rafinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά. Έχω χωρίσει παλαιότερα τον δίσκο που έχει τα windows σε 3 partition. Στο ένα έχω το σύστημα και στα άλλα δύο έβαζα συγκεκριμένα πράγματα. Πλέον το ένα από τα άλλα δύο δεν το χρειάζομαι. Γίνεται να το ενώσω με το πρώτο που έχει μέσα το λειτουργικό ή θα χρειαστεί φορμάτ; Το λειτουργικό μου είναι Windows 7 Ultimate x64
corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά. Έχω χωρίσει παλαιότερα τον δίσκο που έχει τα windows σε 3 partition. Στο ένα έχω το σύστημα και στα άλλα δύο έβαζα συγκεκριμένα πράγματα. Πλέον το ένα από τα άλλα δύο δεν το χρειάζομαι. Γίνεται να το ενώσω με το πρώτο που έχει μέσα το λειτουργικό ή θα χρειαστεί φορμάτ; Το λειτουργικό μου είναι Windows 7 Ultimate x64 ο υπολογιστής μου ->δεξί κλικ-διαχείριση -διαχείριση δίσκων επιλέγεις το partition που δεν θες και το διαγράφεις μετά πατάς στο partition που θες να μεγαλώσεις και πατάς επέκταση τόμου και είσαι έτοιμος. και εδώ έχει έναν οδηγό όπου κολλήσεις ρώτα 1
rafinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ενώ διέγραψα το partition που θέλω... όταν πατάω δεξί κλικ στο πρωτεύον partition δεν μου δίνει την επιλογή για επέκταση.
corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ενώ διέγραψα το partition που θέλω... όταν πατάω δεξί κλικ στο πρωτεύον partition δεν μου δίνει την επιλογή για επέκταση. χρησιμοποιησε αυτο
rafinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν χρησιμοποίησα αυτό το πρόγραμμα αλλά ένα αλλο παρόμοιο. Όπως και να έχει έγινε. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα