Προς το περιεχόμενο

Iphone 6s VS Nexus 6P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξεις, φιλος μου, μου χρωσταει χαρη ο οποιος εχει καταστημα με κινητα και συμφωνησαμε να επιλεξω ενα οποιοδηποτε κινητο το οποιο εχει στο μαγαζι και να το παρω...

Μου προτεινε λοιπον αυτος τα εξης:

1) Iphone 6s /Plus

2) S6 /Edge 

3) G4 

4) Nexus 6P ( που το περιμενει αρχες δεκεμβρη)

*ολα τα κινητα στη μεγαλητερη εκδοση αποθηκευτηκου χωρου παρακαλω!!

Απεκλεισα κατευθειαν το g4 γιατι απλος δεν ειναι του γουστου μου, οπως και το s6 γιατι απεχθανομαι το touchwiz!!! Και κατεληξα στα 6s και 6P και εδω ειναι που δεν ξερω τι να αποφασισω ...

Προσωπικα ως κατοχος nexus 5 λατρευω το stock android ομως εχει αρχισει να με κουραζει λιγο, γιατο σκευτομαι  να αλλαξω στρατοπαιδο ωστε να νιωσω και μεγαλητερη την αλλαγη αυτη. Απο την αλλη ομως ποτε μου δεν ειχα iphone και ποτε μου δεν ειχα ασχοληθει περι αυτου μεχρι στιγμη. Τι να επιλεξω, ποια ειναι η γνωμη σας?

Υ.Γ. Εαν εχετε κανενα αλλο καλο κινητο στο νου σας το οποιο να ειναι διαθεσημο Ελλαδα μην διστασετε να το προτεινετε 

Δημοσ.

καταρχας να ξεκαθαρισουμε κατι. Αν θες μεγαλη οθονη το Iphone 6s το ξεχνας οπως και αν θες μεγαλη αυτονομια/μπαταρια(εκτως αν σε βολευει το Powerbank). Το ιδιο ισχυει και αντιστροφα αν θες κινητο κατω απο 5 ιντσες πας στο Iphone 6s.

Τωρα οσον αφορα τα περι Iphone 6splus και Nexus 6p βαζεις κατω αυτα που εχεις συνηθισει στο Android,οπως custom rom,παραμετροποιηση(κοινως το να πειραζεις οτι θελεις) και τους περιορισμους του Ios(iturnes κλπ).

Αν  θες να δοκιμασεις κατι διαφορετικο πας στο 6s plus αλλιως αν εισαι ικανοποιημενος παρα πολυ με τα Android και φοβασαι μην μετανιωσεις την μεταβαση σε Iphone τοτε πας στο Nexus 6p.

Νομιζω οτι πιο ευκολο δεν μπορει να γινει οσο και αν το κουραζουν ορισμενοι το θεμα μεταξυ Android και Iphone. 

Και τα 2 κινητα ειναι κορυφη σε επιδοσεις αλλα ουτε θεμα με τις αναβαθμισεις θα εχουν(καλο αυτο για τα nexus απο πλευρας Android).

Δημοσ.

Τωρα οσον αφορα τα περι Iphone 6splus και Nexus 6p βαζεις κατω αυτα που εχεις συνηθισει στο Android,οπως custom rom,παραμετροποιηση(κοινως το να πειραζεις οτι θελεις) και τους περιορισμους του Ios(iturnes κλπ).

μπορεις να διευκρινισεις τι ειδους περιορισμους δηλαδη μπορει να συναστισω εκτος απο αυτα που ειδη προειπες 

Δημοσ.

Γνώμη μου, πάρε 6s plus.

Ο λόγος, αν δεν σου αρέσει και η μετάβαση σου φανεί βουνό, έχεις πλεονέκτημα ότι πωλείται σε τιμή κοντά στην αρχική του αξία, η οποία όντας iPhone είναι στα ύψη, άρα το πουλάς και αγοράζεις 6p και ενδεχομένως σου μένουν και λεφτά...

Δημοσ.

Δεν εχω δει απο κοντα το 6Ρ παντως μου φαινεται πανεμορφη συσκευη και αμα ημουν σε αγορα τοσο ακριβου τηλεφωνου σιγουρα θα το προτιμουσα!
Βεβαια υπαρχει ενα κακο hype με το "bending" το οποιο με προβληματιζει λιγο!
Η λογικη παρε iphone και αμα δν σ αρεσει το πουλας η κραταει την αξια του μυο φαινεται γελια προσωπικα!
Δινεις τοσα λεφτα για να το αλλαξεις στο 2μηνο?! Πιο πολυ για 2χρονο μου φαινεται εμενα!
Ειναι καθαρα θεμα software το iphone ειναι κλειστο που με το ζορι μπορεις να βαλεις πειρατικη μουσικη μεσα το android ειναι μπατε σκυλοι που μπορεις να κανεις τα παντα!
Εγω θα πηγαινα σε android η εξελιξη των λειτουργικων πιστευω ειναι υπερ του ανδροιδ που οσο παει και κλτερευει βεβαια θελει πολυ "υποδυναμη" αλλα αφου υπαρχουν τα μεσα who cares?!
Τo ios απο την αλλη μου φαινεται οτι οσο παει θελει να μοιασει στο android (οχι οτι ειναι κακο αλλα μεχρι τωρα το αντιθετο γινοταν) που παει να πει οτι αρχιζει και γινεται κλτρο πιο πληρεστερο λογισμικο κ εχει μεινει λιγο πισο το IOS!

Εγω ψηφιζω android γιατι δν ειναι στην ουσια μαχη κινητου με κινητου αλλα λογισμικου γιατι και τα 2 ειναι οτι πιο κορυφαιο εχει να δωσει το αντιστοιχο στρατοπεδο!
Επισης το βαριεσαι το android βαζεις εναν launcher η ρομ το αλλαζεις!
Αμα βαρεθεις το IOS θα μεινεις με την βαρεμαρα μια ζωη :Ρ

Δημοσ.

Επειδή όπως λες έχεις το nexus 5 η επιλογή είναι προφανής...iphone για να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό με τρελή αξία μεταπώλησης (εκτός και αν όλοι εδώ μέσα κρατάνε τα smartphone τους 4 χρόνια+ ) και να σου φύγει και η περιέργεια πως είναι τα Iphone. android vs ios δεν σε νοιάζει έχεις android και ξέρεις πως είναι και αν βαρεθείς το ios απλά το πουλάς και γυρνάς σε android συσκευή. προσωπικά λατρεύω το android για το customisation αλλά αν μου δίναν την επιλογή τζάμπα iphone 6 φυσικά θα έπαιρνα iphone για να δω κάτι διαφορετικό και όπως προείπα δεν είναι ποτέ χαμένη επιλογή γιατί πωλείτε πανεύκολα αν το βαρεθώ (η δεν μου ταιριάζει).

• Like 1
Δημοσ.

^Αυτό

Είμαι die hard Android fan και χρήστης από τότε που ξεκίνησε. Ο μόνος λόγος να πάω σε iOS είναι να μου το δώσουν τσάμπα και να είμαι περίεργος να το δοκιμάσω

Δημοσ.

εμενα το 6p μου φενεται οτι ποιο ασχημο εχω δει σχεδιαστικα οποτε θαετρωγε ακυρο με την μια.ή θα εβλεπα για 5Χ ή το s6 αλλως iphone 6s οχι plus εννοειτε(η μεταβαση που λενε τα παιδια ειναι ψυχοβγαλτικη διαδικασια καθως την εχω κανει σε δυο υπευθυνους μου στην δουλεια)

Δημοσ.

εμενα το 6p μου φενεται οτι ποιο ασχημο εχω δει σχεδιαστικα οποτε θαετρωγε ακυρο με την μια.ή θα εβλεπα για 5Χ ή το s6 αλλως iphone 6s οχι plus εννοειτε(η μεταβαση που λενε τα παιδια ειναι ψυχοβγαλτικη διαδικασια καθως την εχω κανει σε δυο υπευθυνους μου στην δουλεια)

Δεν αξιζει το Galaxy S6 σε σχεση με τον ανταγωνισμο απο Android μερια στην τωρινη τιμη και ο ts του εχει ριξει ακυρο απο την αρχη αρα ασχετο τελειως. Το δε Nexus 5x ουτε αυτο αξιζει στην τιμη κυκλοφοριας του για αυτα που προσφερει ειναι οτι χειροτερο μαζι με αλλα κινητα τυπου Sony Z5 compact. Κυριολεκτικα απαραδεκτο να πλασαρουν κινητα με 2gb ram στα 500+ευρω,γελανε και οι πετρες.

Δημοσ.

δινω μεγαλο βαρος στο ποσο μου αρεσει εξωτερικα και θελω να ειναι οσο μικροτερο γινεται συγκριτικα με τα υπολοιπα της αγορας.

Οταν τα περισσοτερα μου τα βγαζουν γκουμουτσες δυστηχως δεν εχω πολλες επιλογες σε high end.

Ps Στα σονυ απλα δεν μου αρεσει καθολου ο σχεδιασμος

Δημοσ.

δινω μεγαλο βαρος στο ποσο μου αρεσει εξωτερικα και θελω να ειναι οσο μικροτερο γινεται συγκριτικα με τα υπολοιπα της αγορας.

Οταν τα περισσοτερα μου τα βγαζουν γκουμουτσες δυστηχως δεν εχω πολλες επιλογες σε high end.

Ps Στα σονυ απλα δεν μου αρεσει καθολου ο σχεδιασμος

Ναι το θεμα δεν ειναι που δινεις εσυ βαρος αλλα που δινει ο ts που αυτος ανοιξε το θεμα  :rolleyes:  :rolleyes:

Επισης εσενα μπορει να μην σου αρεσουν τα phablet αλλα στους περισσοτερους καλως ή κακως τους αρεσουν,γιαυτο και τα περισσοτερα κινητα πλεον ειναι 5+ιντσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...