3DViRuS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 xronia mas polla kai panta lefta stin tsepi tou hal na plironei ta exoda :P
@_zerocool Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Να με και εγώ, χαμένος βέβαια λίγο αλλά... we are watching.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΠΝΙΑ!
Causabon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Θα πληρώσετε για τις αμαρτίες σας! Αν έχετε ήδη πληρώσει, αγνοήστε αυτό το μήνυμα.
koyan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Αντε, και του χρόνου διπλοί (το πε αυτό σε κάποιον η μάνα μου κάποτε, και αυτός την άλλη χρονιά ήταν χοντρός αντί για παντρεμένος). Χρόνια πολλά.
martyras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Xronia polla pedia, synixiste etsi. Pw,pw twra thymamai otan diavaza tin insomnia apo to panepisthmio sthn agglia. Ax anamnyseis!
Jheremias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 αχαχχαχα! Τώρα είδα το topic! Γεράσαμε στο #insomnia μέσα......! Μου πρόσφερε πολλά το insomnia Και πάλι ευχαριστώ!
Dark_son20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 xronia mas polaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gusteg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 ενταξει τι να πω και εγω μπροστα στους γερολυκους του site ενας ταπεινος...? insomnia που μας προκαλεις αυπνιες.... insomnia για homepage ιnsomnia για ειδησεις insomnia για αποριες insomnia για τα παντα insomnia που μας προκαλεις αυπνιες.... insomnia...οτι η οποιοι σημαινει αυτο... ευχαριστω
stefefi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ SITE EΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ.....!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΑ......!!!!! :wink:
atvelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ. Οταν στραβογιανος ξεκινησα να ασχολουμε με το αθλημα των Η/Υ και προσπαθουσα να βρω λυσεις σε απλα ή δυσκολα προβληματα και εσπαγα την μουρη μου καποιος καλος ανθρωπος δεν θυμαμαι κιολας ποιος μου μιλησε για το INSOMNIA να ειναι καλα αυτος και ολοι εσεις που ασχολειστε με το site καθε χρονο να γινομαστε περισοτεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.