Retromaniac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ωραια ασυνειδητα μηνυματα περνατε με την φωτογραφια. Ασυνείδητα μηνύματα = μηνύματα χωρίς συνείδηση, χωρίς ενοχές, χωρίς όρια; Πέρα από την πλάκα, που είδες υποσυνείδητα μηνύματα για να καταλάβουμε δηλαδή και εμείς οι υπόλοιποι τι γίνεται... 6
loypis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 δηλαδη αν βλεπουμε τηλεόραση πριν κοιμηθούμε τι γινετε?δεν ειναι το ιδιο?
discoboyminimal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το flux φοβερο! οντως με ξεκουραζει τα βραδια! ειτε καθομαι στο pc , ειτε στο iphone. επισης στο android εχω το twilight που και αυτο κανει φοβερη δουλεια! 3
Questioner Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει στο android παντως αυτο. Λεγεται live display και κανει ακριβως αυτο το πραγμα Ακριβώς αυτό. Χωρίς καμία πατέντα και κανένα app. Το βράδυ βγάζει αυτόματα θερμοκρασία χρώματος 4500K και η οθόνη παίρνει μια κίτρινη απόχρωση. Αν δεν σας βολεύει στα μάτια μπορείτε να αυξήσετε αυτή τη θερμοκρασία ανάλογα με τα γούστα σας.
Ant0niS_81 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το flux από τότε που το δοκίμασα, μου είναι απαραίτητο. Εκεί που καταλαβαίνεις τρομερή διαφορά είναι όταν πλέον έχει νυχτώσει και το έχεις συνηθίσει, να το απενεργοποιήσεις. "Τυφλώνομαι" απο το έντονο μπλε καί νιώθω πόνο στα μάτια (μέχρι να προσαρμοστούν βέβαια, αλλά και αργότερα παραμένει ενοχλητικό) ειδικά σε σελίδες με άσπρο φόντο
xteliox Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Να έχεις αυτο το λουλουδακι δίπλα σου και εσυ να παίζεις με το κινητό σου...? Υπαρχει app και γι'αυτο: vlax 3
akisgd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ έχω (και προτείνω)... f.lux για windows twilight για android redshift για linux όλα τα παραπάνω κάνουν πραγματικά δουλειά...
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κοιμαμαι δυσκολα αλλα εχω βρει λυση Μουσικουλα με ακουστικα και με παιρνει ο υπνος στο 2ο-3ο τραγουδι 1
vdeseris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Να έχεις αυτο το λουλουδακι δίπλα σου και εσυ να παίζεις με το κινητό σου...? Υπαρχει app και γι'αυτο: vlax Πως φαίνεται ότι δεν είσαι παντρεμένος... 6
notist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το vlax είναι app για το λουλουδάκι της φωτό? αν είναι μπουρούχα τι app υπάρχει? χαχαχα
Edel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Να έχεις αυτο το λουλουδακι δίπλα σου και εσυ να παίζεις με το κινητό σου...? Υπαρχει app και γι'αυτο: vlax Κι αν το έχει μυρίσει ήδη 2-3 φορές αυτό το λουλούδι και απλά χαλαρώνει?? 1
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αν το εχεις μυρισει 2-3 φορες δε χρειαζεται κανενα application για να σε παρει ο υπνος 4
xteliox Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πως φαίνεται ότι δεν είσαι παντρεμένος... ίσα ίσα, το ανάποδο!........(και με δύο τέκνα φίλε μου!)......καλό σχόλιο πάντως! το vlax είναι app για το λουλουδάκι της φωτό? αν είναι μπουρούχα τι app υπάρχει? χαχαχα fence 1
george_gr1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σε nokia WP εγώ μπαίνω στις ρυθμίσεις χρωματος και φτιάχνω το προφίλ "για προχωρημένους". Μετά το αποθηκεύει βεβαίως. Το έχω βάλει θερμοκρασία στο θερμό, απόχρωση στο μωβ και κορεσμο στο φυσικό. Για σκοτάδι είναι πολυ καλό και ξεκούραστο.
AlexPc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 εντωμεταξυ παιζει να το εχει στα IPS LED της LG αυτο που κανει το Flux.. το εχει σαν Reader mode απο τα κουμπακια της οθονης.. τεσπα τα σπαει πολυ ξεκουραστο με το flux..+ κοιμασαι πιο ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα