Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια ασυνειδητα μηνυματα περνατε με την φωτογραφια.

Ασυνείδητα μηνύματα = μηνύματα χωρίς συνείδηση, χωρίς ενοχές, χωρίς όρια; :P

Πέρα από την πλάκα, που είδες υποσυνείδητα μηνύματα για να καταλάβουμε δηλαδή και εμείς οι υπόλοιποι τι γίνεται...

• Like 6
Δημοσ.

το flux φοβερο!

οντως με ξεκουραζει τα βραδια!

ειτε καθομαι στο pc , ειτε στο iphone.

επισης στο android εχω το twilight που και αυτο κανει φοβερη δουλεια!

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχει στο android παντως αυτο. Λεγεται live display και κανει ακριβως αυτο το πραγμα

Ακριβώς αυτό. Χωρίς καμία πατέντα και κανένα app. Το βράδυ βγάζει αυτόματα θερμοκρασία χρώματος 4500K και η οθόνη παίρνει μια κίτρινη απόχρωση. Αν δεν σας βολεύει στα μάτια μπορείτε να αυξήσετε αυτή τη θερμοκρασία ανάλογα με τα γούστα σας.

Δημοσ.

Το flux από τότε που το δοκίμασα, μου είναι απαραίτητο. Εκεί που καταλαβαίνεις τρομερή διαφορά είναι όταν πλέον έχει νυχτώσει και το έχεις συνηθίσει, να το απενεργοποιήσεις. "Τυφλώνομαι" απο το έντονο μπλε καί νιώθω πόνο στα μάτια (μέχρι να προσαρμοστούν βέβαια, αλλά και αργότερα παραμένει ενοχλητικό) ειδικά σε σελίδες με άσπρο φόντο

Δημοσ.

Να έχεις αυτο το λουλουδακι δίπλα σου και εσυ να παίζεις με το κινητό σου...? Υπαρχει app και γι'αυτο: vlax

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ έχω (και προτείνω)...

f.lux για windows

twilight για android

redshift για linux

όλα τα παραπάνω κάνουν πραγματικά δουλειά...

Δημοσ.

Κοιμαμαι δυσκολα αλλα εχω βρει λυση

Μουσικουλα με ακουστικα και με παιρνει ο υπνος στο 2ο-3ο τραγουδι

• Like 1
Δημοσ.

Να έχεις αυτο το λουλουδακι δίπλα σου και εσυ να παίζεις με το κινητό σου...? Υπαρχει app και γι'αυτο: vlax

Πως φαίνεται ότι δεν είσαι παντρεμένος...  :P

• Like 6
Δημοσ.

Κι αν το έχει μυρίσει ήδη 2-3 φορές αυτό το λουλούδι και απλά χαλαρώνει?? :P

• Like 1
Δημοσ.

Πως φαίνεται ότι δεν είσαι παντρεμένος...  :P

ίσα ίσα, το ανάποδο!........(και με δύο τέκνα φίλε μου!)......καλό σχόλιο πάντως!

το vlax είναι app για το λουλουδάκι της φωτό? αν είναι μπουρούχα τι app υπάρχει? χαχαχα

fence 

• Like 1
Δημοσ.

Σε nokia WP εγώ μπαίνω στις ρυθμίσεις χρωματος και φτιάχνω το προφίλ "για προχωρημένους". Μετά το αποθηκεύει βεβαίως. Το έχω βάλει θερμοκρασία στο θερμό, απόχρωση στο μωβ και κορεσμο στο φυσικό.

Για σκοτάδι είναι πολυ καλό και ξεκούραστο.

Δημοσ.

εντωμεταξυ παιζει να το εχει στα IPS LED της LG αυτο που κανει το Flux.. το εχει σαν Reader mode απο τα κουμπακια της οθονης.. τεσπα τα σπαει πολυ ξεκουραστο με το flux..+ κοιμασαι πιο ευκολα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...