darky299 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους,το κινητο μου εχθες με μπαταρια φορτισμενη πλήρες εσβησε απο μονο του και δεν ξανα άνοιξε με τίποτα..εχω δοκιμασει τα κολπα με τα κουμπια πατημενα για soft reset και hard reset αλλα τιποτα νεκρο,δοκιμασα και τις εφαρμογες nokia recovery και windows phone recovery αλλα χωρις αποτελεσμα δεν το αναγνωριζει..το θεμα ειναι οτι δεν εχω εγγυση και γιαυτο ειπα να γραψω αυτο το θεμα μπας και βρω καμια λυση!
Kostas93 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 πως γίνεται να μην έχεις εγγύηση; εχει 2 χρόνια εγγύηση το κινητό και έχει λιγότερο απο 2 χρόνια στην αγορά. Εκτός και αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα που το έβγαλε εκτός εγγύησης.όταν το συνδέεις να φορτίσει δεν ανοίγει μόνο του; 1
darky299 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 πως γίνεται να μην έχεις εγγύηση; εχει 2 χρόνια εγγύηση το κινητό και έχει λιγότερο απο 2 χρόνια στην αγορά. Εκτός και αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα που το έβγαλε εκτός εγγύησης. όταν το συνδέεις να φορτίσει δεν ανοίγει μόνο του; Ειναι αγορασμενο απο χερι γιαυτο,δεν μου ειχε δωθει καμια εγγυση δυστυχως..εκτος αν μπορεσω να βρω αυτον που το αγορασα και του ζητησω αν την εχει!Οχι το βαζω να φορτισει και δεν βγαζει τιποτα
Kostas93 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 προσπάθησε να μιλήσεις με αυτόν που το αγόρασες.Σεπτέμβρη του 14 κυκλοφορησε αν δε κάνω λάθος, ίσως αν πέρναγες μια βόλτα απο nokia care και ρώταγες (ή κανε μια ερώτηση μεσω fb, και πες ότι έχασες την απόδειξη αλλά το κινητό έχει μόλις 1 χρόνο και κάτι στην αγορά, οπότε είναι σίγουρα εντός εγγύησης). 1
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ειναι αγορασμενο απο χερι γιαυτο,δεν μου ειχε δωθει καμια εγγυση δυστυχως..εκτος αν μπορεσω να βρω αυτον που το αγορασα και του ζητησω αν την εχει!Οχι το βαζω να φορτισει και δεν βγαζει τιποτα Καλα και εσυ ρε φιλε καινουργιος στην αγορα εισαι???Εκανες αγορα συσκευης χωρις καν να σε ενδιαφερει η αποδειξη/εγγυηση???Εκτως αν το τηλεφωνο στο εδωσε ξερω εγω 80-100ευρω.....Απλα απαραδεκτος.
darky299 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλα και εσυ ρε φιλε καινουργιος στην αγορα εισαι???Εκανες αγορα συσκευης χωρις καν να σε ενδιαφερει η αποδειξη/εγγυηση???Εκτως αν το τηλεφωνο στο εδωσε ξερω εγω 80-100ευρω.....Απλα απαραδεκτος Τωρα οτι εγινε εγινε..
SIP1995 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τωρα οτι εγινε εγινε.. Υπάρχει εγγύηση μέσω imei, στα Nokia Care που πήγαινα εγώ δε μου ζήτησαν ποτέ απόδειξη... Επίσης μπές εδώ και δεν αν έχεις ακόμα εγγύηση http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia830/warranty-check/
darky299 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει εγγύηση μέσω imei, στα Nokia Care που πήγαινα εγώ δε μου ζήτησαν ποτέ απόδειξη... Επίσης μπές εδώ και δεν αν έχεις ακόμα εγγύηση http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia830/warranty-check/ Σε ευχαριστω πολύ φιλε,τελικα εχει εγγυση ακομα το κινητο..την επομενη φορα θα προσεχω περισσοτερο!
SIP1995 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω πολύ φιλε,τελικα εχει εγγυση ακομα το κινητο..την επομενη φορα θα προσεχω περισσοτερο! Σε ποια περιοχή μένεις για να δεις αν υπάρχει Nokia Care κοντά σε εσένα ? Βασικά εδώ είναι η λίστα με τα καταστήματα... https://www.facebook.com/Nokia-Care-GR-112397495490833/info/?tab=page_info
darky299 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σε ποια περιοχή μένεις για να δεις αν υπάρχει Nokia Care κοντά σε εσένα ? Βασικά εδώ είναι η λίστα με τα καταστήματα... https://www.facebook.com/Nokia-Care-GR-112397495490833/info/?tab=page_info Γιαννιτσα μενω..εχουμε nokia care πριν λιγο το πηγα το κινητο σε αυτους
SIP1995 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Γιαννιτσα μενω..εχουμε nokia care πριν λιγο το πηγα το κινητο σε αυτους Τι σου είπαν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα