michalisv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα,έχω cyta double play με 24 μήνες συμβόλαιο,απ'τους οποίους έχουν περάσει περίπου οι 14 και πληρώνω 25€ το μήνα.Με πήραν τηλέφωνο απ'την wind και μου έκαναν προσφορά απεριόριστα σταθερά,10 ώρες προς κινητά,απεριόριστο ίντερνετ 24mbps,δύο κάρτες σιμ με Δωρεάν mb και τηλεφωνία και δώρο ταμπλετ με 20,99€.Το θέμα είναι όμως μπορώ να φύγω πριν λήξη το συμβόλαιο Ή θα μου έρθει κάποιο πρόστιμο διακοπής;(στην wind πάντως μου λένε ότι εφόσον έχουν περάσει 12 μήνες μπορώ να φύγω βάσει του νόμου χωρίς να πληρώσω τίποτα στην cyta).
SaFiS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα,έχω cyta double play με 24 μήνες συμβόλαιο,απ'τους οποίους έχουν περάσει περίπου οι 14 και πληρώνω 25€ το μήνα.Με πήραν τηλέφωνο απ'την wind και μου έκαναν προσφορά απεριόριστα σταθερά,10 ώρες προς κινητά,απεριόριστο ίντερνετ 24mbps,δύο κάρτες σιμ με Δωρεάν mb και τηλεφωνία και δώρο ταμπλετ με 20,99€.Το θέμα είναι όμως μπορώ να φύγω πριν λήξη το συμβόλαιο Ή θα μου έρθει κάποιο πρόστιμο διακοπής;(στην wind πάντως μου λένε ότι εφόσον έχουν περάσει 12 μήνες μπορώ να φύγω βάσει του νόμου χωρίς να πληρώσω τίποτα στην cyta). Η Wind και η κάθε Wind, εννοείται πως θα σου πει ότι δεν υφίσταται πρόστιμο κλπ, για να σε κάνει πελάτη της. Το πρόστιμο υφίσταται κανονικότατα και είναι 78€. Επίσης, επειδή τα Call Center που καλούνε εκ μέρους της Wind, πολλές φορές τάζουν μέχρι και 2 γκόμενες να σου κάνουν π.... απλά για να κάνουν την πώληση, να ζητήσεις τα όσα σου είπαν γραπτώς γιατί μετά τα αλλάζουν και μόλις σου έρθει ο πρώτος λογαριασμός που θα λέει άλλα, θα πάθεις εγκεφαλικό. Πάγια τακτική τον τελευταίο καιρό... P.S. Μήπως σου είπαν επίσης ότι η Cyta είναι δορυφορική και έχει ακτινοβολία?? 2
michalisv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 οκ σε ευχαριστω πολυ τελικα δεν θα προχωρισω στην αλλαγη.Παντως η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν να φυγω απτη cyta και απτη wind με διαβεβαιωναν πως δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πληρωσω καποιο προστιμο βασει νομου.Βεβαια μετα απο λιγο μου ειπαν πως και να ερθει κατι μπορω ''να το κανω προσαναμα για το τζακι'' και πως η cyta δεν τα κυνηγαει αυτα και η μονη περιπτωση να πληρωσω κατι ειναι αν ξαναγυρισω στην cyta.Τελος παντων ευχαριστω και παλι.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 οκ σε ευχαριστω πολυ τελικα δεν θα προχωρισω στην αλλαγη.Παντως η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν να φυγω απτη cyta και απτη wind με διαβεβαιωναν πως δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πληρωσω καποιο προστιμο βασει νομου.Βεβαια μετα απο λιγο μου ειπαν πως και να ερθει κατι μπορω ''να το κανω προσαναμα για το τζακι'' και πως η cyta δεν τα κυνηγαει αυτα και η μονη περιπτωση να πληρωσω κατι ειναι αν ξαναγυρισω στην cyta.Τελος παντων ευχαριστω και παλι. Από τη στιγμή που υπόγραψες συμβόλαιο και δεν έχει λήξει, μπορείς να διακόψεις, αλλά θα πληρώσεις τέλος απενεργοποίησης, όπως είπαν και ο Safis. Να ξέρεις ότι τον επόμενο χρόνο θα πληρώνεις λιγότερο. Είναι η πολιτική της εταιρίας (ακόμα τουλάχιστον). Τον 1ο χρόνο πλήρωνα 25 και τώρα τον 2ο πληρώνω 22. Η αδερφή μου είναι στον 4ο ή 5ο χρόνο και πληρώνει ακόμα παρακάτω. Νομίζω 18. Βέβαια εσύ έκανες συμβόλαιο για 2 χρόνια. Απλά έχε το υπόψη σου. Πριν λήξει και θέλεις να παραμείνεις πες τους για καλύτερη προσφορά. Καλήτερα ετήσια.
i_sinig Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Στην wind να μην πας ποτέ... να το ξέρεις αυτό
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 οκ σε ευχαριστω πολυ τελικα δεν θα προχωρισω στην αλλαγη.Παντως η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν να φυγω απτη cyta και απτη wind με διαβεβαιωναν πως δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πληρωσω καποιο προστιμο βασει νομου.Βεβαια μετα απο λιγο μου ειπαν πως και να ερθει κατι μπορω ''να το κανω προσαναμα για το τζακι'' και πως η cyta δεν τα κυνηγαει αυτα και η μονη περιπτωση να πληρωσω κατι ειναι αν ξαναγυρισω στην cyta.Τελος παντων ευχαριστω και παλι. το κανεις προσαναμμα και μετα απο κανα χρονο σου ερχεται χαρτι απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας.ποσο εξυπνοι στα τηλεφωνα.επισης αν εκανες 2 χρονια συμβολαιο το πιο πιθανο θα ειναι να πληρωσεις αλλιως δεν θα ειχε νοημα το 2 χρονια συμβολαιο. καλα που δεν ειπαν οπως εχουν πει σε αλλους οτι το τελος διακοπης το πληρωνουν αυτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα