Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω gpu 560ti and Windows 10 Pro 64 bit

Πριν 2 μερες εκανα ενα update στους drivers μετα απο αυτο ολα αρχισαν να πηγαινουν χαλια αρχικα κατι παθαιναν τα pixels γινοντουσαν πρασινα και ροζ οταν επαιζα gw2 και μετα γινοταν και οταν ημουν και στο desktop και τοτε παρατηρησα "nvidia stopped responding and has successfully recovered" να μου βγαζει αυτο στην κατω δεξια γωνια οπως και το "application gw2.exe has been blocked from accessing graphics hardware" οταν επαιζα gw2 και καταφερνα να βγω στην επιφανεια εργασιας. Εβγαλα τους drivers με το driver sweeper και τους ξαναπερασα και μου εβγαζε τα ιδια. Επισης μπηκα στο regedit και εκανα κατι που ελεγε στο ιντερνετ σε αρκετα σαιτ αλλα ουτε με αυτο το εφτιαξα. Μηπως ξερετε πως μπορω να το φτιαξω;

Δημοσ.

Κάτι διάβασα ότι το νέο μεγάλο update των 10 δημιούργησε διάφορα προβλήματα σε drivers. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά σε κάποιο χρονικό διάστημα πριν το μεγάλο update.

Δημοσ.

Κάτι διάβασα ότι το νέο μεγάλο update των 10 δημιούργησε διάφορα προβλήματα σε drivers. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά σε κάποιο χρονικό διάστημα πριν το μεγάλο update.

δεν θυμαμαι να εγινε καποιο μεγαλο update προσφατα

Δημοσ.

δεν θυμαμαι να εγινε καποιο μεγαλο update προσφατα

Έγινε πριν 4 5 ημέρες αν ψάξει και λίγο στο forum αλλα και στο google μπορείς να ενημερωθείς

Ναι υπάρχουν προβλημάτάκια κυρίως εχω πρόβλημα με τους nvidia drivers που τρώνε crash συχνά πυκνά

Δημοσ.

Έγινε πριν 4 5 ημέρες αν ψάξει και λίγο στο forum αλλα και στο google μπορείς να ενημερωθείς

Ναι υπάρχουν προβλημάτάκια κυρίως εχω πρόβλημα με τους nvidia drivers που τρώνε crash συχνά πυκνά

Εαν δεν εχω κρατησει καποιο backup απο πριν το update τι να κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...