dos Afudos BIOS update tool V2.36
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 απο dos απλα μην το κανει απο δισκεττα με τιποτα.boot cd αμα θελει.
montevoutsas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας να ρωτησω κατι? Αγορασα προσφατα ενα Λαπτοπ . Msi gt72 2qd dominator.. Εχω βαλει κατευθιαν τα windows 10 σπασμενα.. Μου βγαζει προβλημα στο να κανω instal τα windows.. μηπως θελει αναβαθμισει bios( αν και τωρα μαθαινω τι ειναι, δεν γνωριζω και πολλα)
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 αν και δυσκολο δεν χανεις κατι να το κανεις Update.ειτε θα γινει απο Usb stick που θα το κατεβασεις απο το ιντερνετ ειτε θα δινει η Msi δικο της utility που το τρεχεις και κανει το bios update.καλο θα ειναι τα 10αρια να ειναι και με το νεο Update πανω.καπου θα το βρεις πακετο ολο μαζι για να μην το περνας ξεχωριστα.
montevoutsas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 αν και δυσκολο δεν χανεις κατι να το κανεις Update.ειτε θα γινει απο Usb stick που θα το κατεβασεις απο το ιντερνετ ειτε θα δινει η Msi δικο της utility που το τρεχεις και κανει το bios update.καλο θα ειναι τα 10αρια να ειναι και με το νεο Update πανω.καπου θα το βρεις πακετο ολο μαζι για να μην το περνας ξεχωριστα. εχω κατεβασει ενα bios για αυτο το συγκεκριμενο μοντελο , αλλα δεν μπορω να το πατησω. το εχει σε μορφη χαρτι και δεν γινετε κατι ... τι πρεπει να κανω ? Ειναι πρωτη φορα ...
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 τι εννοεις σε μορφη χαρτι?τι κατεβασες και απο που για να δω το αρχειο.
montevoutsas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 http://www.msi.com/product/notebook/support/GT72-2QD-Dominator-5.html#down-bios
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 οπως γραφει 1. EFI BIOS Utility: If you find a ‘BIOS bin file’ and ‘text files’ after extracting the downloaded file, please follow SOP here to update BIOS with EFI BIOS Utility. και μετα σου λεει http://www.msi.com/files/pdf/Flash_BIOS_by_UEFI_BIOS_Setup_Utility_en.pdf
montevoutsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 μου εχουν πει οτι ειναι λιγο ριψοκυνδινο..δηλαδη μπορει να βγαλει βλαβει...τι ισχυει? μηπως θα ηταν προτιμοτερο να βαλω τα windows 8.1 θα ειχα λυσει το προβλημα με τα drivers ?
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 αν το κανεις με το ρευμα πανω και με την μπαταρια πανω μια χαρα.εχω κανει 100 αδες bios updates και δεν ειχα ποτε θεμα.αν ο αλλος δεν διαβαζει τις οδηγιες και παει να κανει bios update με αδεια μπαταρια ή πιο παλια απο δισκεττα ή απο windows που πετανε μπλε οθονες ή να περασει λαθος bios εκει ναι δεν φταιει η συσκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα