yota21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα Έχω μια οθόνη LG w1942 που είναι έχει τα χρόνια της Χωρίς λόγο άρχισε να αναβοσβήνει Δλδ σαν να δέχεται ρεύμα οπότε προβάλει στην εικόνα το λογότυπο της εταιρείας και μετά σβήνει και πάλι από τα ίδια Σαν να χάνει το ρεύμα Ιδέα...? Αξίζει να την πάω σε μάστορα ή να πάρει το δρόμο της ανακύκλωσης?
doshy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 έχει σκασμένους πυκνωτές στο τροφοδοτικό.. (μπορούν να γίνουν αλλαγή εύκολα) γίαυτό σε κάνει αυτά τα χαζά τώρα το αν αξίζει να το πας σε τεχνικό, εσύ το ξέρεις άμα σε βολεύει η οθόνη... 1
yota21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνω μια προσπάθεια και ότι βγει Μακάρι να είναι αυτό
yota21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τρεις πυκνωτές σκασμενοι είναι και γράφουν 35v 470μf 105oC Για επιβεβαίωση..?
GMagicPlus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι ετσι ειναι. Αλλα θα αλλάξεις και τους υπολοιπους 4 ηλεκτρολυτικούς που βλέπω.
Amaretos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Επειδη και εμενα μια samsung 21 που εχω τα ιδια μου κανει, αναβοσβηνει ανα < 1 sec την ανοιξες μονος σου η την πήγες κάπου? Αν την φτιαξεις κόστος μπορεις να μου πεις? Ευχαριστώ
yota21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μόνος το άνοιξα Αύριο θα πάω να αγοράσω τους πυκνωτές και θα σου πω Ναι ετσι ειναι. Αλλα θα αλλάξεις και τους υπολοιπους 4 ηλεκτρολυτικούς που βλέπω. Και τον μεγάλο 150ν 68μf? Ή μόνο τους μικρότερους?
coolerman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 όχι τον μεγάλο μην το πειράζεις,τους μικρούς άλλαξε!
yota21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Άλλαξα πυκνωτές δουλεύει αλλά δεν έχει εικόνα τώρα...??
coolerman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Άλλαξα πυκνωτές δουλεύει αλλά δεν έχει εικόνα τώρα...?? τα κούμπωσες όλα σωστά;;μήπως ξέχασες τπτ? απλά ΠΡΟΣΟΧΗ με το ρεύμα,"αποφόρτιση" με το power button για μερικά sec.
yota21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 τα κούμπωσες όλα σωστά;;μήπως ξέχασες τπτ? απλά ΠΡΟΣΟΧΗ με το ρεύμα,"αποφόρτιση" με το power button για μερικά sec. Τελικά έχει φωτισμό αλλά είναι του επιπέδου 5%Ίσα που βλέπω ότι έχει ρεύμα Αποτι έχω διαβάσει κάτι με τις λάμπες πρέπει να παίζει Δεν εξηγείται όμως Όλα καλά πριν την αλλαγή πυκνωτών και τώρα λάμπες??? Μια χαρά είχα εικόνα απλά έκανε επανεκκίνηση.. Έχω ελέγξει κουμπωματα όλα κομπλε... Άρα...???? Αν φεξω με φακό βλέπω...
coolerman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τελικά έχει φωτισμό αλλά είναι του επιπέδου 5% Ίσα που βλέπω ότι έχει ρεύμα Αποτι έχω διαβάσει κάτι με τις λάμπες πρέπει να παίζει Δεν εξηγείται όμως Όλα καλά πριν την αλλαγή πυκνωτών και τώρα λάμπες??? Μια χαρά είχα εικόνα απλά έκανε επανεκκίνηση.. Έχω ελέγξει κουμπωματα όλα κομπλε... Άρα...???? Αν φεξω με φακό βλέπω... τα καλώδια παντού είναι οκ,όπως αναφέρεις.. το μυαλό μου πάει σε αυτό
yota21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 τα καλώδια παντού είναι οκ,όπως αναφέρεις.. το μυαλό μου πάει σε αυτό Ναι το σύνδεση σωστάΜάλλον το εκοψα δεν παίζει διαφορετικά Τι ακριβώς είναι το εξάρτημα???? Έχω διαβάσει για δύο πράγματα Inverter και πρόβλημα στις λάμπες(κακή σύνδεση επαφή)
coolerman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ναι το σύνδεση σωστά Μάλλον το εκοψα δεν παίζει διαφορετικά Τι ακριβώς είναι το εξάρτημα???? Έχω διαβάσει για δύο πράγματα Inverter και πρόβλημα στις λάμπες(κακή σύνδεση επαφή) το inverter είναι αυτό που είναι κυκλωμένο..κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα φταίει αυτό!! επάνω έχει κάποια νούμερα,ΑΝ το ψάξεις και θέλεις να την επισκεύασεις θα βρείς απο ebay...σχετικά φθηνά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα