Προς το περιεχόμενο

OC σε RAM

_Theo_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τις RAM της υπογραφής. Αξίζει να τις κάνω OC στα 1866 και κατά πόσον αυτό είναι ασφαλές; Εάν κάνω OC πάω απλώς στο BIOS και τις αλλάζω συχνότητα ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν αξιζει να ασχοληθεις καν...δεν θα δεις διαφορα! 

Από περιέργεια και μόνο , θα ήθελα να μου γράψεις , πού ακριβώς δέν θα δεί διαφορά ?

Ότι σου είπε ο Αλέξανδρος.

Η ίδια ερώτηση με από πάνω , μιάς και συμφωνείς.

Έχω τις RAM της υπογραφής. Αξίζει να τις κάνω OC στα 1866 και κατά πόσον αυτό είναι ασφαλές; Εάν κάνω OC πάω απλώς στο BIOS και τις αλλάζω συχνότητα ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

Στην τηλεόραση του σπιτιού σου , όταν ανεβάζεις την ένταση της φωνής , βλέπεις διαφορά ?

Πέρα από την πλάκα.

Ναί αξίζει να ασχοληθείς με o/c στις μνήμες.

Ναί είναι ασφαλές όταν ξέρεις τί πρέπει να κάνεις.

Ναί θα έχεις διαφοράς στις επιδόσεις του συστήματος γενικότερα.

Οχι , δέν αρκεί απλά να μπείς στο bios και να αλλάξεις ρυθμίσεις.

Πρέπει να βάλεις συγκεκριμένες ρυθμίσεις οι οποίες να είναι εφαρμόσιμες από τις δικές σου μνήμες και πρέπει να εξασφαλίσεις 100% σταθερότητα πρίν τις δουλέψεις σε καθημερινή βάση.

Αν η προοπτική του ψαξίματος για τζάμπα performance σε ιντριγκάρει , τότε ξεκινάς μελέτη.

Πρέπει να ψαχτείς.Ετοιμη λύση δέν πρόκειται να σου δώσει κανένας.

Αν όλο αυτό,σου φαίνεται βουνό ή χωρίς ενδιαφέρον ... τότε μένεις όπως είσαι.

• Like 4

Μιας και εγω συμφωνω με τους απο πανω  :-D  και εριξα μια ματια στην υπογραφη του TS εκτος απο 1-2 bench που θα δει διαφορα?

Βεβαια ο TS το αφησε ετσι απλα και δεν λεει πχ gaming, bench ή και εγω δεν ξερω τι.

• Like 1

τυχαίνει να χω παρόμοιες μνημες με τον _Theo_ αλλά στα 1600

4 dimm τα 2 με cl 7 και τ' αλλα δυο cl 9

σε κάποια φάση που τα χα παει στα 1800 με 1.8volt αν θυμαμ καλα σα να είδα διαφορά στην απόδοση

σε συνδυασμό με oc του επεξεργαστή(ι5 750) στα 3.8, 3.9 από τα 2.66 που ειναι στοκ

τι διαφορες θα δεις στο OC της ραμ?θα παρεις fps σε παιχνιδια?οχι...θα ανοιγουν πιο γρηγορα τα windows?οχι,το word/excell και οτι αλλο casual θες?οχι...θα κανεις πιο γρηγορα render?οχι...

Θα δεις διαφορα σε bench που δεν ασχολεισαι?ναι!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αντε και κανα fallout 4 :P

εχει ιδεα κανεις πως μπορω να κλοκαρω τις 2x4 G.Skill ripjaws F3-12800cl7d-8gbxm se ASUS Z87-A, i7 4770k, γιατι γραφονται σε φορουμς οτι βοηθανε στην περφορμανς στο Fallout 4?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...