Fu Manchu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, Πρόσφατα εστησα ένα νεο PC, και το πρόβλημα ειναι ότι μου παγώνει στα ξαφνικά είτε μόλις ανοίγει, είτε μετά από ώρα. Εκανα επανεγκατάσταση τους drivers (inter rapid storage) μήπως έχει να κάνει θέμα με τον SSD που έχω πάνω αλλά δεν στρώνει. Δοκιμασα και αλλον SSD και κανει τα ίδια. Σημειωτέον το μόνο που δεν αλλαξα είναι το τροφοδοτικό. Παίζει να φταίει και αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
La_MoRt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αν θέλεις γράψε και το σύστημα αναλυτικά. Καλημέρα! 2
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αφαίρεσε όλες τα καλώδια sata που έχεις βάλει και ασε μόνο τον δίσκο με το λειτουργικό Δοκίμασε και πες μας
Fu Manchu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Θα τα ελέγξω αυτα που μου πατε και θα ενημερώσω σύντομα
Fu Manchu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Eπίσης κάτι που ξεχασα να αναφέρω μου βγάζει στα οχτάρια και BSOD με το εξής error DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL(iaStora.sys). Ποιος driver φταιει ρε παιδιά; Η Mobo που φοράω είναι αυτή http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4664#ov Απο θερμοκρασίες ειμαι ΟΚ
babisflou7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 (iaStora.sys) αυτο ειναι intel rapidstorage θεμα. για κανε απεγκατασταση.
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Eπίσης κάτι που ξεχασα να αναφέρω μου βγάζει στα οχτάρια και BSOD με το εξής error DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL(iaStora.sys). Ποιος driver φταιει ρε παιδιά; Η Mobo που φοράω είναι αυτή http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4664#ov Απο θερμοκρασίες ειμαι ΟΚ Κοίταξε να δεις αν θέλεις παραπάνω βοήθεια θα πρέπει να ποστάρεις το σύστημα σου για να έχουμε μια εικόνα. Από θερμοκρασίες πόσο έχεις δηλαδή;
Fu Manchu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ορίστε τα χαρακτηριστικά από το PC μου
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ορίστε τα χαρακτηριστικά από το PC μου Και το τροφοδοτικο, ποιο ειναι?
Bender83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Για δοκιμασε να βγαλεις το Western Digital.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα