scape25 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα μπορει καποιος να με βοηθηση σχετικα με ενα προβλημα που εχω με εναν δισκο που δεν μπορω να του περασω windows ? οταν παταω εγκατασταση μου βγαζη μηνυμα οτι δεν μπορει να γεινγ σε αυτο το παρτιτιον . προσπαθω να φτιαξω αλλο η να το σβησω και δεν μου εχει επηλογες η δεν μου βγαζη να φτιαξω αλλο παρτιτιον..οι εικονες ειναι παραδειγμα σχεδον παρομοιο. τι προβλημα υπαρχει ?
panosno1com Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 drive options ( advanced) και πατα format κατι που λεει ... αν και με 10 gb δε νομιζω να χωρανε τα 7αρια :/
Euclides Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 drive options ( advanced) και πατα format κατι που λεει ... αν και με 10 gb δε νομιζω να χωρανε τα 7αρια :/ Να είσαι σίγουρος. Μετά από φρέσκια εγκατάσταση, με άδεια την cashe, με καταργημένα τα restore points, κατηργημένο hibernation και με χωρίς page file, χρειάζονται 11 Gb.
ceasar1333 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αλλαξε τις ρυθμισεις uefi boot στο bios.δεν σε αφηνσει γιατι κανεις uefi boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα