Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το insomniako ταγμα.

Επιτρέψτε μου να ζητήσω τα φώτα σας και να μοιραστώ μαζί σας την προχτεσινή μου εμπειρία.
 Σαν νέος φοιτητής πληροφορικης,προγραμματισμου.κτλπ, είπα να ξεκουράσω τον ξάδελφο του ENIAC που έχω σπίτι και να εκ-μοντερνιστο και εγώ βουτώντας σε νέες τεχνολογίες i5 , i7 κτλπ.
 Τελειώνοντας λοιπόν την σχόλη την Δευτέρα και μιας που έχω ρεπό λέω ας πας και εγώ στο Mall που έχω να πατήσω από τα εγκαίνια,έστω να πάρω μια γευση.Παω στον Κωτσοβολο για αρχή μιας και αυτός  ήταν πρώτος στο διάβα μου στο δρόμο της τεχνολογικής πτεργας του Mall με τα τρία stores.
 Μπαίνω μέσα και αφού έδωσα αναλυτική αναφορά στον security που είχε το ύφος πράκτορος της NSA , για πoιον λόγο πάω να μπω στο μαγαζί και τον διαβεβαίωσα ότι δεν θέλω να το ανατινάξω,πήρα την άδεια να μπω.
 Ο πωλητής αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν ήρθα άπλα να περάσω την ώρα μου και ότι όντος ενδιαφέρομαι να αγοράσω λάπτοπ αποφάσισε να με δει σαν πελάτης και όχι σαν σύριος πρόσφυγας που ήρθε να βρει καταφύγιο στο μαγαζί του και  μου πρότεινε αυτό

Πάω λοιπόν και στον enemy, (Πλαισιο), στην άλλη άκρη να πάρω και δεύτερη γνώμη  βρε αδελφέ και αφού χαιρέτισα όλο το προσωπικό του καταστήματος, λέω , κάτσε να πάω τρέχοντας στον διάδρομο με τα λάπτοπ πριν αλλάξουν βάρδιες και χρειαστεί να χαιρετίσω και την απογευματινή βάρδια.
 Έρχεται η Μαρία που είχαμε γνωριστεί πιο πριν να με εξυπηρετήσει δείχνοντας μου τι άλλο ? Τα τελευταίας τεχνολογίας TURBO - X v9.754 και τότε κάνω το μέγα λάθος, που άμα ζούσαμε στο 3 μ.Χ θα με σταυρώνανε στο event Crucifix Sunday μπροστά σε όλο το προσωπικό Αττικής του Πλαισιο.Α.Ε.Β.Ε .
Την ρωτάω :
-Εχετε μήπως κάτι άλλο έκτος από TURBO-X ?
-Γιατι τι έχουν τα TURBO-X?
-Εεεεε.. είναι TURBO-X..(Με υφάκι τύπου, έλα και οι 2 ξέρουμε τι παίζει εδώ)
Τότε το βλέμμα της μαύρισε και άρχισα να δέχομαι καταιγισμό επιχειρημάτων του τύπου τα TURBOX φτάνουν σε κατηγορία τα Mac και άλλα τέτοια...
Αμέσως κατάλαβα ότι κινδυνεύω και να δεχτώ αυτό που μου προτείνει χωρίς να επιμείνω,μην τους γυρίσει το μυαλό,πέσει σύρμα και ξυπνήσει ο ζουλου μέσα τους και με εξαφανίσουν έτσι άκλαυτο.

Ζαλισμένος και ψιθυρίζοντας τουλάχιστον για 3 λεπτά την λέξη "TURBO-X".."TURBO-X"... κατάφερα να βγω από το "κατάστημα" η μάλλον καλύτερα εργαστήριο πλύσης εγκεφάλου και να πάω στα Public. Τι στα διάλα κάλο πρέπει να είναι τόσες διαφημίσεις άκουγα στο ραδιόφωνο.
Με το που μπαίνω μέσα οι πωλητές με σκανάραν και αφού σιγουρευτήκαν ότι δεν είμαι ένα υπερ-μουνο και ότι είμαι άνδρας γυρίσανε στην "εξυπηρέτηση" της φοιτήτριας που ήταν ντυμένη λες και βγήκε από γιαπωνέζικο anime και κοίταζε smartphones αφήνοντας με έμενα να τριγυρνάω σαν τον Casper μέσα στο μαγαζί ενώ ήθελα να αγοράσω κατι με 1000 . Εν τέλη βρήκα το σημείο με τα λάπτοπ και εκεί είδα μια μάρκα που δεν έχω ξαναδεί  "Alienware"  που είχε λογότυπο τον Ε.Τ.
   Μάλλον για e-shop  με κόβω και καθαρίσα. Το μηχάνημα από τον Κωτσοβολο πως σας φάνηκε αξίζει τα λεφτά του?Θα με βγάλει  μια τετραετία?
 Ευχαριστω πολυ οσους το διαβασαν και οσους θα απαντησουν.
  Και  ευχαριστω το insomnia.gr για την φιλοξενια.

• Like 19
Δημοσ.

Απο λάπτοπς δεν ξέρω αλλά 1000 ευρώ δε θα έδινα με τίποτα.

Είμαι της φιλοσοφίας value for money και όταν δε σου κάνει το πετάς και παίρνεις άλλο.

Εξαρτάται και τι θες να κάνεις με το μηχάνημα.

Πάντως η περιγραφή σου είχε ενδιαφέρον! :-D  Με κράτησε να περιμένω να δω τι θα γίνει.

• Like 3
Δημοσ.

GameTheory δεν ξερω τι laptop θα παρεις αλλα Pls να ποσταρεις πιο συχνα τετοιες ιστοριες.την απολαυσα με τον τροπο που την εγραψες ειλικρινα.

• Like 3
Δημοσ.

Παντως με το παραπανω πλακα πλακα ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να δουλεψω στο Πλαισιο για να προτεινω turbo X πραγματα :P

Οσο για την Alienware που λες μπορει να μην την εχεις ακουστα αλλα στην ουσια ειναι μια εταιρια που σιγουρα εχεις ακουστα,και δεν ειναι αλλη απο την Dell. Τα alienware λοιπον ειναι τα gaming laptops της Dell γιαυτο και ο περιεργος σχεδιασμος/σημα κλπ 

Οσο για αυτα που γραφεις παραπανω λιγο πολυ ειναι δυστηχως γνωστα,ειδικα για το Mall(ακομα και αυριο να παει καποιος τα ιδια θα πετυχει).

Στα περι laptop γραψε για τι χρηση προοριζεται το laptop,ποιο ειναι το μεγιστο budget σου πριν αρχισουν μερικοι να σου πουν '' μα καλα γιατι τοσα χρηματα για laptop ενω παιρνεις τουμπανο Desktop'' :P

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τα σχολια.Ναι οντος απορροφηθηκα και ξεχασα να δηλωσω την χρηση που θελω το λαπτοπ.Για να εξασκουμαι με κωδικες και αλλα προγραμματα ( unreal,doom editor,photoshop,3ds,καμμια σελιδα να φτιαξω)  που μαθενουμε στην σχολη (ο Θεος να την κανει) ακομα και στην τωρινη δουλεια μου, οπου εχουμε εναν Η/Υ που για να ανοιξει θελει τον Τεσλα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα alienware είναι gaming laptop της Dell και είναι πανάκριβα,η εμπειρία μου απο turbo-X laptop είναι θετική καθώς το 2012 είχα αγοράσει ενα με i5 3210 και GT 630 το οποίο επέζησε παρόλο που το χρησιμοποιούσα για gaming και το καλοκαίρι σήκωνε μέχρι και 90βάθμους,τώρα δουλεύει σε εργασίες γραφείου σε win10,παρόλα αυτά δεν προτείνω αγορά turbo-x λόγω της πολιτικής της εταίρειας και της φίρμας,βασικά δεν προτείνω αγορά απο πολυκαταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.Το καλύτερο είναι να ανοίξεις ένα θέμα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/35-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/για να σου γίνουν προτάσεις.

Δημοσ.

+1 και απο εμενα για την περιγραφή!!! γελασα με την ψυχη μου!!

Στο δια ταύτα,

Alienware: όπως είπε και ο φίλος λίγο πιό πάνω είναισ την ουσία DELL και όχι μόνο για gaming. είναι κορυφαία (αλλά πολύ το χρήμα ρε παιδί μου).  ενδεικτικά θα σου πω ότι μια εταιρία αμερικάνικη που δραστηριοποιείται στις θερμικές κάμερες για την ασφάλεια, σε κάθε έκθεση που εμφανίζονται οι τεχνικοί της, όλοι μα όλοι έχουν alienware, και όχι για τα games αλλά τρέχουν βαριές εφαρμογές video analytics που απαιτουν πολύ καλό desktop.

όσν αφορά τα Turbo-x, έχω κι εγώ την ίδια λογική, όταν ακούω αυτή τη λέξη στο μυαλό μου έρχεται η φράση "ούτε να μου το χάριζαν"!!

Παρόλα αυτά τα σχόλια που έχω απο φίλους είναι πολύ θετικά όσον αφορα τα λαπτοπ. Όσοι έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια είναι ευχαριστημένοι πέρν του ΄δεοντος. αυτό έρχεται σε αντίθεση με το παρελθόν που όσοι είχαν πάρει λαπτοπ αντιμετώπιζαν ποικίλα προβλήματα και κανείς δεν υπήρχε καποιος χωρίς να εχει πραγματοποιήσει έστω μια επίσκεψη για βλάβη.

Ποιός ξέρει, άλλαξαν κατασκευαστή? Πάντως εγώ θα το σκεφτόμουνα σοβαρά και αυτό....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...