kleo1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 θέλω να συμπιέσω ένα αρχείο wav σε mp4 αλλά ο codec να είναι amr. με λίγα λόγια, αυτό όσα προγράμματα και να δοκιμάσω, συμπιέζουν σε Mp4 αλλά με codec aac. με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο; ή τουλάχιστον το amr αρχείο, το οποίο μπορώ να δημιουργήσω εύκολα, να το βάλω σε mp4 container χωρίς επανασυμπίσεση. υπάρχει κανένα tool;
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το X media recode έχει υποστήριξη και για 3GPP και για AMR. Το θέμα είναι ότι, νομίζω τουλάχιστον, το mp4 δεν υποστηρίζει το amr οπότε και να βρεις πλάγιο τρόπο για να το εισάγεις λογικά δεν θα παίξει πουθενά.
kleo1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το πρόγραμμα που λες δεν υποστηρίζει amr. βρήκα μια λύση, με το Yamb, όπου σ ένα Mp4 μπορείς να βάλεις διάφορα streams. σαν αποτέλεσμα είχα αυτό: βασικά είναι ότι ακριβώς θέλω... σχεδόν. απλά στην πρώτη φωτό που ανέβασα από το media info ο container είναι ελαφρώς διαφορετικός (3GPP Media Release 4) vs (Base Media) 2o: πως μπορώ να πειράξω τα metadata που δημιουργήθηκαν? encoded date, tagged date, writing application. στην πρώτη φωτό δεν υπάρχουν καθόλου, θέλω να τα φαιρέσω
kleo1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το Mp4box μου το προτείνεις για το πείραγμα-διαγραφή των Metadata ή και για τη συμπίεση; θα καταφέρω να το κανω να εμφανίζεται σαν 3GPP Media Release 4;
parsifal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Για τα metadata και μόνον. Encoding/transcoding δυνατότητες ΔΕΝ έχει καθόλου το MP4Box. Για να αλλάξεις το profile σε 3GP4, μόνο με reencoding είσαι σίγουρος. Είναι κάτι που καθορίζεται από το σύνολο/συνδυασμό των παραμέτρων κωδικοποίησης ΚΑΙ πολυπλεξίας/muxing. Αν είσαι τυχερός, τα elementary streams του αρχείου σου θα έχουν κωδικοποιηθεί με 3GP4 συμβατές παραμέτρους και τότε βλέπεις αν μπορείς να το αλλάξεις σε επίπεδο container με το MP4Box. Υπάρχει εκτεταμένο documentation στο website. Γιατί το ψάχνεις τόσο; Έχεις κάποιο περίεργο μέσο/αλυσίδα αναπαραγωγής ή streaming; Καθαρά από περιέργεια ρωτώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα