Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στιγμή που είπες ότι το θες σαν 2ο κινητό  και μόνο για συγκεκριμένο λόγο όποιο κινητό και να πάρεις δεν θα έχει πρόβλημα να κάνεις αυτά που θες, δλδ browsing και fb. Οπότε πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο και την δουλειά σου θα την κάνεις. Όλοι σου προτείναμε διάφορα κινητά που είναι καλύτερα για τα χρήματα που θες να δώσεις. Αλλά για την δουλειά που το θες ότι  και να επιλέξεις θα την κάνεις.
Αυτό νομίζω τουλάχιστον εγώ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγώ μέχρι πρόσφατα δεν το ηξερα και το πήρα για την γυναίκα μου. οπως και εσυ δεν ηθελα να μπλεκω, να είναι ετοιμο προς χρήση.

τα μόνα πράγματα που εκανα είναι έβγαλα 3 εφαρμογές που είχε προεγκατεστημενες και εβαλα οσες ηθελα(εχει ηδη gmail, playstore)Πλήρως ελληνικά και 2 χρόνια εγγυηση.

Επίσης κατι που θεωρω βασικό είναι οτι δεν εχει τις αρλουμπες καθε εταιρίας μέσα(πχ αχρηστες εφαρμογες samsung κλπ, εχω ενα s3 και μεχρι να βγαλω τις βλακειες ιδρωσα),είναι πολύ στεγνο.

Τώρα για αντοχή δεν ξέρω, αλλά δείχνει καλό και φτηνό για όσα δίνει.

Απο πιο καταστημα /eshop το αγορασες και ηταν ολα στα Ελληνικα κτλ?

Από την στιγμή που είπες ότι το θες σαν 2ο κινητό  και μόνο για συγκεκριμένο λόγο όποιο κινητό και να πάρεις δεν θα έχει πρόβλημα να κάνεις αυτά που θες, δλδ browsing και fb. Οπότε πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο και την δουλειά σου θα την κάνεις. Όλοι σου προτείναμε διάφορα κινητά που είναι καλύτερα για τα χρήματα που θες να δώσεις. Αλλά για την δουλειά που το θες ότι  και να επιλέξεις θα την κάνεις.

Αυτό νομίζω τουλάχιστον εγώ.

Γεια σου George, ετσι ειανι οπως τα λες , απλα θα ηθελα την μεγαλη οθονη , 5'' γιατι θα με διευκολύνει και θα ηθελα να εχει μια καλη αξιοπιστια σαν συσκευη.

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρια

ΗUAWEI ASCEND Y600

LENOVO A536

DOOGEE X5

Ωστε να μην παω πανω απο 100 ευρω . Τι λετε? Πιο ειναι πιο αξιοπιστο?

Δημοσ.

Απο πιο καταστημα /eshop το αγορασες και ηταν ολα στα Ελληνικα κτλ?

Γεια σου George, ετσι ειανι οπως τα λες , απλα θα ηθελα την μεγαλη οθονη , 5'' γιατι θα με διευκολύνει και θα ηθελα να εχει μια καλη αξιοπιστια σαν συσκευη.

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρια

ΗUAWEI ASCEND Y600

LENOVO A536

DOOGEE X5

Ωστε να μην παω πανω απο 100 ευρω . Τι λετε? Πιο ειναι πιο αξιοπιστο?

Απο αυτά θα έπαιρνα και εγώ ή το λενοβο ή το doogee

Δημοσ.

Από το youhou το πήρα(σε λιγότερο από 24 ωρες μου είχε ερθει), προτίμησα την έκδοση pro που εχει 2giga ram. από οτι βλέπω ανέβασαν και την τιμή του γενικά 2 ευρώ.

Αν όμως η χρήση σου δεν είναι σύνθετη και με παιχνίδια τότε θα σε καλύπτει και το απλο.

3 σημεία θα σου επισημάνω ως αρνητικά για το x5 αν και για μενα είναι ψιλοαδιάφορα και τα προσπερασα ευκολα.1) δεν εχει Notification led(βρίσκεις ομως εφαρμογη), 2) δεν δείχνει ποσοστό μπαταρίας(επίσης φτιαχνει με εφαρμογή) και 3) τα κουμπια κατω δεν είναι φωτιζόμενα το βράδυ(δεν διορθώνεται, αλλά σε μια μερα το εχεις μαθει απεξω)

Το huawei οντως θα σερνεται....

για το lenovo δεν εχω αποψη στην πράξη. Στα χαρτιά εχει χειροτερη οθόνη, android 4.4  εναντι 5.1, αποθηκευτικός χωρος 8 γιγα εναντι 16, 3G εναντι 4G, και από οτι βλέπω με αρκετο bloatware.

Αντοχή στο χρόνο άγνωστο και για τα 2

Δημοσ.

λενοβο δεν θα επαιρνα λογω ανάλυσης οθόνης, σε 4.7-5" θεωρώ "υποχρεωτικό" να είναι 720 x 1280 (και το LG έρχεται με lollilop). το lg έχει Gorilla Glass 3,καλύτερη μπαταρία και η LG έχει πολύ καλό σερβις και ποιοτικα προιοντα. To πρώτο μου smartphone ήταν LG L3 ii και ακόμα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα 2,5 χρονιά μετά (το αντικατέστησα με moto g 3rd gen και το έχω back up κινητο). λενοβο τάμπλετ έχω και είμαι ευχαριστημένος αλλά σε smartphone είμαι διστακτικός εφόσον υπάρχουν καλές αξιόπιστες-δοκιμασμένες επιλογές από LG,Motorola,Microsoft. 

Δημοσ.

Από αυτά το doogee να πάρεις. Πιο νέο μοντέλο και έχει και android 5.

Το huawei με 512mb θα σέρνεται.

Ok , to lenovo ουτε καν σου εκανε αισθηση για σχολιασμο ε? χαχα

Απο αυτά θα έπαιρνα και εγώ ή το λενοβο ή το doogee

Πες ενα :-D    

Από το youhou το πήρα(σε λιγότερο από 24 ωρες μου είχε ερθει), προτίμησα την έκδοση pro που εχει 2giga ram. από οτι βλέπω ανέβασαν και την τιμή του γενικά 2 ευρώ.

Αν όμως η χρήση σου δεν είναι σύνθετη και με παιχνίδια τότε θα σε καλύπτει και το απλο.

3 σημεία θα σου επισημάνω ως αρνητικά για το x5 αν και για μενα είναι ψιλοαδιάφορα και τα προσπερασα ευκολα.1) δεν εχει Notification led(βρίσκεις ομως εφαρμογη), 2) δεν δείχνει ποσοστό μπαταρίας(επίσης φτιαχνει με εφαρμογή) και 3) τα κουμπια κατω δεν είναι φωτιζόμενα το βράδυ(δεν διορθώνεται, αλλά σε μια μερα το εχεις μαθει απεξω)

Το huawei οντως θα σερνεται....

για το lenovo δεν εχω αποψη στην πράξη. Στα χαρτιά εχει χειροτερη οθόνη, android 4.4  εναντι 5.1, αποθηκευτικός χωρος 8 γιγα εναντι 16, 3G εναντι 4G, και από οτι βλέπω με αρκετο bloatware.

Αντοχή στο χρόνο άγνωστο και για τα 2

Ποιες εφαρμογες λυνουν τα προβληματα? ειδικα για τα notifications θα ηθελα να ξερω.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αν καταληξω σε αυτο θα το παρω και εγω απο youhou

λενοβο δεν θα επαιρνα λογω ανάλυσης οθόνης, σε 4.7-5" θεωρώ "υποχρεωτικό" να είναι 720 x 1280 (και το LG έρχεται με lollilop). το lg έχει Gorilla Glass 3,καλύτερη μπαταρία και η LG έχει πολύ καλό σερβις και ποιοτικα προιοντα. To πρώτο μου smartphone ήταν LG L3 ii και ακόμα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα 2,5 χρονιά μετά (το αντικατέστησα με moto g 3rd gen και το έχω back up κινητο). λενοβο τάμπλετ έχω και είμαι ευχαριστημένος αλλά σε smartphone είμαι διστακτικός εφόσον υπάρχουν καλές αξιόπιστες-δοκιμασμένες επιλογές από LG,Motorola,Microsoft. 

Το θεμα ειναι οτι δεν το βρηκα σε καποιο καλο eshop se normal τιμη. εχει καμια 130 ευρω ενω το doogee x5    79euro

Δημοσ.

Ok , to lenovo ουτε καν σου εκανε αισθηση για σχολιασμο ε? χαχα

Το lenovo είναι κάπου στο ενδιάμεσο από τα άλλα δύο  :-)

Σε σχέση με το doogee έχει χειρότερη οθόνη και παλιά έκδοση android.

Σε αυτά τα χρήματα είναι λίγες οι επιλογές από Ελλάδα.

Δημοσ.

Το lenovo είναι κάπου στο ενδιάμεσο από τα άλλα δύο  :-)

Σε σχέση με το doogee έχει χειρότερη οθόνη και παλιά έκδοση android.

Σε αυτά τα χρήματα είναι λίγες οι επιλογές από Ελλάδα.

Ok Judas , ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Πες ενα :-D    

Δεν ξέρω να σου πω. ΤΟ θέμα είναι ότι εγώ την doogee δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρία , οπότε μάλλον θα εμπιστευόμουν περισσότερο την λενοβο μιας και εγώ θεωρώ πιο αξιόπιστη.Αλλά αυτό είναι τέλειως προσωπική άποψη. Η αλήθεια ειναι όμως ότι το doogee έχει πιο δυνατά χαρακτηριστηκά. Οπότε αφού το έχει konstantin79 και δεν έχει κανένα θέμα μπορείς να το τολμήσεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω. ΤΟ θέμα είναι ότι εγώ την doogee δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρία , οπότε μάλλον θα εμπιστευόμουν περισσότερο την λενοβο μιας και εγώ θεωρώ πιο αξιόπιστη.Αλλά αυτό είναι τέλειως προσωπική άποψη. Η αλήθεια ειναι όμως ότι το doogee έχει πιο δυνατά χαρακτηριστηκά. Οπότε αφού το έχει konstantin79 και δεν έχει κανένα θέμα μπορείς να το τολμήσεις.

3 μέρες δεν το λες και πόλυ!!!! :-D

δείχνει θετικά στοιχεία πάντως. ξέχασα να αναφέρω οτι έριξα και μια ματιά εδώ  πριν το πάρω για τυχον θεματα.....

x5 pro   http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423360

και

x5 απλο   http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=421296

για την μπαταρια εβαλα το battery percent enabler. για notifications ακόμα δεν εχω κατασταλαξει

Δημοσ.

Ok George ευχαριστω για την συμβολη σου στο ολο θεμα.

3 μέρες δεν το λες και πόλυ!!!! :-D

δείχνει θετικά στοιχεία πάντως. ξέχασα να αναφέρω οτι έριξα και μια ματιά εδώ  πριν το πάρω για τυχον θεματα.....

x5 pro   http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423360

και

x5 απλο   http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=421296

για την μπαταρια εβαλα το battery percent enabler. για notifications ακόμα δεν εχω κατασταλαξει

Οκ konstantin ευχαριστω πολυ για τα links!!

Aν κανω την τιμολογιακη υπερβαση για το LG SPIRIT H420   ( http://www.e-shop.gr/kinito-lg-spirit-h420-white-gr-p-TEL.009277)τι αλλο προτεινετε σε αυτα τα λεφτα?Αντε αν ειναι αν το παρω τωρα να τελειωνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...