ksessalonikios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μιας και ειναι για μενα εποχή τελους συμβολαιου και κοιτωντας τις επιλογες που υπαρχουν θελω να ρωτήσω στη vodafone η τηλεφωνεία ειναι pstn ή voip. Επισης, το snr το εχουν ελευθερο ή στο κλειδώνουν στο 9 και δεν στο αλλαζουν με τιποτα;
SPANK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 pstn αν δεν κάνω λάθος ειναι voip δίνει μονο η cyta τώρα αυτο για το snr δεν το γνωρίζω
ksessalonikios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 εχω την εντυπωση οτι παλια εδινε voip, γι αυτο. Επισης κι οτε πλεον δοκιμαστικά σε καποιους δινει voip
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 καποιος ειχε vodafone σε καποιο θεμα εδωμεσα του ειχαν δωσει gennet(oxygen πλεον) και ειχε voip.για το snr σαν hol επαιζαν με 11 snr Οποτε ισως να παραμεινει αυτο
ksessalonikios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ψαχνοντας διαφορες αναφορες κι επειδη το μοντεμ της το δινει προεραιτικά καταληγω οτι ειναι pstn. Επισης κατι ακομη, πηρα ενα τηλ στη vodafone να παρω διαφορες πληροφοριες και στην ερωτηση μου αν κατα τη μεταφορα μου απο τη wind στη vodafone πληρωνω καποιο τελος (πχ τελος ενεργοποιησης) η απαντηση ειναι οτι στην vodafone δε θα πληρωσω κατι κι οτι οποια τελη υπαρχουν αφορουν τη wind και τη δική της τιμολογιακή πολιτική. Μου ακουγεται λιγο παραξενο, ετσι ειναι; Δηλαδή πληρωνεις σε αυτον που φευγεις κι οχι σ αυτον που πας;
heavyrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 μολις μιλησα με vodafone και δεν κατεβαζουν το snr κατω απο 9, ειναι τεχνικως αδυνατο λενε και μπλα μπλα μπλα μπορει στο μελλον να γινει εφικτο και μπλα μπλα... μοντεμ δινει το ZTE ZXHN H367N ειναι και για adsl και για vdsl
ksessalonikios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 στο site γραφει οτι δινουν το ZTE ZXHN H108N
heavyrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τι να σου πω... εμενα μου ηρθε το ρουτερ που προανεφερα παντως πριν 6 μερες (εχω vdsl)... μπορει να αργησαν να το ενημερωσουν στο site. Αμφιβαλλω οτι δινουν 2 διαφορετικά ρουτερ απ τη στιγμη που το vdsl κανει και για adsl, εκτος αν τους εχουν ξεμεινει τι να πω. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος...
ksessalonikios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 στο vdsl διαβαζω οτι σου δινουν αυτοι τον εξοπλισμο που ειναι αυτος που αναφέρεις αλλά στo adsl ειναι προεραιτικός κοστίζει 20€ και δινουν αυτο που γραφω εγώ Εσυ εκανες μεταφορά απο αλλη εταιρεία ή ησουν ηδη στη vodafone κι εκανες αναβαθμιση;
heavyrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ημουν ηδη και εκανα αναβαθμιση. Και τα δυο ρουτερ που μου χουν δωσει παντως τα χω στα κουτια τους αχρησιμοποιητα, χρησιμοποιω αλλο !
BritGreek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 <p>μολις μιλησα με vodafone και δεν κατεβαζουν το snr κατω απο 9, ειναι τεχνικως αδυνατο λενε και μπλα μπλα μπλα μπορει στο μελλον να γινει εφικτο και μπλα μπλα...</p> <p> </p> <p>μοντεμ δινει το ZTE ZXHN H367N ειναι και για adsl και για vdsl</p> Snr 6.5 δινουν κανονικοτατα με ενα απλο τηλεφωνημα. Σιγουρο.
heavyrain Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τι να σου πω. Του εχω ζητησει δυο φορες να μου το κατεβασουν κατω απο 9 που χω τωρα και δεν το κανουν... πρεπει να τους πω κατι συγκεκριμενο για να το κανουν; ολο μου λενε "δεν ειναι τεχνικως δυνατο.....:
ksessalonikios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 μήπως παιζει ρολο οτι εχεις vdsl;
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ψαχνοντας διαφορες αναφορες κι επειδη το μοντεμ της το δινει προεραιτικά καταληγω οτι ειναι pstn. Επισης κατι ακομη, πηρα ενα τηλ στη vodafone να παρω διαφορες πληροφοριες και στην ερωτηση μου αν κατα τη μεταφορα μου απο τη wind στη vodafone πληρωνω καποιο τελος (πχ τελος ενεργοποιησης) η απαντηση ειναι οτι στην vodafone δε θα πληρωσω κατι κι οτι οποια τελη υπαρχουν αφορουν τη wind και τη δική της τιμολογιακή πολιτική. Μου ακουγεται λιγο παραξενο, ετσι ειναι; Δηλαδή πληρωνεις σε αυτον που φευγεις κι οχι σ αυτον που πας; αν ειναι προεραιτικο τοτε ναι σιγουρα δεν ειναι voip.μαλλον συνεχιζουν την λογικη της Hol που δινει tdm πλεον.Καποτε εδινε αρκετα voip με τα fritz.δεν πληρωνεις σε αυτον που φευγεις εκτος αν δεν εχει ληξει το συμβολαιο.πληρωνεις τελος ενεργοποιησης σε αυτον που θα πας εκτος αν αυτος που θα πας εχει βγαλει προσφορα με δωρεαν τελος ενεργοποιησης.εχει γινει κατα καιρους.μαλλον στο τηλεφωνο κατι λαθος λενε για να μην σου κακοφανει κανα 30 αρι που θα ερθει.μου θυμιζει που ελεγαν σε πελατες οτι φυγετε πριν ληξει το συμβολαιο και οτι θα το πληρωσει το τελος διακοπης ο νεος παροχος ή οτι μην το πληρωσετε καθολου και δεν υπαρχει θεμα.οτι να νε μολις μιλησα με vodafone και δεν κατεβαζουν το snr κατω απο 9, ειναι τεχνικως αδυνατο λενε και μπλα μπλα μπλα μπορει στο μελλον να γινει εφικτο και μπλα μπλα... μοντεμ δινει το ZTE ZXHN H367N ειναι και για adsl και για vdsl δεν νομιζω να το κανουν ουτε μελλοντικα.ειδικα η Hol/vodafone αν συνεχισει με την λογικη της Hol στο site γραφει οτι δινουν το ZTE ZXHN H108N σε adsl αυτο .σε vdsl το πιο καλο zte:P.Εδω γελαμε. τι να σου πω... εμενα μου ηρθε το ρουτερ που προανεφερα παντως πριν 6 μερες (εχω vdsl)... μπορει να αργησαν να το ενημερωσουν στο site. Αμφιβαλλω οτι δινουν 2 διαφορετικά ρουτερ απ τη στιγμη που το vdsl κανει και για adsl, εκτος αν τους εχουν ξεμεινει τι να πω. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος... to vdsl ειναι πιο ακριβο οποτε δεν εχει νοημα οταν λιγοι παιζουν vdsl να δινουν vdsl router σε ολους.δηλαδη να εχεις 100 χρηστες και να δωσεις 100 vdsl αντι να δωσεις 10 vdsl και 90 adsl.to ιδιο κανει και η forthnet.στους adsl χρηστες adsl router.στους vdsl χρηστες vdsl router.kai οταν ηταν voip καποιος επαιρνε μοντελο για voip ειτε adsl ειτε vdsl.πλεον αν εισαι voip παιρνεις vdsl και ας εισαι adsl. στο vdsl διαβαζω οτι σου δινουν αυτοι τον εξοπλισμο που ειναι αυτος που αναφέρεις αλλά στo adsl ειναι προεραιτικός κοστίζει 20€ και δινουν αυτο που γραφω εγώ Εσυ εκανες μεταφορά απο αλλη εταιρεία ή ησουν ηδη στη vodafone κι εκανες αναβαθμιση; αρχιζουν και το κανουν πολλες εταιρειες αυτο το να μην δινουν εξοπλισμο.και η wind το κανει Ημουν ηδη και εκανα αναβαθμιση. Και τα δυο ρουτερ που μου χουν δωσει παντως τα χω στα κουτια τους αχρησιμοποιητα, χρησιμοποιω αλλο ! και η wind μετα απο καποιο σημειο σταματησε να τα δινει χρησιδανειο και σου λεει οτι αγορασε ειτε zte ειτε tp link>νομιζω μετα το εκανε και η Hol.ο οτε εκει που τα χαριζε τα εκανε με χρησιδανειο ακομα και τα zte.τωρα εσενα μαλλον πιο παλια δεν σε επιασε το μετρο αυτο και στο vdsl λογικα στο δινουν αυτοι επειδη πληρωνεις παραπανω και ειναι και πιο ακριβα τα ρουτερ.τωρα με vodafone δεν ξερω αν αλλαξε κατι. Snr 6.5 δινουν κανονικοτατα με ενα απλο τηλεφωνημα. Σιγουρο. σε adsl δινουν 6 αρκει να τους πιεσει καποιος λιγο γιατι ξεκινανε το κλασσικο οτι μπορει να εχετε αποσυνδεσεις κτλ.επισης 6 δινουν σε Interleave οχι σε Fast path Τι να σου πω. Του εχω ζητησει δυο φορες να μου το κατεβασουν κατω απο 9 που χω τωρα και δεν το κανουν... πρεπει να τους πω κατι συγκεκριμενο για να το κανουν; ολο μου λενε "δεν ειναι τεχνικως δυνατο.....: Μαλλον λογω vdsl>στο adsl αμα τους επριζες θα το καναν.θα σου λεγαν οτι μπορει να εχεις αποσυνδεσεις κτλ αλλα θα το εκαναν.τωρα για να το ριξεις θες ρουτερ που να μπορεις να αλλαξεις το snr Πχ draytek 2760n και αλλα που μπορουν και το κανουν. μήπως παιζει ρολο οτι εχεις vdsl; σε vdsl ενδεχομενως να μην το κατεβαζουν πραγματι τοσο χαμηλα γιατι ειναι πιο ευαισθητο απο το adsl.και η Forthnet σε vdsl οσο ξερω το Minimum ειναι 8 αντι για 6 του adsl 1
mitsus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Επειδή έχει γίνει η αλλαγή τις τελευταίες μέρες, να ξεκαθαρίσουμε λίγο για τι μιλάμε. HOL=VODAFONE HOME. Προς το παρόν οι γραμμές είναι PSTN . Πολύ λίγες οι περιπτώσεις voip. VODAFONE BUSSINESS. Για εταιρικούς πελάτες. Οι γραμμές είναι VOIP. Σε κάποιες περιπτώσεις, μόνο, που μπορεί να μην υπάρχει ελεύθερη πόρτα στο dslam χρησιμοποιούν πόρτες pstn. Οι οποίες δεν έχουνε τόνο, μόνο τάση και ο πελάτης δουλεύει με voip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα