Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχει γίνει η αλλαγή τις τελευταίες μέρες, να ξεκαθαρίσουμε λίγο για τι μιλάμε. 

HOL=VODAFONE HOME. Προς το παρόν οι γραμμές είναι PSTN . Πολύ λίγες οι περιπτώσεις voip.

VODAFONE BUSSINESS. Για εταιρικούς πελάτες. Οι γραμμές είναι VOIP. Σε κάποιες περιπτώσεις, μόνο, που μπορεί να μην υπάρχει ελεύθερη πόρτα στο dslam χρησιμοποιούν πόρτες pstn. Οι οποίες δεν έχουνε τόνο, μόνο τάση και ο πελάτης δουλεύει με voip.

παλια η Hol ειχε δωσει αρκετα ορια data και τηλεφωνια voip(fritz) οσο θυμαμαι και δεν ηταν εταιρικα.

Τα ειχα αυτα τα προγραμματα 7 ρουτερ ειχα αλλαξει στο σπιτι και 3 στο μαγαζι και ειχα αντιλαλο και ταση απο την πορτα pstn

αλλο echo απο voip θυρα (Fxs,bri) αλλο echo στην tdm

Δημοσ.

παλια η Hol ειχε δωσει αρκετα ορια data και τηλεφωνια voip(fritz) οσο θυμαμαι και δεν ηταν εταιρικα.

αλλο echo απο voip θυρα (Fxs,bri) αλλο echo στην tdm

Σωστά. Πάντως τα τελευταία 2 χρόνια(τουλάχιστον) δεν έχω πετύχει voip σε νέα σύνδεση. Δίνανε το fritz και αργότερα ένα δικό τους(intracom) to NetFaster IAD 2

Δημοσ.

Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Αποφάσισα να βάλω και γω vdsl απ το 24αρι της Vodafone/Hol που χω τώρα.

Ενώ όμως αν είσαι νέος συνδρομητής και βάλεις vdsl σε χρεώνει 31ε το μήνα, για μένα που είμαι ήδη με χρεώνει 41. Είναι λογικό αυτό? Υποτίθεται εφ όσον είσαι πελάτης ήδη θα πρεπε να σε αντιμετωπίζουν καλύτερα.

Δημοσ.

ναι, το λεει οτι ειναι για νεους συνδρομητες. εμενα μου το εκαναν 31€, οσο πληρωνα δλδ και με adsl, και μου παν οτι θα ισχυει μεχρι τη ληξη του συμβολαιου μου (ειχα κανει διετες συμβολαιο και εχω μισο χρονο ακομα) μετα θα παει στα 41€. Επισης μου παν να καλεσω λιγο πριν ληξει για να ζητησω προσφορα μηπως κρατησω την ιδια τιμη. Απλα πληρωσα 15€ για την αλλαγη σε vdsl.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολλες φορες οι προσφορες ειναι για νεους συνδρομητες και για τον πρωτο χρονο για να σε παρουν πελατη.μετα καποιες φορες ανεβαινει η τιμη και γυρναει σε αοριστου.εκει αν πεις οτι διακοπτεις ή κανεις αιτηση σε καναν αλλο παροχο παιζει και να σου ξανακανουν προσφορα.αλλες φορες μπορει να σου κανουν την ιδια προσφορα αμα δεν το κανεις αοριστου αλλα ανανεωσεις παλι για ενα χρονο ή οσο λενε αυτοι.πχ 18 μηνο,24 μηνο.

Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Αποφάσισα να βάλω και γω vdsl απ το 24αρι της Vodafone/Hol που χω τώρα.

Ενώ όμως αν είσαι νέος συνδρομητής και βάλεις vdsl σε χρεώνει 31ε το μήνα, για μένα που είμαι ήδη με χρεώνει 41. Είναι λογικό αυτό? Υποτίθεται εφ όσον είσαι πελάτης ήδη θα πρεπε να σε αντιμετωπίζουν καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...